Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Čia mano darbeliai jei matysis:) Jei ne tai labai atsiprašau už nepatogumus blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo riesinuke: 29 spalio 2012 - 16:03
Naujesnės
user posted image
Mamos ir puseserės
user posted image
Kumytės
user posted image
Papildyta:
Antrosios riešinės
user posted image
Vėliau įkelsiu ir naujesnes dar
Atsakyti
Neblogai riešinukė pasidarbavusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 10 29, 17:50)
Neblogai riešinukė pasidarbavusi  thumbup.gif

Ačiū ax.gif
O čia mano naujausios smile.gif sau pasilikau smile.gif. Šiandien kaip tik užbaigiau viską smile.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
riesinuke sauniai padirbejai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mano pirmas blynas, aisku karoliukai ne patys geriausi, bet pabandymui suejo.... (aj man tai vis vien grazu ax.gif ) dar nesusiuvau, ziuresiu internete dar kaip tai daroma teisingai...
user posted image
Atsakyti
riesinuke, stipriai padirbėjai thumbup.gif gražios riešinytės 4u.gif
Padangele, sveika prisijungusi prie riešiniautojų 4u.gif gražus pirmas blynas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 10 30, 13:09)
mano pirmas blynas, aisku karoliukai ne patys geriausi, bet pabandymui suejo.... (aj man tai vis vien grazu  ax.gif ) dar nesusiuvau, ziuresiu internete dar kaip tai daroma teisingai...

Nieko sau pirmas blynas 4u.gif grazus ir tvarkingai atliktas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ynka: 30 spalio 2012 - 14:24
user posted image
Atsakyti
Radvileee,o cia tie skirtingi karoliukai palei krasteli,kaip autoriaus inicialai? siaip tai biskiuka vaizdeli gadina jie... cia vaikiskos pagal rastelio dydi? man tas pirmas is kaires rastelis dailus,gal kada nors sau tokias nusinarpliosiu smile.gif

Padangele,is mazo vaizdelio kiek iziuriu,tai labai dailu wub.gif ir dar pirmas toks blynas,tai kas bus paskui? bigsmile.gif

mano margutes ant paneles riesu :

user posted image
Atsakyti
Kiek dailių riešinių užderėjo wub.gif

Olaiva, kurioje pusėje keitei siūlą?
Raišiojai vieną su kitu, ar kaip?..
Atsakyti
Olaiva, skirtingi karoliukai palei kraštelį užsakovės pageidavimas ax.gif
Atsakyti