Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

gintan,
dvelkia pavasariu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 01 22, 20:17)
sakykit, o kur jus perkat tuos karoliukus, kur pirmoj zinutej nurodyti? bandziau ieskoti, bet kazkaip neradau.. arba ne ten ieskau...  doh.gif

apie kuriuos butent karoliukus klausi? g.gif
Atsakyti
Merginos, gal žinot kur galima rasti riešinėm įdomesnių raštų nei tie visi standartiniai?
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Mezgu pirmąsias riešines, smagiai mezgasi, nepaisant kinietiškų karoliukų vėrimo vakar visą vakarą doh.gif Gal žinot, kur Šiauliuose galima nusipirkti čekiškų, kuriuos čia vis pagiria? bigsmile.gif (nes užsisakyti internetu ir laukti kol atsiųs nelabai laiko yra, o ir pačiupinėt ir apžiūrėt spalvą labiau patinka realiai) 4u.gif Ačiū už bet kokią info rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2013 01 23, 14:18)
Merginos, gal žinot kur galima rasti riešinėm įdomesnių raštų nei tie visi standartiniai?

Patys originaliausi raštai slypi pas kiekvieną galvoje, tik juos reikia perpiešti pvz.: į Excel mirksiukas.gif Arba kiekviename standarte kažką pridėk nuo savęs 4u.gif
Greitu laiku ir aš įmesiu savo pirmąjį darbelį, o vaizdelį jam sudariau paėmusi standartą ir jį padėliojau savaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 01 22, 19:17)
sakykit, o kur jus perkat tuos karoliukus, kur pirmoj zinutej nurodyti? bandziau ieskoti, bet kazkaip neradau.. arba ne ten ieskau...  doh.gif

mane irgi domina karoliukai matosi tokie vienodi daugumoje nuotrauku, nusimezgiau ir as sau pirmas tokias prisvilusias riesines su paprastais karoliukais, net nezinau nei firmos, kokiu buvo parduotuvej, tokius ir pirkau, bet matosi kad nevienodi blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2013 01 23, 14:41)
Sveikos merginos  4u.gif  Mezgu pirmąsias riešines, smagiai mezgasi, nepaisant kinietiškų karoliukų vėrimo vakar visą vakarą  doh.gif  Gal žinot, kur Šiauliuose galima nusipirkti čekiškų, kuriuos čia vis pagiria?  bigsmile.gif  (nes užsisakyti internetu ir laukti kol atsiųs nelabai laiko yra, o ir pačiupinėt ir apžiūrėt spalvą labiau patinka realiai)  4u.gif  Ačiū už bet kokią info  rolleyes.gif

Senajam turguj 4u.gif ,ten kur mesa,zuvim prekiaujama.Yra padarytas atskiras skyrius ivairiausiu karoliuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2013 01 23, 15:41)
Sveikos merginos  4u.gif  Mezgu pirmąsias riešines, smagiai mezgasi, nepaisant kinietiškų karoliukų vėrimo vakar visą vakarą  doh.gif  Gal žinot, kur Šiauliuose galima nusipirkti čekiškų, kuriuos čia vis pagiria?  bigsmile.gif  (nes užsisakyti internetu ir laukti kol atsiųs nelabai laiko yra, o ir pačiupinėt ir apžiūrėt spalvą labiau patinka realiai)  4u.gif  Ačiū už bet kokią info  rolleyes.gif

Kaip rašė Dvaro turguj arba bet kurioje siūlų parduotuvėje, pavadinimas karoliuku PRECIOSA
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 01 23, 15:16)
mane irgi domina karoliukai matosi tokie vienodi daugumoje nuotrauku, nusimezgiau ir as sau  pirmas  tokias prisvilusias  riesines su paprastais karoliukais, net nezinau nei firmos, kokiu buvo parduotuvej, tokius ir pirkau, bet matosi kad nevienodi  blush2.gif

bet riešinės gražios., Kaip tik dabar šitas raštas pas mane ant virbalų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 01 24, 00:35)
bet riešinės gražios., Kaip tik dabar šitas raštas pas mane ant virbalų wink.gif

aciu 4u.gif kitos gal geriau gausis, kieciau megzciau
Atsakyti
štai ir mano pirmosios riešinės, tikiuosi jų bus daugiau smile.gif
Kalbant apie karoliukus aš pasirinkau 2,5mm Knorr prandell 20g tai tikrai buvau patenkinta, pasitaikė gal vienas kitas toks "keistas", bet šiaip tikrai visi vienodi, apvalūs. Sekantį kartą manau imsiu irgi juos ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
...ir mano naujosios...
user posted image
user posted image

ir gal kas patars, kur Kaune nusipirkti normalius virbalus? Pirkau kadais Casa Lanoje, vokiški, ploni (1.25), metaliniai...smagūs virbalai, bet vienas po kito sulūžo... unsure.gif Kiek dar dairiausi, visur stori, nuo 2mm...nemėgstu tokių, negražus ir nekruopštus mezgimas gaunasi... schmoll.gif Help....
Papildyta:
QUOTE(gintan @ 2013 01 22, 16:15)

smagus raštelis...vienoje parduotuvėje mačiau labai faino japoniško biserio, tokio, lyg marmurinio, lyg akmeninio....tai va, kurpiu mintį jų nusipirkusi, kažką panašaus megzti, su graikų-romėnų raštais smile.gif
Atsakyti