Kas liečia sunkumą, tai dievinu sunkius kvepalus...
Bet man tie darbai, ne emociškai sunkūs.. Na kad žiūrėt būtu sunkūs, o atrodo sunkūs nuo žmonių pačių.. Atrodo tie žmonės sunkūs, jų gyvenimai sunkūs, tokie visi su savom emocijom.. Na tikrai akis dar kart paganiau apsikroviau svoriu geru ....
QUOTE(sayonara @ 2012 10 27, 09:58)
Malonu ziureti, klaidzioti, tyrineti, ieskoti... ir suprasti, kad tai kitas pasaulis, kuriame musu nera... nelabai noreciau ten atsidurti!
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2012 10 27, 10:42)
Naslaites super, spalvos mano skonio, graziai krenta sviesa, bliciukai
Sakykit o akys ten kaip padarytos? Su lasso tool ir sharpu? 
Papildyta:
Man žvakutės norėtųsi ir būtų Vėlinės
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2012 10 27, 10:42)
Labas rytas, gyvenu šitoj temoj patyliukais
mano vakarykštis pasižolinėjimas
[img]http://farm9.staticflickr.com/8327/8126989127_40d5667e7a.jpg
[img]http://farm9.staticflickr.com/8327/8126989127_40d5667e7a.jpg
QUOTE(Suprem @ 2012 10 27, 11:11)
Sakykit o akys ten kaip padarytos? Su lasso tool ir sharpu? 
Papildyta:
Papildyta:
įtariu, kad su FOTIKU, tinkamais jo nustatymais ir šiek tiek šarpo arba HDR
QUOTE(sayonara @ 2012 10 27, 12:21)
QUOTE(Rittule @ 2012 10 27, 00:40)
Man sitas variantas labiau patiko, i ta pirma nepatogu buvo ziureti, sitas akiai malonesnis.
Sveikos
Idomiai vakar pasnekejot. Kaip tik pries kelias dienas parsinesiau namo lankstinuka apie pagalba vaikams is skurdziu saliu, kas men pervedant jiems pinigeliu skirtu mokslams, sveikatai, rubams, vandeniui ir pan. butinai reiks uzsirasyti. O ir siaip uzauginus vaikus, noretusi nuvykt i kokia misija, jei tik sveikata ir galimybes leis
Rittule, idomus tavo bandymai, man visai patiko tavo auto (?)
Solo, gaila, kad naslaites nusisukusios
bokeh grazus
Idomiai vakar pasnekejot. Kaip tik pries kelias dienas parsinesiau namo lankstinuka apie pagalba vaikams is skurdziu saliu, kas men pervedant jiems pinigeliu skirtu mokslams, sveikatai, rubams, vandeniui ir pan. butinai reiks uzsirasyti. O ir siaip uzauginus vaikus, noretusi nuvykt i kokia misija, jei tik sveikata ir galimybes leis
Rittule, idomus tavo bandymai, man visai patiko tavo auto (?)
Solo, gaila, kad naslaites nusisukusios
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 26, 18:20)
Kikirike -> neatsakei, ar praleidau aš... Ko gi tikiesi iš juostos dbr, kas pasikeitė?
na nieko esminio gal nepasikeite...as gal pati pasikeiciau ... daugiau suprantu kaip noriu fotografuot,kokia tai sviesa,koks jausmas...
pim , užskaitau...