Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW

QUOTE(shopingas @ 2012 11 12, 14:56)
As ne is kitos salies siunciausi - viskas cia vietoj JAV vyko. Tiesiog pirkau vienam is authorized retailers (na kaip zappos.com, 6pm.com ir pan) savo Ugg, bet jie buvo su nuolaida. Ugg turi metam garantija ir priima pirktus tiek pas save, tiek pas authorized retailers. As kalbejau su customer service, tai man pasake, kad turiu siust jiems, o tada jie ivertina ir duoda store credit (jei pas pacius Ugg pirkta butu, tai tada gali pinigelius atgaut). Bet siuntimo i Ugg jie nedengia, tai manau bus apie $15 (gal daugiau), as mokejau $150 uz saviskius, o dabar klasikiniai ilgi $195, tai gaunasi $45 skirtumas, o jei pridedi siuntimo islaidas, tai ne maziau $60 primoket reiketu kai pirkciau naujus... O tada gaunasi, kad Uggsai man kainavo $210, t.y. daugiau dar gaunasi nei jie siaip kainuoja... Vat del to ir gaila man...

a aisku, puikiai suprantu mirksiukas.gif bet vistiek, kaip pagalvoji, ar negeriau $60 damoket ir turet naujus? g.gif

p.s. kaip butu gerai, kad jie pas mus tokie pigu butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2012 11 12, 17:36)
a aisku, puikiai suprantu mirksiukas.gif  bet vistiek, kaip pagalvoji, ar negeriau $60 damoket ir turet naujus? g.gif

Na man jau geriau uz $30 nusipirkt Bearpaw ir isbandyt juos - o Ugg turet sunio vedziojimui ar vaiksciojimui sausu saltu oru. Ir turesiu dvejus batus, o pasikeisiu Ugg ir vel tik vienu bus. biggrin.gif

Nors is tikruju, tai man gaila $200 uz tokius batus, jau tuos $150 gaila buvo moket, bet atrode, kad ilgaamze investicija bus, atlaikys bent 3 ziemas ir siltos kojytes bus, o kai po vienos nesamones darosi, tai man baisu, kad ir kiti tokie pat nepakliutu.... Nes jei vel kazkas panasaus, vel siust, vel keist (o jei dar kaina kils), tai tie Ugg aukso vertes pataps...
Atsakyti
Pačiupinėjau pas mus esančius Bearpaw - labai tvirti pasirodė ir kokybiški. Dabar 6pm vėl nuolaidos tokiems batukams, tai gundausi Bearpaw, nors žinau, kad Ugg kaip noriu taip ir norėsiu, jie tokie malonesni, minkštesni atrodo. Pamenu kai apsiaviau pasimatuoti, nenorėjau nusiimti . Ir dabar aišku gailiuosi, kad nepirkau toj svečioj šaly, būčiau pasimatavusi, ramiai išsirinkusi, o dabar internetu tik belieka...
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 11 12, 17:55)
Dabar 6pm vėl nuolaidos tokiems batukams, tai gundausi Bearpaw,

Jei rimtai gundysiesi, tai nepamirsk ir amazon.com paziuret - nuo spalvos priklauso, bet buna ir pigiau tenai.
Atsakyti
Bearpaws- maniskei Kaledoms ir mano drauges mergytei- irgi turbut Kaledom ar gimtadieniui- cia jau kaip mama nuspres jos. nes ji jai geletus bearpaws nupirko (na abi uzsakem, tik paskui suzinojom, tai ka ten jau beatsaukt uzsakyma)
bearpaws neturejus, nzn kaip jie. sau Uggs turiu- megztus ir ne. megzti man mielesni (grazesni kiek gal biggrin.gif ), bet aisku jie tik rudeni- pavasariop ir tik sausu oru...

su siutimu (ebay) man jie isejo ~ 75litai
su defektu- pade skylutes, kuri uzlieta silikonu rudu... skylute mazute smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Notmiau: 12 lapkričio 2012 - 18:55
Sveikos,gal galit pasakyt,kur \vilniuje parduoda bearpaw batukus,kad galima butu pasimatuti?Man taip neaisku su dydziais doh.gif Mazylei nupirkau,o jie gerokai pamazinti.Butu neblogai pamatuoti kur nors,nes dar ir vyresniai reikia g.gif
Atsakyti
Bent jau suaugusiems tai "Danija" parduotuvėje yra. Bet jie bent jau pusę dydžio tikrai prasivaikšto, verta pirkti tokius, kad biškį spaustų, pora išėjimų, ir idealiai prisitaiko. thumbup.gif Aišku vaikui gal nepasakysi- pakentėk. g.gif
Atsakyti
Po kam Bearpaw Danijoj? smile.gif
Atsakyti
po brangiam. biggrin.gif kažkas apie 300 su viršum. Buvo nesenai nebloga akcija per membershop, iki 200. Aš savo per sm pirkau, 160 atrodo. O ir manau ant jų druskos nesės, nes padengti tokiu kažkokiu sluoksniu, ne plika zomša.
Mano tokie, esu labai jais patenkinta. thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
http://www.shopuggs....-sale-c-26.html
merginos kazin cia or??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2012 11 13, 11:34)

Padielkos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 11 13, 08:06)
Padielkos  4u.gif

aciu.. 4u.gif