Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW

QUOTE(Fray @ 2012 11 20, 19:57)
Laba. 4u.gif

Perlyte - labai gražūūūs, tie kaspinėliai gale wub.gif  Aš taip pat laukiu savo UGG'Ų iš UK  tik ryžų. ax.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif grazus ir man labai wub.gif , tik niekas del dydzio nepataria verysad.gif
Atsakyti
Tik gaila tokių ryžų nėra.. verysad.gif Tik mėlyni, ružavi, juodi ir violetiniai.
Atsakyti
QUOTE(Fray @ 2012 11 20, 18:57)
Laba. 4u.gif

Perlyte - labai gražūūūs, tie kaspinėliai gale wub.gif  Aš taip pat laukiu savo UGG'Ų iš UK  tik ryžų. ax.gif  biggrin.gif

Fray, isduokit paslapti is kokio UK puslapio pirkote savuosius? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2012 11 20, 18:08)
gavau savo Emukus, viskas liuks faini thumbup.gif , nieko ten juose skysto, kaip čia girdėjau pasisakymus, bet va dėl dydžio tai nžn, nes kai koncultavausi čia kažkas  sakė, kad jie didinti, nu bet aš abejoju g.gif ...su mano 24cm. pėda man jie tip top ,tai dbr mąstau ką daryti ar pasilikti ar parduoti, ar prasinešios...

O koki dydi pirkote?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 11 20, 20:34)
O koki dydi pirkote?

usa 6
Atsakyti
QUOTE(EZUIKA @ 2012 11 20, 21:06)
Fray, isduokit paslapti is kokio UK puslapio pirkote savuosius? blush2.gif

Mano sesuo gyvena UK ir paprašiau, kad man atsiųstų į LT ten nupirkus. smile.gif Kaip gausiu, nufotkinsiu įkelsiu čia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fray: 20 lapkričio 2012 - 20:51
QUOTE(miegutis @ 2012 11 20, 21:39)

Na jei didoki su 24 us6 tai tikrai jie didinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fray @ 2012 11 20, 20:50)
Mano sesuo gyvena UK ir paprašiau, kad man atsiųstų į LT ten nupirkus. smile.gif Kaip gausiu, nufotkinsiu įkelsiu čia.  mirksiukas.gif

As irgi gyvenu UK tai ir klausiu kur tiksliau, nes kiek ieskojau tai visur cia kainos vienodos, nera jokiu sale g.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 11 20, 21:43)
Na jei didoki su 24 us6 tai tikrai jie didinti wink.gif

ne didoki, o tip top norėtūsi truputį laisvumo
Atsakyti
QUOTE(EZUIKA @ 2012 11 20, 22:54)
As irgi gyvenu UK tai ir klausiu kur tiksliau, nes kiek ieskojau tai visur cia kainos vienodos, nera jokiu sale  g.gif

Kaip nupirks paklausiu kur pirko. smile.gif
Atsakyti
Ugg su kaspineliais atitinka klasikiniu ugg dydi wink.gif nerealiai grazus jie wub.gif ypatingai roziniai :wub:su 24 cm peda imciau youth 5, nes jie pigesni uz suagusiuju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 21 lapkričio 2012 - 07:43
kazkur lyg ir skaiciau apie impregnantus, bet niekur neatknisu kur.uzsisakiau bearpaw batukus ir dabar reikia impregnanto, gal patasite ka nors?
Atsakyti