Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(SmilteSmilteSmilte @ 2012 12 03, 16:52)
As galvociau,kad geriau serveteles, nes tas serumas taip nepatogiai isipila, nezinau kur ji  islieti,kad nenubegtu, tai pilu i delna ir sakyciau visada padauginu, o kad neimest patrinu ir  krutine, krutines lasta tai pagrazejo,palygejo sakyciau wub.gif

Na, nezinau kaip cia man su tom Alpha Hydrox priemonem, uzsipirkau maisa visa kada sunaudosiu neisivaizduoju, o oda kazkokia nusausejusi, barzda spuoguota iki begalybes ir visa nusiurkstejusi,gal per daug dedu visko g.gif
o jus tik tas priemones tepat ar dar koki drekinama paskui, pigmentines demes man super pasalino, vos  pamaskuoti reikia, ko seniau neisivaizdavau pirkdavau labiausia maskuojancia priemone, bet vat su tais kremais
tepiau serumu-sufle-patonizuoju su toniku, dar nusiprausiu su foam'u, nu gal per daug visko ir dehidratavosi,man net pudra graziai nebegula g.gif

As irgi pagalvojau, kad tikriausiai serveteles ekonomiskiau (as irgi tokia pat vartotoja - nemoku tinkamais kiekiais naudot...), bet jau uzsisakiau seruma. cool.gif

As BUTINAI papildomai drekinu oda tiek AHA, BHA uztepus, tiek retinolio. Maniske misri oda ir tikrai sausetu, jei nepadrekinciau "ant virsaus". Riebesnei odai gal ne taip jauciama, bet irgi siulau nesausinti odos - ypac saltuoju metu laiku. Ir gal netepkite per diena visko daug su rugstimis, jei oda taip reaguoja. Atsizvelkite ir i jos busena, poreikius smile.gif. Kartais geriau maziau, bet reguliariai tam, kad pasiektumeme gera efekta. Siaip "nuima" serpetojimus geriami vit. A+ E.

Tiesa, AH tonika naudojat? Kaip jis? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 04 gruodžio 2012 - 09:47
O koki gera drekikli galit rekomenduoti naudoti kartu su rugstim ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 12 04, 16:33)
O koki gera drekikli galit rekomenduoti naudoti kartu su rugstim ?  4u.gif

As dabar naudoju "Embroylisse" bigsmile.gif. Siaip AH turi drekinanciu kremu dienai ir nakciai. Aisku, reiktu atsirinkti, ar tinka.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 12 04, 10:43)
As BUTINAI papildomai drekinu oda tiek AHA, BHA uztepus, tiek retinolio.

Sakykit, o papildomai drėkinat tik dienos metu, ar ir vakare?
------------------------------------------------------------------------

Nusipirkau Neostrata Ultra Smoothing Lotion 10 AHA
user posted image
Panaudojusi kelias dienas turiu tik gerus atsiliepimus - buvau baisiai nustebinta, kai keli bepradedantys kilti spuogai per naktį tiesiog sudžiuvo blink.gif Pats veidas blizga, bet ne taip, kaip blizga riebi oda, o greičiau švyti. Nesitikėjau tokio greito poveikio, nes prieš tai ilgiau nei mėnesį žaidžiau su O.D.A. pieno rugšties detergentu ir efekto nebuvo beveik jokio. Bet gal oda per tą laiką priprato prie rugščių?
Žodžiu, šiuo Neostratos losjonu kol kas esu tikrai patenkinta.

Dar SM išparduotuvėje nupirkau Alpha Hydrox enhanced cream
user posted image
bet kol kas įsidėjau jį į sandeliuką. Palyginus sudėtis matosi, kad Neostratos sudėtis "turtingesnė".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shangri La: 04 gruodžio 2012 - 16:18
QUOTE(Shangri La @ 2012 12 04, 18:18)

user posted image
Panaudojusi kelias dienas turiu tik gerus atsiliepimus - buvau baisiai nustebinta, kai keli bepradedantys kilti spuogai per naktį tiesiog sudžiuvo  blink.gif Pats veidas blizga, bet ne taip, kaip blizga riebi oda, o greičiau švyti. Nesitikėjau tokio greito poveikio, nes prieš tai ilgiau nei mėnesį žaidžiau su O.D.A. pieno rugšties detergentu ir efekto nebuvo beveik jokio. Bet gal oda per tą laiką priprato prie rugščių?
Žodžiu, šiuo Neostratos losjonu kol kas esu tikrai patenkinta.

Dar SM išparduotuvėje nupirkau Alpha Hydrox enhanced cream
user posted image
bet kol kas įsidėjau jį į sandeliuką. Palyginus sudėtis matosi, kad Neostratos sudėtis "turtingesnė".

Drekinu ir ryte, ir vakare.

Sio "Neostratos" losjono esu sunaudojusi pora buteliuku. Na, tada kaip ir patiko, bet ir jautesi kosmetikos stiprumas, agresyvumas unsure.gif. Mane kosmetologe is anksto perspejo del "Neostratos". Dabar kaip tik pradejau tepti jusu nusipirkta AH krema. Man jis atrodo svelnesne priemone ir poveiki iskart pamaciau. Tiesa, sausina, todel dar drekinu. Man AH patinka, nes oda taip nerausta, nekaista, nepersti ir efektas yra. "Natinuel" taip pat "svelnesne" nei "Neostrata", bet man jau pernelyg dirgino, sausino oda prausiklis, 12 proc. fluidas. unsure.gif. Siaip oda nera jautri ir nenoreciau, kad butu linkusi jautreti. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 04 gruodžio 2012 - 16:49
Victorious, ačiū už atsakymą 4u.gif Reikia skubiai susirūpinti drėkikliu. Šiaip dieną naudoju Soap and Glory Bright here Bright Now kremuką ir BB, bet tas Soap and Glory man jau nebepatinka.

Neostratos losjonas dar sužavėjo turio ir kainos santykiu, pastebėjau kad naudojasi labai taupiai, tai net nežinau kada tuos 200 ml ištepsiu. Dėl pojučiu ant odos - net keista, bet nepajutau jokio deginimo ar perštėjimo, apie kurį teko skaityti (nei tepant O.D.A. priemonę su pieno rugštimi, nei tą Neostratos losjoną). Matyt storą odą turiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shangri La: 04 gruodžio 2012 - 17:21
[quote=Shangri La,2012 12 04, 17:18]

user posted image

o kiek jūs už jį mokėjote? matau čia 200 ml ,kokia ta gera kaina? USA yra už 38 dol, jeigu siųstis per tarpininkę tai gaunasi apie 160 lt g.gif

sugiharos psl rašo, kad

Ypač lyginantis losjonas / „NeoStrata Ultra Smoothing Lotion", pH 3.8
(8% glikolio rūgšties ir 2% citrinų rūgšties) yra ideali drėkinamoji ir šveičiamoji terapija sausai ir šiurkščiai kūno, rankų bei veido odai. Lengvos tekstūros emulsija siūloma naudoti prieš šveitimą glikolio rūgštimi.
Talpa 200 ml buteliukas
Kaina 87 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 04 gruodžio 2012 - 19:27
[quote=Laukinė prerija,2012 12 04, 20:25]
[quote=Shangri La,2012 12 04, 17:18]

user posted image
o kiek jūs už jį mokėjote? matau čia 200 ml ,kokia ta gera kaina? USA yra už 38 dol, jeigu siųstis per tarpininkę tai gaunasi apie 160 lt g.gif

sugiharos psl rašo, kad

Ypač lyginantis losjonas / „NeoStrata Ultra Smoothing Lotion", pH 3.8
(8% glikolio rūgšties ir 2% citrinų rūgšties) yra ideali drėkinamoji ir šveičiamoji terapija sausai ir šiurkščiai kūno, rankų bei veido odai. Lengvos tekstūros emulsija siūloma naudoti prieš šveitimą glikolio rūgštimi.
Talpa 200 ml buteliukas
Kaina 87 Lt

[/quote]

Sekmadienį Akropolio Eurovaistinėje buvo 15% nuolaida kosmetikai, tai gavosi 60 su kažkiek, tiksliai nepamenu. Už tokį kiekį manau labai nedidelė kaina.

Gal suklaidinau su paveiksliuku, pas mane tiksliai toks:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shangri La: 04 gruodžio 2012 - 19:33
QUOTE(Victorious @ 2012 12 04, 14:40)
As dabar naudoju "Embroylisse" bigsmile.gif. Siaip AH turi drekinanciu kremu dienai ir nakciai. Aisku, reiktu atsirinkti, ar tinka.

cia vel siustis reikia rolleyes.gif o gal kas neblogo yra LT pirkti , kas patiko ? dabar turiu PHYRIS dvifazi seruma su haliuronu, tai kazkaip noretusi daugiau drekinimo , tokia plevele kaip blizgancia palieka mastau.gif bet is pradziu labai patiko, dabar puse bonkutes sunaudojau, atsibodo doh.gif

Dar klausimas, o visada tepat krema su SPF ? Tai pvz tepat krema su rugstim, paskui drekikli, ant virsaus SPF ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu Lu: 04 gruodžio 2012 - 21:50
QUOTE(SmilteSmilteSmilte @ 2012 12 03, 14:52)
Na, nezinau kaip cia man su tom Alpha Hydrox priemonem, uzsipirkau maisa visa kada sunaudosiu neisivaizduoju, o oda kazkokia nusausejusi, barzda spuoguota iki begalybes ir visa nusiurkstejusi,gal per daug dedu visko g.gif
o jus tik tas priemones tepat ar dar koki drekinama paskui, pigmentines demes man super pasalino, vos  pamaskuoti reikia, ko seniau neisivaizdavau pirkdavau labiausia maskuojancia priemone, bet vat su tais kremais
tepiau serumu-sufle-patonizuoju su toniku, dar nusiprausiu su foam'u, nu gal per daug visko ir dehidratavosi,man net pudra graziai nebegula g.gif

žinokit, manau, kad padauginot AHA g.gif man pernai taip buvo, kasdien taip "rūpestingai" prižiūrėjau odą visokiais AHA kremais, nors aišku ir drėkinau ir t.t. atėjo diena, kai nebegalėjau kreminės teptis, nes odą visą laiką "tempė" ...darbe turėdavau nusivalyti kreminę ir pasitepti kremu, nes neturėdavau kur dingti nuo diskomforto blink.gif buvo tragiškai išsausėjus oda... lioviausi rūgštis tepti, nusipirkau kremą su šlapalu ir iš kart pasimatė pagerėjimas.. Dabar AHA kremą tepu tik savaitgalį, kaip cheminį pylingą... kitą dieną visada deduosi drėkinančią kaukę, lepinu odą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 04 gruodžio 2012 - 23:58
QUOTE(Shangri La @ 2012 12 04, 19:20)
Victorious, ačiū už atsakymą  4u.gif Reikia skubiai susirūpinti drėkikliu. Šiaip dieną naudoju Soap and Glory Bright here Bright Now kremuką ir BB, bet tas Soap and Glory man jau nebepatinka.

Neostratos losjonas dar sužavėjo turio ir kainos santykiu, pastebėjau kad naudojasi labai taupiai, tai net nežinau kada tuos 200 ml ištepsiu. Dėl pojučiu ant odos - net keista, bet nepajutau jokio deginimo ar perštėjimo, apie kurį teko skaityti (nei tepant O.D.A. priemonę su pieno rugštimi, nei tą Neostratos losjoną). Matyt storą odą turiu smile.gif

Aha, palepinkite oda ir drekinanciomis priemonemis. drinks_cheers.gif
Taip, tas losjonas tinkamas ir veidui, ir kunui - turis nemazas. Man dirginimas isryskejo po ilgesnio reguliaraus naudojimo. Na, nenutiko nieko tokio baisaus, bet sunaudojus iki galo, jau dairiausi svelnesniu priemoniu. "Neostratos" nebenoriu.
QUOTE(Laukinė prerija @ 2012 12 04, 21:25)
o kiek jūs už jį mokėjote? matau čia 200 ml ,kokia ta gera kaina? USA yra už 38  dol, jeigu siųstis per tarpininkę tai gaunasi apie 160 lt g.gif

As karta esu pirkusi su lyg 50 proc. nuolaida "Sugiharos" salone. Pasidairykite nuolaidu. 4u.gif
QUOTE(Lu Lu @ 2012 12 04, 23:48)
cia vel siustis reikia  rolleyes.gif o gal kas neblogo yra LT pirkti , kas patiko ? dabar turiu PHYRIS dvifazi seruma su haliuronu, tai kazkaip noretusi daugiau drekinimo , tokia plevele kaip blizgancia palieka mastau.gif bet is pradziu labai patiko, dabar puse bonkutes sunaudojau, atsibodo  doh.gif

Dar klausimas, o visada tepat krema su SPF ? Tai pvz tepat krema su rugstim, paskui drekikli, ant virsaus SPF ?  g.gif

Aha, sunkoka pas mus rasti geru drekinanciu priemoniu uz padoria kaina unsure.gif . Rinkites su hialurono rugstimi, ureja, kitas drekinanciais komponentais. Is tikruju tai bandymo metodais, nes kas tinka vienai, nebutinai tiks kitai. Man visai patiko "Bioderma", "Iwostin" drekikliai. "Lierac Hydro Chrono" balzamas odai patiko, tik kaina nemaza.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 gruodžio 2012 - 11:11
QUOTE(Victorious @ 2012 12 05, 12:10)

Aha, sunkoka pas mus rasti geru drekinanciu priemoniu uz padoria kaina unsure.gif . Rinkites su hialurono rugstimi, ureja, kitas drekinanciais komponentais. Is tikruju tai bandymo metodais, nes kas tinka vienai, nebutinai tiks kitai. Man visai patiko "Bioderma", "Iwostin" drekikliai. "Lierac Hydro Chrono" balzamas odai patiko, tik kaina nemaza.

mano nepakeičiamas drekiklis sos atvejams jau gal kokius 10-12metu eucerin su 5%urea ( šlapalo), bonkuteje thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 05 gruodžio 2012 - 12:10