Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Young @ 2013 11 26, 19:53)
Sveikos  mirksiukas.gif Kur jūs įsigyjate kosmetiką su rūgštimis (spuoguotai odai)? Kur Lietuvoje yra pirkti tokių priemonių?
Sakytis iš užsienio nesinorit, nes gaunasi brangokai siuntimas, o svarbiausia - ilgai laukti  verysad.gif

Pas mane nemažai inkštirų, spuogų būna iškylą, ypač ant nugaros jų daug... Žinau, kad veiksmingiausios priemonės nuo spuogų su rūgštimis (AHA, BHA). Gal galite ką patarti?  4u.gif

p.s naudojau taip visų išgirtą Paula's Choice toniką tik procentų neatsimenu, nebuvo labai stiprus. Bet nežinau, kažko ypatingo nepajaučiau...

yra Vaistinese pirkti, Bioderma, Noreva, Uriage priemoniu su rugstimis 4u.gif gal kazkas dar kokiu pamines, man dbr sios atminty smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2013 11 26, 23:12)
yra Vaistinese pirkti, Bioderma, Noreva, Uriage priemoniu su rugstimis 4u.gif gal kazkas dar kokiu pamines, man dbr sios atminty smile.gif

Labai ačiū smile.gif
Laukiu ir kitų pasisakymų smile.gif Gal kas ir naudojote ir galite pakomentuoti?
Atsakyti
QUOTE(Kukūška @ 2013 11 05, 15:55)
Labai degui uz nuomones smile.gif
Beja,man atsiranda dabar tokiu saltu neskausminku poodiniu "kalneliu",kuriuos isspaudus tik balta mase iseina.Ir ju neskauda isvis.IR jeigu net neliestum ju tai jie ten ir "sedetu"  doh.gif  Tik pries saule matosi,kad nelygumai kaskokie. Kaip manot gal kemsa poras kremukai? Dar ir inkstiru vis atsiranda.As juos pasalinu ir vel kuri laika ramu.
O seip veidas koki turejau ir koks dabar tai waw.Nors iki norimo rezultato jauciu visada sugadins koks isdyges "grozis".

Kokiomis priemonemis issigydete spuogus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 28 lapkričio 2013 - 09:32
Pradejau ir as dometis rugstine kosmetika. Pripazinsiu, kazkad buvau girdejus, bet net nenumaniau, kad butent mano veido odos problemai butent to ir reikia bigsmile.gif

As tik dabar galvoju, ar cia kremukas rugstinis? Pirkau inkstirams: noreva Exfoliac Acnomega 100 . LT info raso, kad su alfa-omega hidroksiliniu rugsciu kompleksu.

Sudetis:
AQUA, TRI-C12-13 ALKYL CITRAGE, GLYCOLIC ACID, CETEARYL, ISONONANOATE, BUTYLENE GLYCOL, CYLOPENTASILOXANE, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, GLYCERIN, POLYMETHYL, METHACRYLATE, PEG-100 STERATE, GLYCERIL STEARATE, CETYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL ALGINATE, METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE BISABALOL... ir daug kitu biggrin.gif (cia sudetis surasyta Kaip supratau, yra alkoholio. Nu negasdina jis manes, gal kad rieboka oda g.gif

Dar nusipirkau musu lietuviska RASOS su siera ir 1 proc. BHA. Pradziai susipazinimui gi manau gerai. Rimciau jei ka veliau bandysiu, tai jau pakartotinai skaitysiu foruma ir ziuresiu kas ka naudoja, kokie atsiliepimai. Dabar gi nelabai norejos islaidauti... Tiesa, tas "noreva" benu vaistinej ant geru 10 lt pigesnis, nei nuorodoj doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvyka: 05 gruodžio 2013 - 14:27
as uriage kremuka su rugstimis nusipirkau, tai pastebejau, kad tose vietose kur spuogeliai, oda pradejo luptis, o spuogeliai dziuti. ir siaip maziau beria. tiesa naudoju ir prausikli ir tonika dar uriage. ziuresim, po ilgesnio naudojimo kaip bus
Atsakyti
QUOTE(dangaus žydryne @ 2013 12 05, 16:46)
as uriage kremuka su rugstimis nusipirkau, tai pastebejau, kad tose vietose kur spuogeliai, oda  pradejo luptis, o spuogeliai dziuti. ir siaip maziau beria. tiesa naudoju ir prausikli ir tonika dar uriage. ziuresim, po ilgesnio naudojimo kaip bus

uriage ir as domejausi... norejau isbandyti ax.gif
Atsakyti
As naudoju Uriage su rugstimis, man labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2013 12 05, 20:25)
As naudoju Uriage su rugstimis, man labai patinka.

O ka butent naudojate?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveikos, o kiek laiko jus naudojate tas rugstines priemones?
Ar darote pertrauka? Ar nutraukus naudojima, odos bukle griztu i "senas vezias"?

Ar ziemos laikotarpiu tokios priemones tinka? Ka dar papildomai naudojate?
O kaip pavasariui ar vasarai tokios rugstines priemones, kai saule aktyvesne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Graciella @ 2013 12 07, 06:36)

perskaicius pora temuciu tokiu klausimu nebekiltu... manau senbuves n kartu nekartosis 4u.gif As tai katik pradejau naudoti, bet zinosiu kas ir kaip mazdaug, nes pasidomejau, paskaiciau wink.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte stangrinanti kremą ODA su pieno rūgštimi? Noriu mamai nupirkti tik nežinau ar jis tikrai veiksmingas g.gif
Atsakyti