SVEIKOS GRAZIAODES MERGAITES!!!
Sioje temoje as naujoke, bet labai noriu dalintis su Jumis savo nuomone, isgyvenimais ir tikiuosi sulaukti Jusu, rugstines kosmetikos eksperciu, patarimu..
Jau kuri laika mastau ir pagaliau pasiryzau pakeisti savo veido kosmetiniu priemoniu garderoba, nes jau nebegaliu susitvarkyti su oda, jokios naudojamos priemones nepadeda, o odos bukle tik blogeja
Pradejau dometis rugstine kosmetika. Viskas prasidejo nuo netiketai atrasto Himalajos Blog'o, tada pradejau raustis po supermamos forumus

Skaiciau temas apie kosmetika su rugstimis, konkrecia tema PC kosmetika.. Jau buvau pradejusi ziurinetis sau kazka is PC produktu, bet matau, puikiai atsiliepiate ir apie Alpha Hydroxy kosmetika, daugelis is Jusu, savo priieziuros rutinoje, netgi mix'uojate skirtingu gamintoju produktus

O iki siol maniau, jog geriausias rezultatas pasiekiamas, kai naudojama vienos kompanijos priemones. Todel as pasimeciau......

O PROBLEMELE MANO TOKIA: visa gyvenima turejau riebia, poreta,inkstiruota oda. Bet pries kokius 7 metus ji tapo misri - riebi dehidratuota. Dabar T-zona riebi , o skruostai sauseja, truputi papleiskanoja, ant nosies ir smakro juodi inkstirai, kuriu nieeeeeekaip nepavyksta atsikratyti. Karts nuo karto pasirodo ir baltu inkstiru.
Mergaites, patarkit NUO KO pradeti odos gydymo-grazinimo procesa, KOKIUS produktus parekomenduotumet mano atvejui?

Ir dar, turiu ryskiu rauksliu apie akis, todel ir anti-aging kazko noretusi..

Beje, man 26-eri