Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

QUOTE(Stelo @ 2013 03 15, 19:08)

Nesaziningai gaunasi,jei busiu ant MA man tu pajamu i CTC neskaiciuos,o jei ta pati laika dirbsiu tai bus pajamos.

Sorry uz klausima, bet kame cia minusas, jei neskaiciuoja MA kaip pajamu? Zalia sitam reikale. blush2.gif

QUOTE(balleys @ 2013 03 18, 16:00)
agentura klausia kada norit isikelt jei pasakysit kad kuo greiciau tada kai jie patikrins jusu duomenis ir duos teigiama atsakyma isikelt galit kad ir kita diena.

Gal kas galit pasakyt, kiek mazdaug agenturos skaiciuoja, kad reikia pajamu Londone kiekvienam seimos nariui? Neisivaizduoju, ar temps musu pajamos (vyras dirba self full time, o as self part time ir +1vaikas) ? g.gif
Netolimoj ateity planuojam antra vaika, tai noretusi kraustytis is to vieno kambario ir ieskotis kazkokiu truputeli geresniu salygu.
Atsakyti
QUOTE(@milla@ @ 2013 03 18, 14:55)
Gal kas galit pasakyt, kiek mazdaug agenturos skaiciuoja, kad reikia pajamu Londone kiekvienam seimos nariui? Neisivaizduoju, ar temps musu pajamos (vyras dirba self full time, o as self part time ir +1vaikas) ? g.gif
Netolimoj ateity planuojam antra vaika, tai noretusi kraustytis is to vieno kambario ir ieskotis kazkokiu truputeli geresniu salygu.

o nuo kada agenturos skaiciuoja kiek reikia asmeniui? g.gif svarbu,kad jus turetumet pastovu darba (kontrakta ar pastovias pajamas) ir galetumete susimoket,jie net neziuri,kiek zinau,pajamu ir nedalina asmenims...na nebent gal Londone kitaip g.gif nes mes praeitais metais nuomavomes,tai tikrai neklause,tik reikejo pristatyt kontrakta,algalapius (kad suma nekinta ir tempiam susimoket uz buta) ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
na, mergaites, nereiktu pykti ant sios temos senbuviu aka madam. gi jos ir padeda, nors ir pakomentuoja, igelia truputi. man tai cia normalu, 'grudina' taip sakant. reikia/nereikia, kitas klausimas, bet tikrai nebus taip, kad viesam forume visi vorele vaiksciotu rankutem susikibe ar pagal viena dudele soktu
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 03 18, 16:07)
na, mergaites, nereiktu pykti ant sios temos senbuviu aka madam. gi jos ir padeda, nors ir pakomentuoja, igelia truputi. man tai cia normalu, 'grudina' taip sakant. reikia/nereikia, kitas klausimas, bet tikrai nebus taip, kad viesam forume visi vorele vaiksciotu rankutem susikibe ar pagal viena dudele soktu

siaip tokie "igelimai" asmeniskai man atrodo kaip kulturos stoka, visiskas zmogaus negerbimas. klausia-atsakyk mandagiai, jei turi ka atsakyt, arba isvis nelysk ir nutylek. o senbuves statusas tikrai neduoda teises negerbti klausianciojo, deti po 3-5 sauktukus (kas, kaip sakiau, prilyginama saukimui) ir reiksti savo nepasitenkinima kito zmogaus nezinojimu.
Atsakyti
labas,

kai paskiria wtc ir ctc, atsiuncia laiska, kur nurodytos visos sumos, kiek priklauso ir pan.
ar renewal packe bus surasytos sumos, kiek buvo ismoketa, ar tik tas pirmas laiskas su visa info buna ir ji reiktu pasilikt? beje, kada mazdaug atsiuncia renewal pack?
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2013 03 18, 17:47)
o nuo kada agenturos skaiciuoja kiek reikia asmeniui? g.gif svarbu,kad jus turetumet pastovu darba (kontrakta ar pastovias pajamas) ir galetumete susimoket,jie net neziuri,kiek zinau,pajamu ir nedalina asmenims...na nebent gal Londone kitaip g.gif nes mes praeitais metais nuomavomes,tai tikrai neklause,tik reikejo pristatyt kontrakta,algalapius (kad suma nekinta ir tempiam susimoket uz buta) ir viskas  thumbup.gif

pajamas tikrina, mes asmeniskai turejom pristatyt kazkelis paskutinius payslipus ir 3 banko statement'us, tada jie dar skambinosi i darba ir teiravosi ar tikrai tokia dirba ir ar pajamosn pastovios, vyrui tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 03 18, 17:04)
pajamas tikrina, mes asmeniskai turejom pristatyt kazkelis paskutinius payslipus ir 3 banko statement'us, tada jie dar skambinosi i darba ir teiravosi ar tikrai tokia dirba ir ar pajamosn pastovios, vyrui tas pats smile.gif

ne,tas savaime suprantama,bet man idomu nuo kada agentura turi kazkokius normatyvus kiek vienam zmogui priklauso blink.gif gal as dirbu ir gaunu pasalpas,tai jau islaikysiu ta buta g.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2013 03 18, 16:52)
labas,

kai paskiria wtc ir ctc, atsiuncia laiska, kur nurodytos visos sumos, kiek priklauso ir pan.
ar renewal packe bus surasytos sumos, kiek buvo ismoketa, ar tik tas pirmas laiskas su visa info buna ir ji reiktu pasilikt? beje, kada mazdaug atsiuncia renewal pack?

po kiekvieno perskaiciavimo atsiuncia laiska su paskaiciavimais.

renewal pack gali atvaziuoti ir geguze, ir birzeli..ir net liepos menesi.
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2013 03 18, 19:09)
ne,tas savaime suprantama,bet man idomu nuo kada agentura turi kazkokius normatyvus kiek vienam zmogui priklauso blink.gif gal as dirbu ir gaunu pasalpas,tai jau islaikysiu ta buta g.gif

del sito tai ir as nesu girdejus g.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2013 03 18, 17:47)
o nuo kada agenturos skaiciuoja kiek reikia asmeniui? g.gif svarbu,kad jus turetumet pastovu darba (kontrakta ar pastovias pajamas) ir galetumete susimoket,jie net neziuri,kiek zinau,pajamu ir nedalina asmenims...na nebent gal Londone kitaip g.gif nes mes praeitais metais nuomavomes,tai tikrai neklause,tik reikejo pristatyt kontrakta,algalapius (kad suma nekinta ir tempiam susimoket uz buta) ir viskas  thumbup.gif

Tai tada liuks kad neskaiciuoja. ax.gif
Esu girdejus, kad agenturos dar plius praso laiduotoju, tai man ir susidare ispudis, kad yra kazkokia pajamu suma, kurios agenturoms pakanka ir jei pajamos mazesnes, tai praso tu laiduotoju.

Kita vertus, jei namo nuoma pvz. 1200, o seimos pajamos 1300 per abu, tai kazkaip nelogiska butu tokiai seimai isnuomot smile.gif

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti