QUOTE(JPE @ 2013 02 02, 15:59)
QUOTE(Lace @ 2013 02 01, 17:18)
O aš ant poros cm storio porolono, tai ir adatėlės gerai sminga ir lankstumo turi, ir ant kelių gali pasidėti 
Mano darbai iškart nulakstytų
Aš tai vėl su brydėm draugausiu
Nu, tai o brydemis jungti yra kazkokia sistema? Nes kie skaiciau praeituose temose nusprendziau, kad man bus per sunku.
QUOTE(lafan @ 2013 02 02, 17:27)
Nu, tai o brydemis jungti yra kazkokia sistema? Nes kie skaiciau praeituose temose nusprendziau, kad man bus per sunku. 
Sistema paprasta, darai ir supranti kaip daryti patogiau. Esme- trys nuvesti siuliukai ir as visada darau is desines i kaire. Jungdama tinkleliu pasirenku toki tarpa, kad i kaire vesti nereiketu, nes tada bryde ties jungimu apsisuka (cia jau is mano patirties). Siandien jau 3 valandas jungiu
QUOTE(JPE @ 2013 02 02, 16:59)
O aš vargau su paprastu tinkleliu nerta pynutėm.
Apie koki siula kalbat?
100 proc medlvinė Nm 17/3 (Monika)
Nea, klausiau kur jums tie siulai kabo?? Nemanau, kad imanoma padaryti nenutraukiant siulo, suslepkite su adata ir vaizdas iskart bus grazesnis
Galvojau slėpsiu siūlus, kai jau viską baigsiu, bet panašu, kad tada tikrai nieko pati nebematysiu. Dar... ar labai labai stipriai suklydau detales prisiuvus iš geros pusės?
Nu nesiseka, tai nesiseka...
QUOTE(lafan @ 2013 02 02, 22:01)
Galvojau slėpsiu siūlus, kai jau viską baigsiu, bet panašu, kad tada tikrai nieko pati nebematysiu. Dar... ar labai labai stipriai suklydau detales prisiuvus iš geros pusės?
Nu nesiseka, tai nesiseka... 
Manau turetu atrodyti taip- detaliu puse geroji, tinklelio blogoji...., jei gerai supratau. Ir dar, ar jungimui naudojate tokio pacio storio siula kaip gelytems? As imciau plonesni, arba bent jau plonesni vaseli nei gelyciu nerimui, kad tinklelis butu grazesnis
QUOTE(dziunka @ 2013 01 29, 08:42)
Oho, koks grozis