QUOTE(Leveret @ 2013 02 09, 14:07)
Porą metų lankiausi pas Gabiją iš Saulėjos SPA, iš pradžių tik kirpdavausi, buvau labai patenkinta, parinkdavo kirpimą, visada atsiklausdavo prieš kažką darydama. Po to sugalvojau pašviesint sruogeles, iš pradžių irgi buvau labai patenkinta, bet kuo toliau, tuo mažiau. Atėjus reikėdavo laukti, nes tuo pat metu būdavo užrašytos dar kelios klientės. Dirbdama pastoviai kalba arba telefonu, arba su atėjusia drauge. Kelis paskutinius kartus net neatitaikė spalvos. Džiovinant visada prašau, kad ištiesintų, bet ji visada pagarbanoja galus, sakydama, kad man taip labiau tinka
Žodžiu, po paskutinio karto nusprendžiau, kad tikrai daugiau nemokėsiu 150Lt už tai, kas man net nepatinka
Dabar ieškau geros kirpėjos, kuri dažytų natūraliais dažais (Gabija dažydavo su Naturalmente)
Dabar ieškau geros kirpėjos, kuri dažytų natūraliais dažais (Gabija dažydavo su Naturalmente)
As pas ja kirpausi kokius 5metus,bet Kai pradejau dazytis, meciau:) Kerpa ji man nerealiai,o ir uztrukdavom neilgai, tad nekreipdavau demesio, kad tenka palaukt ar ne nuotaikoj buna. Bet kai paskutini karta ta pacia Val uzrase ir mane ir kita KLIENTE, o dar ir saknu spalva nuraudonino nusprendus paeksperimentuot, nusprendziau nebegrizt. Ametistejoj akre Kirpeja Egle plaudavo galva ir formuodavo su Naturalmente, Noah, Tik niekad nesidaziau, tad nezinau su kuo dazo.