Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Javute @ 2013 03 09, 15:18)
kontaktaiKestucio Saikaus  mirksiukas.gif

aciukas,jau uzsiregistravau,lauksim rezultato
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2013 03 08, 17:01)
kada keliausite? kokie jusu plaukai, ka norite keisti?  4u.gif

as ateinanty treciadieni busiu mieste, uzeisiu iki jo, pasikalbeti  lotuliukas.gif

o plaukai iki peciu dazyti buvo dviem spalvom tokia lyg kastonine su tamsesne violetine lankiausi pas Andriu buvau patenkinta iki ausu ale biskiuka neusibendravom kazkodel mes su juo tai gi bandysiu laime pas Kestuti reik butnia uzsirasyti kad velykom pasipuosciau parasysiu ispudzius thumbup.gif Noreciau keisti kirpima o gal ir spalva pasiulys kitokia megstu eksperimentuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vytaute_kn @ 2013 03 09, 15:28)
aciukas,jau uzsiregistravau,lauksim rezultato

kada keliaujate? sekmes, kad liktumete patenkinta 4u.gif
QUOTE(Laivite @ 2013 03 09, 22:22)
o plaukai iki peciu dazyti buvo dviem spalvom tokia lyg kastonine su tamsesne violetine lankiausi pas Andriu buvau patenkinta iki ausu ale biskiuka neusibendravom kazkodel mes su juo tai gi bandysiu laime pas Kestuti reik butnia uzsirasyti kad velykom pasipuosciau parasysiu ispudzius  thumbup.gif Noreciau keisti kirpima o gal ir spalva pasiulys kitokia megstu eksperimentuoti  4u.gif

parasykite ir Jus kaip sekesi 4u.gif

as irgi nekantrauju, treciadieni keliauju pasikalbeti ir pasitarti del visko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš labai patenkinta Egle iš Plaukų galerijos wub.gif Porą kart buvau jau, tikrai lankysiuos ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
noriu pagirti Natalija, kuri dirba Skaidroje Akademijoje ir Silainiu Natali salonuose 4u.gif kaina prieinama, kerpa gerai ir stilingai, dazo irgi gerai, dirba paprastuose salonuose, bet kokybe geresne nei dalyje Kaune megintu geruju blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

ieškau naujos kirpėjos, kuri dirba kokybiškai ir nebrangiai. Nerūpi man salono vardas ar pan. O galbūt žinote žmogų, atvykstantį pas klientus arba dirbantį savo namuose?
Tiesiog atsibodo iš vieno miesto galo važinėti į kitą. Dažausi šviesiom sruogelėmis, kerpu tiesiai galiukus. Norėčiau, kad būtų kur nors Dainavos raj.
Esu girdėjus kad kažkur prie Pasimatymo dirba šauni kirpėja, bet nebeturiu galimybės tiksliau išsiaiškinti. Lauksiu pasiūlymų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2013 03 11, 18:29)
Sveikos,

ieškau naujos kirpėjos, kuri dirba kokybiškai ir nebrangiai. Nerūpi man salono vardas ar pan. O galbūt žinote žmogų, atvykstantį  pas klientus arba dirbantį savo namuose?
Tiesiog atsibodo iš vieno miesto galo važinėti į kitą. Dažausi šviesiom sruogelėmis, kerpu tiesiai galiukus. Norėčiau, kad būtų kur nors Dainavos raj.
Esu girdėjus kad kažkur prie Pasimatymo dirba šauni kirpėja, bet nebeturiu galimybės tiksliau išsiaiškinti. Lauksiu pasiūlymų smile.gif

Super sruoguoja kirpeja Pakrascio gatveje 22, Renata. smile.gif pati eile metu lankiausi nuostabi kirpeja, seniau dirbo namuose tai kainos ir nesikandzioja. Puoseleja, tausoja plauka. Ismananti savo darba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2013 03 11, 18:29)
Sveikos,

ieškau naujos kirpėjos, kuri dirba kokybiškai ir nebrangiai. Nerūpi man salono vardas ar pan. O galbūt žinote žmogų, atvykstantį  pas klientus arba dirbantį savo namuose?

Galiu pasiulyti apsilankyti Partizanu g esanciame grozio salone netoli Express market, ten nebrangiai, bet tikrai gerai dazo ir kerpa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuzas @ 2013 02 10, 10:07)
Kokio ilgio plaukai ir kiek kainavo?

Plaukai pakankamai stori, iki uzpakalio. tai ir mokejau nekukliai, 350lt. uz spalvos nuemima, padazyma(prasiau kad kuo maziau ryzumo butu, uzdejo augaliniu dazu) ir galiuku pakirpimu smile.gif
bet negaila, labai graziai Kestutis sutvarke, patenkinta likau smile.gif pagaliau nebe juoda biggrin.gif jau planuoju eit antra kart kad igauciau norima sviesu atspalvi.

Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2013 03 06, 13:25)
O as galvoju kaip jis su blondinem susitvarko ax.gif

Labas, tikrai sauniai. Buvau kirptis ir dazytis, rezultatu likau patenkinta smile.gif
Atsakyti
uzsirasiau ir as pas Kestuti, laukiu nesulaukiu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaune turiu dvi kirpejas,pas kurias einu drasiai tai Ramune dirbanti savanoriu pr ir Dainora is Junoros-ja pazystu nuo tu laiku kai tik pradejo dirbti kirpeja,visada galiu drasiai patiketi jai savo plaukus rolleyes.gif
Atsakyti