Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(DiKu @ 2013 06 12, 22:30)
Tai kaip suprantu atsiliepimo apie G Style ir kirpeją Gitaną nėra. Reiškiasi ne fontanai g.gif  kirpimas biggrin.gif

Arba atvirkščiai, negali atsigauti nuo grožio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 06 13, 00:20)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 06 12, 23:20)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2013 06 12, 18:42)
Šiandien pirmą kartą buvau pas Astą (Junora). Dažiau ombre ir kirpau. Likau labai labai patenkinta. Toliau lankysiuosi pas ją  bigsmile.gif

Kiek sumokėjote, kokio ilgio plaukai? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
neuzpykite labai jau kad neparasiau apie G Style smile.gif taigi esu labai labai patenkinta,viskas super duper laukiu sekancio jau apsilankymo thumbup.gif
Atsakyti
gal kas turit Ingos telefono numeri. dirba vaistines skersgatvyje. kazkaip sugebu antra karta jau pamest jos tel nr ir pavardes nebeatsimenu doh.gif
ir gal zinot kiek jinai ima dabar uz dazyma?

vis delto nieko geresnio taip ir neatradau dar , tik vis ieskodavau nes vis brangoka budavo sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esu-mama: 13 birželio 2013 - 17:26
QUOTE(Girl. @ 2013 06 13, 09:40)
Kiek sumokėjote, kokio ilgio plaukai? bigsmile.gif

Ombre temoj įdėjau nuotrauką mirksiukas.gif Plaukai šiek tiek žemiau liemenėlės užsegimo, 280Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriuxs @ 2013 06 13, 13:29)
Sveikos 4u.gif
neuzpykite labai jau kad neparasiau apie G Style smile.gif taigi esu labai labai patenkinta,viskas super duper laukiu sekancio jau apsilankymo thumbup.gif

Nėra čia dėl ko pykti, baikit juokus friends.gif
Tik plačiau papasakokit kas kaip G style buvo..Kokios kainos, kaip Gitana..?
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif , parekomenduokit gera kolorista/e, kadangi visa laika dazydavau sviesiai, man tiko ta spalva, poto del plauku luzinejimo, trupejimo, persidaziau i naturalia savo plauku spalva, ir jau ligi puses nuaugo mano naturalus, zodziu dabar esu beveik naturali,p.s mano ilgi plaukai, na noriu kad sveiki butu, bet kaip man netinka ta mano spalva visiskai, noriu buti sviesesne, bet bijau kad vel plaukai prades skilineti trupeti ir pan,taip ir nezinau ka daryti, nenoriu kad vel sviesintu milteliais.. schmoll.gif buvau pas Kestuti, nepatiko man jis,nors isgirtas visu, buvau salon+ irgi nepatiko, zodziu noriu pakeisti spalva bet nepakenkti plaukams.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dad @ 2013 06 17, 09:56)
Sveikos merginos 4u.gif , parekomenduokit gera kolorista/e, kadangi visa laika dazydavau sviesiai, man tiko ta spalva, poto del plauku luzinejimo, trupejimo, persidaziau i naturalia savo plauku spalva, ir jau ligi puses nuaugo mano naturalus, zodziu dabar esu beveik naturali,p.s mano ilgi plaukai, na noriu kad sveiki butu, bet kaip man netinka ta mano spalva visiskai, noriu buti sviesesne, bet bijau kad vel plaukai prades skilineti trupeti ir pan,taip ir nezinau ka daryti, nenoriu kad vel sviesintu milteliais.. schmoll.gif buvau pas Kestuti, nepatiko man jis,nors isgirtas visu, buvau salon+ irgi nepatiko, zodziu noriu pakeisti spalva bet nepakenkti plaukams.. smile.gif

Pabandykit pas Eglę iš Plaukų galerijos, ji gerai parenka spalvas, tonus ir t.t.
Atsakyti
O kokia kaina pas Egle ilgu plauku dazymo? 4u.gif
Atsakyti
gal yra kauniečių, kurios iš juodaplaukės nusprendė šviesėti? Šviesinausi pas Kęstutį, viskas buvo gerai, du kartus buvau, trečią kartą nusprendžiau pataupyti,nes tikrai pas jį brangoka, nuėjau čia rekomenduotą vieną moteriškę, neminėsiu geriau nei vardo. nu grįžau su didele avarija ant galvos, nebežinau dabar nei ką daryt,ir plaukų gaila, ir pinigų, ir į darbą bus gėda eit doh.gif
Atsakyti