Sveikos, mačiau čia kelis postus panašia problema, tad prisijungsiu su klausimais. Tei vat esu 18 metų, dvyliktokė, turiu riebią odą, vienu metu vasarą buvo žiauriai išsausėjus, bet tai galėjo būti dėl vaistų, nes turiu vartoti kontraceptinius dėl spuogelių ir kitų problemų. Tei va, kosmetologė sakė, kad jei mano vėl riebi būtų, tai ideali būtų Make Up For Ever Mat Velvet. Na po n laiko nusprendžiau pažiūrėti, turiu douglas čekį, tai dar pigiau išeis

, bet spalva man per tamsi (nesu balta, kaip popierius, bet man beveik visos per tamsios lietuvoj pudros). Viena iš konsultančių patarė MUFE HD pudra, sakė, akd ji lengva, bet gerai maskuoja, o šiandien va kita pasakė, kad hd man bus per sunki, užkimš poras ir panašiai. Dar prie porą savaičių kai panoramoj užklausiau tai siūlė Clinique kokią nors. Artėja šimtadienis, vėliau bus paskutinis skambutis, žinot, ilgos dienos, daug nuotraukų, daug šokimo klubuose, tad noriu geros pudros, kuri, gal ir bus brangesnė, bet atitiks odą ir bus verta išleisti tą 100 lt santaupų. Tai ką galit patarti riebiai odai, linkusiai rausti, turinčiai šiek tiek (jau dabar tik šiek tiek bėrimo, na daugiau prie PMS) spuogelių ir kad ilgai laikytų? ačiū iš anksto