Įkraunama...
Įkraunama...

Keptuvės - 3

Kodel jus apie pensofal taio kritiskai, huolab apie Krinonos aprasyma? Jie tiesiog cituoja italu gamintojo aprasyma.
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2015 12 22, 20:55)
Taigi jeigu nenorite dengtu keptuviu, pirkite ketaus



aš keisdavau keptuves kas metus: pradžioj pirkdavau teflonines pigesnes, po to storesnes, po to viskias, dengtas labai stipraus metalo įv. paviršiais, ir t.t. Problema ta, kad aš nenaudoju medinių ar kt. puodus saugančių įrankių blush2.gif ir man tos keptuvėlės, ar už 50,- ar už 200,- litų - tarnaudavo vienodai. Tik storesnių privalumas- jos neišlinkdavo ir nesisupdavo ant plyelės. Save pateisindavau vis, bet ir gerai buvo, nes vis Kalėdom turėdavau naują. Vis susimąstydavau, gal kur turgelį paieškot senovinę geležinę, nes iš vaikystės nebuvo blogų "svilimo" prisiminimų. Špižinės wool nesiryžau, nes didžiausia problema buvo svoris ir kaina. Bet prieš kelis metus, rudeninėje miesto mugėje užmačiau špižinę keptuvę BIOL, kuri man pasirodė labai pigiai, nors svoriu ne lengvesnė. Dar save teisinau, kad nereikia, bet, kad pigiai, tai galvoju- pasikeisiu, kaip ir kitas. Ogi nereikėjo. Po šiai dienai, jau keli metai- jokių problemų (tikiuosi prisigyrus ir po to neatsiras biggrin.gif ) Vienintelis minusas: man sunki (nors to lengvumo reik gal kartą per mėn. lietinius kepant apverst doh.gif - trečią blyną jau metu su dviem laikydama). Bijojau, nes buvau girdėjus, kad bulviniai blynai blogai kepa- nieko panašaus- kaip ir kitose keptuvėse. Tikrai pasiteisinęs dalykas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000inis: 19 sausio 2016 - 22:13
Skaičiau, skaičiau, bet taip ir neradau..
Kokią man dabar keptuvę pirkti iki 50eur. Reiktų ne mažesnės 24cm (dugno) ir gilesnės (~5cm), kad galima būtų tiek kepti viską nesukant galvos, tiek troškinti.
Ar mano norai per dideli iki tokios sumos? biggrin.gif
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo negriuke0: 30 sausio 2016 - 14:30
Domina ši Woll keptuve
http://www.imperija....ll-2/?item=5376
Ar geras būtų pasirinkimas? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mumum @ 2016 01 30, 17:40)
Domina ši Woll keptuve
http://www.imperija....ll-2/?item=5376
Ar geras būtų pasirinkimas? Ačiū  smile.gif

Laba diena,
Istrauka is Imperijos puslapio

''Danga pagaminta titano pagrindu. Atspari įbrėžimams, trinčiai, nesvylanti, neturi sveikatai kenksmingų PFOA medžiagų.'' teiginys konkreciai dviprasmiskas ir klaidinantis ( siuo atveju PTFE danga yra uzdeta ant titano oksido pagrindo o ne pati danga pagaminta naudojant titana.
100% nesamone, nebuvo,nera ir nebus pasaulyje dangu pagamintu titano pagrindu. Sios keptuves danga pagaminta PTFE (teflono pagrindu), kad si danga geriau laikytusi ant aliuminio, sis yra padengiamas titano oksido gruntu/pagrindu. pats teflonas gali buti sustiprintas keramikos dalelemis arba sintetiniu deimantu dulkemis.
Na o cia pasiskaitykite kaip buvo paviesinta tiesa apie sveicaru Swiss diamond (zinomiausia sveicaru firma gaminanti indus, indai praktiskai 100% analogiski Woll gaminamiems) klaidinancius teiginius apie ju naudojamas dangas.
http://www.naturalne...k_cookware.html
Nusipirke sia keptuve (kaip ir visas kitas tipo " titanines'' keptuves) turesite pakankamai aukstos kokybes sustiprinta keraminemis dalelemis PTFE danga (teflona). Taip sakant- Jusu teise rinktis.
p/s gamintojas deklaruoja kad suminis dangos storis 80mikronu (grunto, tarpinio sluoksnio ir non stick) . Danga tikrai turetu buti nebloga bet visgi ......... tai PTFE .
Datenblatt zu Woll Nowo Titanium Gusspfanne
Beschichtungsart Titan (PTFE)
Eigenschaften Antihaftbeschichtet
Material Aluminium
Typ Bratpfanne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimo: 30 sausio 2016 - 22:38
o kaip sita keptuve http://www.ikea.com/...ducts/90264845/ ? reikia indukcinei kaitlentei, turiu va sita http://www.krinona.l...p...712&lang=lt , bet jau labai prie dugno traukti pradejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 31 sausio 2016 - 12:04
Na matau pasiūlymų nebus, tai gal nors patarsit iš dviejų vieną..
Ar jūsų girtą De Buyer 5610.28 lengvesnė, bet brangesnė - 49,90,
ar špižinę 28cm , kuri pigesnė, gilesnė, bet sunkesnė.
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo negriuke0: 31 sausio 2016 - 21:58
Ačiū už pagalbą, Jūs tikrai labai malonūs smile.gif
Atsakyti
Tik spizine ir nieko daugiau.Jau penki metai naudoju ir dar mane pragyvens biggrin.gif Turejau visokiausiu ,tame tarpe ir titano keramikos,neilgas ju naudojimas buvo,nors ir saugojau..
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2016 02 06, 18:18)
Tik spizine ir nieko daugiau.Jau penki metai naudoju ir dar mane pragyvens biggrin.gif Turejau visokiausiu ,tame tarpe ir titano keramikos,neilgas ju naudojimas buvo,nors ir saugojau..

O špižinės su indukcinėmis kaitlentėmis draugauja?
Atsakyti
Labai draugauja biggrin.gif nes pas mane indukcine ir yra.Na turi ir savo neigiamu savybiu:negalima joje palikti iskepusio maisto,nes bus gelezies prieskonis,na nebent neilgam.Reikia su ja susidraugauti,jei neparuosta naudojimui(kokia baltarusiska) ,reikia paruosti,o tos brangesnes,jau prisodrintos riebalu,labai nereikia isplauti pvz.su kokiu nuriebalintoju,bet jei ir praplausit,pakaitinai jame alieju,ispylei ir vel kepi toliau.Dar reikia daugiau riebalu kepant kiausiniene,bet veliau tie riebalai lieka keptuveje,dar kiausini kepant,reikia palaukti kol apkeps,tada tik versti,,kad nebutu pritrauktas,veliau jis pats atsoka.Zodziu,rasite tikrai internete aprasymu.Na,jau vien mano aprasymas ka reiskia;kazkaip pagalvojau,gal reiktu kokia naujoviske nupirkti,kazkokia su marmurine danga:iskepiau vienakart omleta ir isnesiau i sandeliuka,nes spizinese tikrai keptas maistas skanesnis .Na,dar ,aisku svoris,bet kokiu 24 cm skersmens galima pakelti.Kazkada kai turejau dujine virykle,turejau 32 cm skersmens,va,ten tai svoris laugh.gif
Atsakyti
O kas nors turite grilinę špižinę keptuvę su bangelėmis, nelygiu dugnu? Kuo jos ypatingos?
Atsakyti