Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GIRIMOSI TEMA

QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 11 12, 21:50)
Nu va, nauji mano gyventojai:
paphiopedilum rotschildianum
phalaenopsis maculata x equestris
phalaenopsis hieroglyphica
phalaenopsis micholitzii x celebensis
phalaenopsis bellina

wub.gif

Labai šaunūs pirkinukai wub.gif Ir labai lauksim vaizdinės medžiagos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja1 @ 2012 11 12, 22:53)
Labai šaunūs pirkinukai  wub.gif Ir labai lauksim vaizdinės medžiagos biggrin.gif

smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Vajei kiek pas visas naujokiu uzderejo thumbup.gif atskirai jau ir nevardinsiu- visos nuostabios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 11 12, 21:35)
kokie žiedai wub.gif  wub.gif ta oranžinė spalva wub.gif

Tai va, kad ta spalva kinta nuo apsvietimo nuo oranziniu iki rudu tonu su papildomais atspalviais. Tikrai cia kazkoks idomesnis hibridukas. Labai panasu turiu, bet sita pamaciusi neatsilaikiau kazkada. O dabar jau ne pirma karta dziugina naminiu zydejimu.

Jau turiu namie savo naujokus is LOD. Likau daugiau negu maloniai nustebinta. Augaliukai net braska nuo sveikumo (pfu pfu pfu), o ir didesni nei atrode nuotraukose. O kaip supakuoti, ne viena medzio zievele nepabego. Tik toliau lieka paslaptimi is kokio jie tiekejo, LOD neisdave. Bet sprendziant pagal tai, kad ivynioti i vokiskus laikrascius - gali but jog is kazkurios vokieciu fermos. Ypatingai grazus oncidium nanum, tie taskiukai ant lapu wub.gif Vyras turbut galvoja jog as visai ligone, lakstau is paskos ir aikcioju - ir kaip gamta gali toki grozi sukurti, tokius nuostabius rastus ant augalo lapeliu ismarginti wub.gif Isivaizduoju kaip atrodys ugteleje philipinensis lapai wub.gif

Tiesa, siandien belaistydama saviskes aptikau keleta siurprizu, nemaniau, kad man pavyks, bet dar neisduosiu paslapties, kad sekmes nenubaidyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja1 @ 2012 11 12, 21:35)
doh.gif  schmoll.gif O taip neseniai pasižadėjau.. Pamačiau Phal. amabilis ir viskas baigėsi doh.gif Jau tokio grožio pats augalas, o dar gausiažiedis.. Prie to pačio ir Phal. mannii paėmiau, kur neturėjau ir senai norėjau biggrin.gif

Va va ką aš sakiau, nuėjus į LOD parduotuvėlę pažadų kaip nebūta lotuliukas.gif

QUOTE(Dantiste @ 2012 11 12, 21:35)
jolituxxx, su švente birthday.gif katlėjos žiedas nuostabus wub.gif turiu aš joms silpnybę biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Et man jos irgi labai labai wub.gif gal kada ir susidraugausiu su jomis, nes dabar tai visko dar pasitaiko doh.gif

QUOTE(mumrikas @ 2012 11 12, 21:39)
gražumynai  wub.gif

Ačiū smile.gif

QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 11 12, 21:50)
Nu va, nauji mano gyventojai:
paphiopedilum rotschildianum
phalaenopsis maculata x equestris
phalaenopsis hieroglyphica
phalaenopsis micholitzii x celebensis
phalaenopsis bellina

wub.gif

Kiek daug naujo gėrio bigsmile.gif Sėkmingo auginimo 4u.gif
Atsakyti
Merginos, atidariau NAUJĄ TĖMELĖ 4u.gif

user posted image
norėčiau tokią išmokt augint smile.gif
Papildyta:
user posted image
ir tokias...
Papildyta:
user posted image
pleone... labai gražūs jų žiedai.
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 11 13, 10:33)
Merginos, atidariau NAUJĄ TĖMELĖ

norėčiau tokią išmokt augint  smile.gif

didžiulis dėkui už naujus namučius wub.gif

o čia ne ta iš mikroskopinių miniatiūrų?

kalbant apie lapų grožį, tai man labai gražūs Phalaenopsis micholitzii x celebensis lapai wub.gif Pati jų spalva tokia pilkšva, kaip kad sąmanos miškuose būna ir su tamsesniais taškučiais. Pasistačiau jį pirmajam plane namuose su kitais gražiais margalapiais rolleyes.gif
Atsakyti
taip, iš mikrobinių, bet esu mačiusi parodoje, grožių grožis.
Kitame forume pamačiau Phal.pulchra, dabar ir jį medžiosiu.
Atsakyti
Pleione ir man patinka wub.gif, bet auginti dar nesiryžtu, nes reiktų sukti galvą kur jas laikyti žiemą ax.gif
Atsakyti
pritariu mumrikui dėl Phalaenopsis micholitzii x celebensis lapų, man jie irgi ir idomūs, ir gražūs.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti