Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

mergaites nepabegsiu niekur ,tik daugiau sitoje temuteje nebendrausiu ,ikelsiu savo BT ir viskas ,nes baisu bus ka sneket biggrin.gif nes nuo BT pereinu prie NT OV ir .t.t biggrin.gif vel gausiu i kaily ,prieme mane i naujus namucius smile.gif ten nesimus niekas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 11 20, 00:05)
mergaites nepabegsiu niekur ,tik daugiau sitoje temuteje nebendrausiu ,ikelsiu savo BT ir viskas ,nes baisu bus ka sneket  biggrin.gif nes nuo BT pereinu prie NT OV ir .t.t biggrin.gif vel gausiu i kaily ,prieme mane i naujus namucius  smile.gif ten nesimus niekas biggrin.gif

BT testas neigiamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 11 20, 09:27)
BT testas neigiamas 4u.gif

Sveikutes smile.gif Nikez dar nenuleisk ranku smile.gif dar visko gali tau parodyti smile.gif o as a tik atsikelus pradejau nauja cikala wink.gif kaip ir buvo galima tiketis smile.gif na bet nieko smile.gif uztai sestadieni svesiu savo gimtadieni smile.gif ir niekam nereikes aiskinti wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif pasirodau su savo BT smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, ir pas mane siandiena atejo mmm.... verysad.gif bet nieko pradedam nauja cikla mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Už jūsų naują ciklą, mergaitės!!!
O man kiekvienas naujas ciklas nuotaiką kelia... biggrin.gif BP nuo 1 c.d. rodo 82 procentus pastojimo tikimybę... doh.gif Nu kas daugiau nuotaiką pakels jeigu ne tai... lotuliukas.gif Bent jau pirmom ciklo dienom, nes vėliau su kiekvienu ND procentas mažėja... lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasirodau BT šiandien 8DPO, pakilau virš 37 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisyy @ 2012 11 20, 11:22)
Labas rytas, ir pas mane siandiena atejo mmm.... verysad.gif  bet nieko pradedam nauja cikla  mirksiukas.gif

4u.gif mano likimo drauge wink.gif

QUOTE(gedi @ 2012 11 20, 11:39)
Pasirodau BT šiandien 8DPO, pakilau virš 37 bigsmile.gif

na labai grazu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lalabamba @ 2012 11 20, 11:38)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Už jūsų naują ciklą, mergaitės!!!
O man kiekvienas naujas ciklas nuotaiką kelia...  biggrin.gif  BP nuo 1 c.d. rodo 82 procentus pastojimo tikimybę...  doh.gif  Nu kas daugiau nuotaiką pakels jeigu ne tai...  lotuliukas.gif  Bent jau pirmom ciklo dienom, nes vėliau su kiekvienu ND procentas mažėja...  lotuliukas.gif

man meta 75 % lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 11 20, 10:38)
BP nuo 1 c.d. rodo 82 procentus pastojimo tikimybę... 

Atsiprašau, o kur BP rodo pastojimo tikimybę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 11 20, 10:49)
Atsiprašau, o kur BP rodo pastojimo tikimybę?  g.gif

Kai pildai dienos duomenis, dešinėje lentutė mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti