Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip aš krausčiausi iš proto:-)

Linkiu tau kuo greiciau pamatyti 2 juosteles. Ir gero daktaro, kuris pades ta stebukla issaugoti. 4u.gif Mano pirmas nestumas buvo nesivystantis. Ir antras 100% butu toks, jei ne mano gydytoja. smile.gif
Atsakyti
cray.gif ašaros rieda ir negaliu jų sustabdyti.... cray.gif cray.gif cray.gif tik nežinau kodel jos byra:ar dėl to kad visa žiema pati taip jaučiausi ir tai elgiausi ar dėl to kad mano jautrumas padidėjęs dėl manyje pakančios antros širdutės g.gif
Stiprybės tau ir kantrybės nes tikrai sulauksi tų nelemtų rausvų juostelių.... rolleyes.gif
Atsakyti
Labai susigraudinau, labai graziai viskas parasyta. Tikiu ir linkiu, kad tuoj ateis ta diena, kai pamatysi tikras dvi rozines juosteles. Mes ir laukeme vienerius metus, to stebuklelio, ir panasius isgyvenimus isgyvenau. smile.gif Tik nenustok TIKETI! Sekmes!
Atsakyti
SUPER wub.gif wub.gif wub.gif

Linkiu sėkmės soske.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gerumą, už įvertinimą 4u.gif

Regis, kad gegužė sukrovė pumpurą, testukas linkęs rodyti dvi linksmas rausvas juosteles thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Taigi, vis dėlto dalyvavau su jumis konkurse pati to nežinodama wub.gif

Ak, kaip gera ir ramu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Busta @ 2006 05 30, 09:06)
Regis, kad gegužė sukrovė pumpurą, testukas linkęs rodyti dvi linksmas rausvas juosteles  thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif nuoširdžiausiais sveikinu thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
lengvo nešiojimo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
labai labai gražiai parašyta thumbup.gif perskaičiau ir norėjosi dar šito pasakojimo tęsinio. tikiuosi galėsi paskaityti ir konkursinę istoriją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Busta @ 2006 05 30, 09:06)
Ačiū visoms už gerumą, už įvertinimą  4u.gif

Regis, kad gegužė sukrovė pumpurą, testukas linkęs rodyti dvi linksmas rausvas juosteles  thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif
Taigi, vis dėlto dalyvavau su jumis konkurse pati to nežinodama  wub.gif

Ak, kaip gera ir ramu  wub.gif



Sveikinu 4u.gif

Ašarėlės byra iš džiaugsmo thumbup.gif

Po daugelio metų galėsi savo laukimo istoriją skaityti leliukui... wub.gif o gal ir tęsinys bus..kiekvienas leliuko vystumosi mėnesis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2006 06 02, 12:28)
o gal ir tęsinys bus..kiekvienas leliuko vystumosi mėnesis  bigsmile.gif


Gera mintis, reiks atnaujinti pasakojimą mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

Kaip sakoma, skaitytojų pageidavimu: istorijos tesinys bigsmile.gif

------------

Na ką, pradėjom vėl iš naujo.
Bandau įpūsti entuziazmo, nes nosis buvo gerai nutįsusi žemyn. Kas per betvarkė, visi požymiai diktuoja, kad turim jau pilvinį, o tos, raudonosios, rupūžės, atsivilko neprašytos. Iškeikiau paskutiniais žodžiais, išsiblioviau, o ką, žmogus, daugiau bedarysi, negi strykt pastrykt iš laimės. Dar niekada taip nekenčiau moteriškos fiziologijos.

---------

Ilgai laukas poilsis prie jūros. Visur tuščia, bauginantis miestas, vėjuota, tik kartais saulė kyšteli susiraukusį snukutį, apsižvalgo, sprigteli į kaktą ir vėl lenda į pūkus nusnausti valandėlę. Vaikštinėjam dviese, keistas jausmas, lyg plauktume rūke. Ką daugiau veikti tokiomis vėsiomis dienomis, jei ne voliotis lovoje, meilautis ir mažiuką kviestis.
Entuziazmas nuslopęs, tačiau dirbam dirbam.
Lengva kvėpuoti.
Ir kas iš to.

-------

Grįžtant namo vis dairiausi į kelią, gal pamatysiu gandrų porelę ar lizdą. Kur tau, varlinėja po vieną, niekšai. Mintyse deklamuoju:
Gandre, gandre, ga-ga-ga
Tavo pati ragana.
Išvažiavo žagarų,
Parvažiavo be nagų.

Gal, sakau, išmes kokį vaikiuką skrisdamas gandras, norėdamas apginti savo pačios garbę ir orumą. Kur tau, matyt, mintyse pritarė, kad ta pati vis tik tikra ragana.

Ogi kas gi čia – pilkasermėgių gervių porelė. Pirmą kartą matau šiuos paukščius. Kaip įdomu.

----------

prasideda maniakiniai priepuoliai: testuką testuką testukąąąąą. Pinigėje skurdas ir neviltis, tačiau pakovojusi su savimi ir apsidairiusi lyg daryčiau nusikaltimą vėl sliūkinu į vaistinę. Stengiuosi vaistines keisti, nes švelniai tariant jau gėda.
Namuose tikro kolekcionieriaus pasididžiavimo verta testukų kolekcija.

--------

Naujas nacionalinis sportas: bandymas testukę įžiūrėti milijono vertą antrą juostelę. Stebėjimas prie vienokio apšvietimo, kitokio, saulei plieskiant ir prietemoje. Kol kas matoma (ir labai aiškiai) didelė ir riebi špyga vietoje antros juostelės.

-----------

Griežtai susitariau su savimi, kad šį mėnesį nebus jokio Įsikalbito. Nejausiu jokių nesąmoningų požymių. Ir ką- nejaučiu nieko. Visiškai nieko. Kartais tik sudilgsi krūtinė, bet taip nežymiai, kad net pačiai neįdomu.
O dabar kas- liguistai noriu CocaColos. Bėgu į parduotuvę ir nedatempusi iki namų atsisuku butelį ir godžiai plempiu. Ir taip kelios dienos. Taigi aš to šlamšto nemėgstu.

----------

Sabakutis toks meilus pasidaręs pastaruoju metu, vis grūdasi man už nugaros į fotelį, kad skaniai sau parptų, kol nugara man užkais. Padeda galvą man ant krūtinės ir giliai atsidūsta. Mano mielas žvėrelis.

----------

ganėtinai rami šį mėnesį, kažkokia nugesusi po ano karto. Vilties nedaug, bet noriu, labai noriu. Iki skausmo noriu tos pradžių pradžios



Na ką, sena tarka, šiandien tavo gimtadienis. Ir kam čia įdomu. Eikit visi š..kt. Kvailas testukas, baltas kaip sniegas ir riebi viena juostelė. O jau ryt turėtų ateiti mmm.

-----------

Jei švęsti, tai švęsti. Nenori – nereikia. Pasidarysiu patį paskutinį testuką, ir eilinį kartą išvydusi vieną juostelę, gersiu taurę ne vieną, kad praskiesčiau kraujyje savo troškimą.
O čia kas per nesąmonė: pasidariau testuką, įmečiau į chalato kišenę ir nuėjau į virtuvę pavalgyti, juk koks skirtumas, nėštumo tai nėra. Grįžau gal po 10 min., - šviečia antra juostelė. Nesąmonė, blogas testukas, juk čia tas RapiPreg, kuris man aną mėnesį parodė vaiduoklį, po kurio atėjo raudonosios. Netikiu. Net minties, kad gal čia teisybę rodo, toks stiprus apsauginis mechanizmas.
Baliavojam, tačiau praktiškai negeriu. Kažko nesinori, na, gal dar ir dėl viso pikto. Bet apie galimą nėštumą negalvoju.

----------

Pakeliui į darbą nusiperku testukų. Juoko dėlei pasidarau RP. Arba aš kvaila, arba testas blogas, arba iš viso nieko nesuprantu: vėl dvi juostelės. Sėdžiu ant klozeto ir mintiju. Negi bus nutikęs metų pokštas. Ir tada suvokiu, kad penktadienio testukas buvo lygiai tokio pačio ryškumo kaip ir šiandien, joks ten ne vaiduoklis.

---------

Ar aš normali: įsivaizdavau, kad pamačius dvi juosteles imsiu spiegti iš laimės, šokinėsiu, spinduliuosiu iš laimės, mintyse buvau ne kartą surepetavusi šią sceną, o dabar elgiuosi kaip kelmas, esu totaliai pasimetusi ir labai įtari. Juk visiškai nieko panašaus į nėštumo požymius nejaučiau. Gal aš sergu kokia paslaptinga liga, kurią nustato tik nėštumo testai, parodydami dvi juosteles.

-----------

taip aš virškinau šią naujieną kelias dienas. Jei atvirai, tebevirškinu iki šiol. Negaliu patikėti. Sunku suvokti, kad tiesiog atsirado mažas savarankiškas sutvėrimas manyje, kuris elgiasi savavališkai, nepaisydamas jokių nustatytų nėštuolizmo taisyklių. Šaiposi iš manęs, kikena susiriesdamas savo keliomis mažytėmis ląstelėmis, sako “še tau už visas praėjusio mėnesio fantazijas”. Žavingas niekšelis. Šypsausi jam, jaučiamės sąmokslininkai, tik tu ir aš, du šaunūs žmogeliukai.

----------

Saulute tu mano skaisčioji, supi savo delnais mano mažyli, lietau lietau, skalsus dovanų, žiedai pavasario, kupini gyvybės ir jėgų, saugokit ir globokit mano mažiuką, juk jis – jūsų dalis, jūsų išsūpuotas, išmyluotas, gaivaus vėjo atneštas ant obels žiedlapio.

--------

Miegok ramiai, mažyli, tavęs laukia visas gyvenimas, pasidžiauk savo ola, kur teška vandenys, burbuliuoja paslaptingi sutvėrimai ir garsiai tiksi mano širdis ten kažkur virš tavo galvelės. Niekad niekam tavęs neatiduosiu, kol neateis laikas ir neatsivers vartai. O tada tave pasitiks visas pasaulis ir didelės sudrėkusios mylinčio tėčio akys.

--------

Galvojau, kad jau daugiau nebeįmanoma mylėti. Pasirodo, meilei ribų nėra, neegzistuoja joks metras, galintis išmatuoti mano jausmus tau, mažyčiam sutvėrimui, suleidusiam šaknis į purią dirvą. Auk, mažiuk, dar tik pirmas mėnuo tiksi, dar daug turėsiu tau papasakoti.

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif


Atsakyti
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif clap.gif Zinojau kad tau pasiseks!!! ploja.gif
Sveikinu neispasakytai 4u.gif 4u.gif Lengvo nesiojimo 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip sakoma,viskam savas laikas clap.gif.Tavo pasakojimai,tiesa pasakius ,tikrai verti demesio.Saunuole thumbup.gif.Sekmes tau!
Atsakyti