Rota, na ir naujienos

Tikiuosi, negavai šoko

Man tai būtų sunku persiorientuoti ant staigaus. Nors ir suvokiu, kad svarbiausia ne tai, o kad vaikas sveikas būtų, bet vis tiek... Juk jau kurį laiką su ta mintim gyvenai, gal net vardus rinkai ir t.t.

Žodžiu, tikiuosi, tu nesi tokia jautri kaip aš.
Rota, aš geriu Calcigran, vakarais po dvi tabletes.
Kalbat apie pirkinukus. Oi, kaip man rankos niežti jau ką nors nusigriauti

Bet stengiuosi laikytis sau duoto pažado ir iki Kalėdų dar pakentėti.
Drovute, ačiū, kad pasigedai.

Man paskutinės dienos buvo labai sunkios, susirgo R. Lygiai savaitę pavaikščiojo į darželį ir vėl kažkas. Iš pradžių maniau, kad kažkoks rotas, bet toks nusigalavęs vaikas, visiškai neatsigauna, temperatūra pradėjo nuo sekmad virš 38 laikytis. Tai vakar skubiai lėkėme į polikliniką, iš ten į VUVL, iš pradžių pas chirurgus, po to pas pediatrus. CRB labai aukštas, bet bendras kraujo sako, kad geras. Padarė ir vidaus organų echo, ir plaučių nuotrauką, ir šlapimo tyrimą ir nieko nenustatė

Bet vis tiek paskyrė antibiotikų, nes yra uždegimas. Va, prisibėdavojau

bet labai išmuša iš vėžių tos vaikų ligos.
Klausykit, o jums nebūna taip, kad leliukas kai įspiria, tai toks net nemalonus jausmas, tarsi oro pritrūktų? Aišku, pas jus visas jau beveik virš 25 sav, o man jau dabar yra toks keistas jausmas, kad duoda jis ten kažkur į žarnas/skrandį, kad net kvapą užgniaužia
Dėl grybelio, tai jaučiu ir man bus, nes tiek išskyrų

Bet jau kaip nekenčiu aš tų žvakučių. Na nieko, kitą savaitę išsiaiškinsime.
Ir dar, kada man echo tikėtis pas OK, jei dabar darė pas genetikę? Turbūt ne anksčiau 30 sav.?