Įkraunama...
Įkraunama...

*Laimingų nėštukių namučiai*

QUOTE(exDaiva @ 2012 11 13, 12:07)
Super  thumbup.gif Va kokie dideli is karto, tuoj pirma trimestra pabaigsit  mirksiukas.gif

JO tikrai dideli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 11 13, 13:29)
JO tikrai dideli biggrin.gif

Prince, jum su maziuku jau 9 savaites 4u.gif 4u.gif kaip greitai laikas bega doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 11 13, 12:42)
Prince, jum su maziuku jau 9 savaites  4u.gif  4u.gif  kaip greitai laikas bega doh.gif

Na as jei skaiciuotum nuo isodinimo tai 7 savaite,o jei nuo mm tai 9 :bigsmile
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 11 13, 13:56)

Aaa, supratau smile.gif kazkaip visi skirtingai skaiciuoja nestumo pradzia po IVF g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 11 13, 13:04)
Aaa, supratau  smile.gif kazkaip visi skirtingai skaiciuoja nestumo pradzia po IVF  g.gif

Na manau ligonije tai tau skaiciuotu nuo mm,cia tik mes taip skaiciuojame po IVF
Papildyta:
Man kazko pilvo apacia paskaudena g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 11 13, 09:47)
o dėl vienkartinės išmokos už gimdymą reikia kreiptis į socialinių pašalpų skyrių Kauno g., bent jau taip per paskaitą sakė teisininkė g.gif

laba 4u.gif
visiskai teisingai - ten yra netoli Kablio klubo ar kaip jis ten. gimus vaikuciui priklauso siek tiek virs 1k Lt vienkartine ismoka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 11 13, 14:08)
Na manau ligonije tai tau skaiciuotu nuo mm,cia tik mes taip skaiciuojame po IVF
Papildyta:

As jauciu trumpalaikius skausmus pilvo apacioje, net kartais nugaros apacia paskauda ir taip nuolatos, manau Prince cia is tos pacios serijos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 11 13, 13:31)
As jauciu trumpalaikius skausmus pilvo apacioje, net kartais nugaros apacia paskauda ir taip nuolatos, manau Prince cia is tos pacios serijos rolleyes.gif

tikriausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 11 13, 08:42)
Labas rytas,
Na del emocines busenos,tai as kazkaip vyra  doh.gif tik kankinu.

Vakar kakaip desini sona skaudejo doh.gif ,dar tas crinonas toks murzinas karts nuo karto iskrenta,na tikiuosi cia taip turi buti.
O del odos tai man ji jau sauseja doh.gif ,o dar nuo striju nieko netepu g.gif

Daivut dabar gerai bigsmile.gif

Labas rytas 4u.gif
Maniau, as viena cia einu is proto biggrin.gif Vyras mano kencia nuo manes daznokai... unsure.gif blush2.gif Tikrai, atrodo nieko blogo nedaro, rupinasi manimi, bet kartais neaisku del kokiu priezasciu mane erzina... g.gif Matyt todel, kad daugiau nieko per dienu dienas nematau savo akiratyje smile.gif Tai ir kencia vargsas unsure.gif Buciau darbe, ten atsiimciau biggrin.gif biggrin.gif
Laukiu, kada baigsis mano pykcio priepuoliai. Su pilveliu vis susitariu, kad bent jis nesinervintu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 11 13, 14:08)
Papildyta:

Siaip tai nuo mm turi skaiciuoti jeigu su snaigutemis, o jei buvo daryta punkcija tai nuo jos dienos + 2 sav. Toks yra oficialus skaiciavimas, bet zinoma jis kinta, o tikslu laika skaiciuoja matuodami maziuka ax.gif
Del tu paskaudejimu, tai gydytoja bent jau man sake, kad siuo laikotarpiu galima tiketis visko: pamaudenimu tokiu kaip prie mm, patempimu, dilgciojimu ir visokiu kitokiu -imu. Cia jau kiekvienai skirtingai, bet tai nieko bloga. Tai gimda kedena pataliukus mazyliui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 11 13, 07:35)
taip, internetu, tą pačią dieną, kai išeisi į dekretą reikės užpildyti formą dėl pašalpos, ten pat prašymą dėl NPD, jei nori. nieko sudėtingo. o pasibaigus neštumo ir gimymo atostogoms reikės nuvažiuoti į darbą parašyti prašymo išleisti vaiko priežiūros atostogų, internetu užpildyti tą pačią formą dėl pašalpos (ten yra antras prašymo pasirinkimas).
tas pats su tėvo atostogomis, kol vaikui sueis mėnuo - prašymas darbe, prašymas internetu dėl pašalpos.
o prašymą dėl vienkartinės pašalpos už gimdymą galima užpildyti bet kada metų bėgyje socialiniame skyriuje Kauno g.

labas rytas smile.gif

Aciu uz informacija, kuo anksciau zinosiu, tuo geriau 4u.gif Nes as zadu atostogas pasiimti pries dekreta, kad prasiilginciau ji smile.gif Nezinau, kaip reaguos valdzia, bet... mirksiukas.gif Manau taip galima, mano viena drauge taip dare ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Prince @ 2012 11 13, 12:56)

As skaiciavau nuo punkcijos, bet gydytojai skaiciuoja nuo mmm. Todel ir man liniuote pasistume dviem savaitem thumbup.gif O ir echo rode tikslu vaisiaus laika. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 11 13, 14:06)
Siaip tai nuo mm turi skaiciuoti jeigu su snaigutemis, o jei buvo daryta punkcija tai nuo jos dienos + 2 sav. Toks yra oficialus skaiciavimas, bet zinoma jis kinta, o tikslu laika skaiciuoja matuodami maziuka  ax.gif
Del tu paskaudejimu, tai gydytoja bent jau man sake, kad siuo laikotarpiu galima tiketis visko: pamaudenimu tokiu kaip prie mm, patempimu, dilgciojimu ir visokiu kitokiu -imu. Cia jau kiekvienai skirtingai, bet tai nieko bloga. Tai gimda kedena pataliukus mazyliui  biggrin.gif

Na, vadinasi pas mane tuos pataliukus gan daznai kedena biggrin.gif Ir tempia, ir duria, ir net jauciu pries mmm skausmus. Va tada labiausiai nejauku.
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2012 11 13, 07:41)
Rota su dekretu  clap.gif  4u.gif

aushen su pusiaukele  4u.gif

dekui drovute 4u.gif
ir prisidedu prie sveikinimu rotai-su dekretu thumbup.gif
Atsakyti