QUOTE(zuzla @ 2012 11 13, 07:35)
taip, internetu, tą pačią dieną, kai išeisi į dekretą reikės užpildyti formą dėl pašalpos, ten pat prašymą dėl NPD, jei nori. nieko sudėtingo. o pasibaigus neštumo ir gimymo atostogoms reikės nuvažiuoti į darbą parašyti prašymo išleisti vaiko priežiūros atostogų, internetu užpildyti tą pačią formą dėl pašalpos (ten yra antras prašymo pasirinkimas).
tas pats su tėvo atostogomis, kol vaikui sueis mėnuo - prašymas darbe, prašymas internetu dėl pašalpos.
o prašymą dėl vienkartinės pašalpos už gimdymą galima užpildyti bet kada metų bėgyje socialiniame skyriuje Kauno g.
labas rytas
Aciu uz informacija, kuo anksciau zinosiu, tuo geriau

Nes as zadu atostogas pasiimti pries dekreta, kad prasiilginciau ji

Nezinau, kaip reaguos valdzia, bet...

Manau taip galima, mano viena drauge taip dare
Papildyta:
QUOTE(Prince @ 2012 11 13, 12:56)
Na as jei skaiciuotum nuo isodinimo tai 7 savaite,o jei nuo mm tai 9 :bigsmile
As skaiciavau nuo punkcijos, bet gydytojai skaiciuoja nuo mmm. Todel ir man liniuote pasistume dviem savaitem

O ir echo rode tikslu vaisiaus laika.
Papildyta:
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 11 13, 14:06)
Siaip tai nuo mm turi skaiciuoti jeigu su snaigutemis, o jei buvo daryta punkcija tai nuo jos dienos + 2 sav. Toks yra oficialus skaiciavimas, bet zinoma jis kinta, o tikslu laika skaiciuoja matuodami maziuka
Del tu paskaudejimu, tai gydytoja bent jau man sake, kad siuo laikotarpiu galima tiketis visko: pamaudenimu tokiu kaip prie mm, patempimu, dilgciojimu ir visokiu kitokiu -imu. Cia jau kiekvienai skirtingai, bet tai nieko bloga. Tai gimda kedena pataliukus mazyliui
Na, vadinasi pas mane tuos pataliukus gan daznai kedena

Ir tempia, ir duria, ir net jauciu pries mmm skausmus. Va tada labiausiai nejauku.