Įkraunama...
Įkraunama...

*Laimingų nėštukių namučiai*

QUOTE(Eufforija @ 2012 11 14, 12:55)
Sveikutes nestuke.gif

Noriu ir as jusu paklausti  blush2.gif  o jum nestumo pradzioje nebuvo siokiu tokiu vandeningu isskiru? jos nera gausios bet pasirodo, kartais net kelnaites suslampa... galvoju gal cia crinonas veikia ar hiperstimuliacija  g.gif  g.gif  g.gif

Na man nuo crinono isbega vandenukas,o dar ir jis pats tamsus pakrenta,gerai kai bunu pas gydytoja tai iskrapsto ji visa smile.gif

Sveikinimai naujoms mamytems,kai skaitau tai toks malonus siurpuliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sawana @ 2012 11 14, 14:02)
sveikos merginos smile.gif  mes jau namuose su savo mergaite smile.gif  nestumas truko 36val. man buvo 42sav. skatino su tablete (dejo i vidu) labai buvau nepatenkinta nes kitom net neskatino, ramiausiai gulejo lovose, o as miriau is skausmo.gimdykloj eiles buvo sako tau dar ne laikas, o skausmai ziaurus. is karto visi vandenys nenubego, sako tau eile bus ryte, nors tada buvo kazkur 20 val. aciu dievui savaime nubego like vandenys tada tiesiai i gimdykla. pagimdziau 02:04  09.11.12    3.695  ugio nematavo, mes su vyru pamatavom tai buvo 58cm smile.gif vakar tik grizom is ligonines, nes atseit rado pas mergaite bakterija, varksiukei leido antibus, vakar atejo galutiniai rezultatai pasirodo mergaite sveika, nebutu anglu daktarai. jausmas neapsakomas, kai uzdejo mergaite ant manes. dar nesitikejo, kad tai mano, atrodo tik siaip dave palaikyti smile.gif tai tokia mano istorija smile.gif  visoms didziausios sekmes susitikti su savo maziukais 4u.gif

Sveikinimai didžiausi sulaukus dukriuko!!! ramių naktelių ir gardaus pienelio!!!!

Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif

Noriu ir as jusu paklausti  blush2.gif  o jum nestumo pradzioje nebuvo siokiu tokiu vandeningu isskiru? jos nera gausios bet pasirodo, kartais net kelnaites suslampa... galvoju gal cia crinonas veikia ar hiperstimuliacija  g.gif  g.gif  g.gif

Taip, greičiausiai crinonas 4u.gif

QUOTE(sawana @ 2012 11 14, 13:02)
sveikos merginos smile.gif  mes jau namuose su savo mergaite smile.gif 

SVeikinu wub.gif

Pumpule, pritariu dėl meet'o thumbup.gif wub.gif Vėl Panoramos Forte, ar geriau į La Crepe einam? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(prakriti @ 2012 11 14, 14:20)
didziausi sveikinimai, svarbu, kad visi sveiki ir jau namuciuose  4u.gif  4u.gif  4u.gif

del ugio, tai gal truputi ir apsirikote arba mergycka laaaabai kuda. bet kazkodel manau, kad nelabai tiksliai pamatavot. stai cia yra Pasaulio sveikatos organizacijos normos - http://www.who.int/c...girls_z_0_2.pdf

ramiu nakteliu ir aukit sveikut sveikuteles  4u.gif

kuda ilgom kojom smile.gif kai lt buvau man per scana sake jau kad bus ilgakoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 11 14, 14:34)
Na man nuo crinono isbega vandenukas,o dar ir jis pats tamsus pakrenta,gerai kai bunu pas gydytoja tai iskrapsto ji visa smile.gif

Sveikinimai naujoms mamytems,kai skaitau tai toks malonus siurpuliukas wub.gif

Na ir man crinonas krenta geltonai - zalsvas, jau kaip jis man nusibodo doh.gif smile.gif dar ir pykinimas atsirado, jauciosi nekaip, pikta ant viso pasaulio smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 11 14, 13:51)
Na ir man crinonas krenta geltonai - zalsvas, jau kaip jis man nusibodo doh.gif  smile.gif dar ir pykinimas atsirado, jauciosi nekaip, pikta ant viso pasaulio  smile.gif  smile.gif

Na man nezalsvas ,o kazkoks tamsus.Na man ir jis jau pabodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sawana @ 2012 11 14, 14:49)
kuda ilgom kojom smile.gif kai lt buvau man per scana sake jau kad bus ilgakoje smile.gif

Sawana turbut busima modeliuka pradedate auginti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sawana sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bet, kaip gydytojai atmestinai ziuri. Paskaicius tokias istorijas dziaugiuosi, kad gimdau Lietuvoj. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sawana @ 2012 11 14, 14:49)

mano pirmoji (kaip ir buvo prognozuota per scana) irgi buvo ilgakoje ir gana kuda, o ugis prie tokio pacio svorio buvo 54 cm, tai jau skaitesi labai auksta. gal is tiesu jusu dar ilgesne, bet ta jau greitai suzinosite per periodinius apsilankymus pas pediatra mirksiukas.gif oi, kaip pasiilgau tu nekantriai lauktu matavimu ir sverimu kas menesi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2012 11 14, 14:46)
Pumpule, pritariu dėl meet'o  thumbup.gif  wub.gif Vėl Panoramos Forte, ar geriau į La Crepe einam?  bigsmile.gif

Būtinai galim bandyti vėl panoramoje, tik šį kartą La Crepe smile.gif gal ir naujų neštukių prisijungs? galim planuoti gruodžio pradžioje.. pvz, pirma gruodžio savaitę?
Atsakyti
O gal anksčiau? Dar lapkritį? Juk net trys savaitės iki to gruodžio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 11 14, 12:01)
Ziuriu visos susirupinusios dekretinemis atostogomis, ui...ui...kaip ir as ju laukiu 4u.gif Kaip jums merginos ar netinsta kojos, ziuriu vakar vakare pas mane patinusios. Sakau gal is nuovargio, ar nuo nestumo g.gif

o skysčių kiek geri? didesniam neštume galima apie 1,5 l. o jei pavargsti, tai gali būti ir nuo nuovargio..
man iki šiol niekas netinsta, bet aš nei su skysčiais nei su darbais nepersistengiu smile.gif

Noriu ir as jusu paklausti  blush2.gif  o jum nestumo pradzioje nebuvo siokiu tokiu vandeningu isskiru? jos nera gausios bet pasirodo, kartais net kelnaites suslampa...

nevartojau crinono,bet išskyrų buvo visą neštumą. jeigu dienos bėgyje kelis kartus būna tiesiog "pliumpt", viskas normalu. bet jei daugiau, neaiški spalva, kvapas, tada jau reikėtų susirūpinti.

QUOTE(sawana @ 2012 11 14, 13:02)
sveikos merginos smile.gif  mes jau namuose su savo mergaite smile.gif

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti