Įkraunama...
Įkraunama...

*Laimingų nėštukių namučiai*

laba, ligoniukems gleby sveikatos!
Kas po TA sveikinimai. Na, mes visdelto slapukai, sveriam 700g... lyg mergyte, bet.... dar susilaikom nuo viesu komentaru
Rota jau kraiteli turi?
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 10 31, 17:26)
Va, buvau TA pas O.K. Tai ji del didesnio lelytes svorio skyre gliukozes tolerancios testa pasidaryti... Planuoju jau si penktadieni. Truputi nuliudau, bijau, kad nepasitvirtintu. Na o jei ka, tai skambinsiu Pumpulei : D

na tikekimes nepasitvirtins tikrai, nors apie tave labai galvojau kai perskaiciau apie lialkos dydi, bet kazkaip nedrisau gazdinti, vis tiek as labai subjetyvi tuo klausimu, bet norejau pasiulyti pasidarytu ta tyrima, na bet O.K. saunuole imasi visu atsargumo priemoniu, nes tikrai aisku, kad nebus taip kaip pvz. mano pazistamai, niekas neismatavo vaiko svorio, nei gine, nei gimdymo namuose, ir gavosi kad labai smulki mergina 4.5 kg vaika gimde, per labai labai dideles kancias, kas didele trauma maziukui ir motinai..
bet tavo maziuke tikrai nemaza, mus skiria tik savaitele, ane? o ji jau trecdaliu lenkia, bet gal cia paklaida nemaza, o ir jus abu didesni, mes tai tokie prie vidutinioku, nors vyras gime virs 4 kg.
bet siaip, jei ir bus diagnoze, nieko baisaus jei anksti pagaus, ne taip ir baisu, tik teks nuolat valgyti ir matematika prisiminti smile.gif beje o tau paprasta gliukozes tyrima kada dare?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 31 spalio 2012 - 19:41
o kas tas TA? ka cia reiskia blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O kai darotės GTT poliklinikoje, tai rezultatą šeimos gydytoja pakomentuoja? Ar mokėjot už šį tyrimą,ar poliklinikoje jis nemokamai priklauso? Nes aš dariau vieną kartą, tai mokėjau, o dabar dar kartoti reikės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pina: 31 spalio 2012 - 19:51
QUOTE(Olson @ 2012 10 31, 20:45)
o kas tas TA? ka cia reiskia  blush2.gif

Olson, TA = technikinė apžiūra hihihi.gif

Terze, buvau poliklinikoj, nes man praėjusią sav. buvo širdies permušimai. Dabar jau nieko, bet šian vėl padažnėjo, nors nesinervinau tikrai doh.gif
O kaip tu? Kaip širdukai? kada į pasimatymą?
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2012 10 31, 20:52)
Olson, TA = technikinė apžiūra  hihihi.gif

hihihi.gif viskas aisku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pina @ 2012 10 31, 19:51)
Sveikos  4u.gif

O kai darotės GTT poliklinikoje, tai rezultatą šeimos gydytoja pakomentuoja? Ar mokėjot už šį tyrimą,ar poliklinikoje jis nemokamai priklauso? Nes aš dariau vieną kartą, tai mokėjau, o dabar dar kartoti reikės.

poliklinikoj nusiperki tik gliukozę, pats tyrimas turėtų būti nemokamai. vieną kartą, kaip dėl antro nežinau.
kas dėl komentaro, tai kas išrašė siuntimą, tas ir gali pakomentuoti smile.gif man buvo išrašius BP gydytoja, ji ir komentavo.
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 10 31, 20:39)
na tikekimes nepasitvirtins tikrai, nors apie tave labai galvojau kai perskaiciau apie lialkos dydi, bet kazkaip nedrisau gazdinti, vis tiek as labai subjetyvi tuo klausimu, bet norejau pasiulyti pasidarytu ta tyrima, na bet O.K. saunuole imasi visu atsargumo priemoniu, nes tikrai aisku, kad nebus taip kaip pvz. mano pazistamai, niekas neismatavo vaiko svorio, nei gine, nei gimdymo namuose, ir gavosi kad labai smulki mergina 4.5 kg vaika gimde, per labai labai dideles kancias, kas didele trauma maziukui ir motinai..
bet tavo maziuke tikrai nemaza, mus skiria tik savaitele, ane? o ji jau trecdaliu lenkia, bet gal cia paklaida nemaza, o ir jus abu didesni, mes tai tokie prie vidutinioku, nors vyras gime virs 4 kg.
bet siaip, jei ir bus diagnoze, nieko baisaus jei anksti pagaus, ne taip ir baisu, tik teks nuolat valgyti ir matematika prisiminti smile.gif beje o tau paprasta gliukozes tyrima kada dare?

Taip, gliukoze ne karta man yra dare, niekada nera virsijes normos ax.gif Va ir siryt dare, tai 4,7 buvo unsure.gif O taip tai visada 3,9 ar 4,5, daugiau nera buve... O koks tavo budavo?
Nieko nelauksiu, penktadieni jau leksiu priduoti tyrimo, gersiu ta slykstyne. Citrinos pasiimt, ane?
Na mes abu nesam dideli, o ir pirmagimis maziukas gime, del to ir suabejojo del to svorio. Nors genetike neuzsimine, kad gali buti kas ne taip... Jau ir siandien saldumynu nebevalgau blush2.gif Jo, mus kazkur savaitele teskiria, o parametrai usantros savaites didesni nei priklauso. Na gausi man papasakoti, ka valgyti, kokia ten paskaitele lankei, jei zinoma, prireiks. Man tik keista, siaip seimoje nera nei diabetiku, nei su padidinta gliukoze unsure.gif O del gimimo svorio, tai as aie 3,6 kg gimiau, vidutinioke manyciau g.gif

Beje, del placentos mano nudziugino, pasirodo ji nera zemai, ji tik gimdos dugne tuno, as ne taip supratau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 10 31, 21:30)
Taip, gliukoze ne karta man yra dare, niekada nera virsijes normos  ax.gif Va ir siryt dare, tai 4,7 buvo  unsure.gif O taip tai visada 3,9 ar 4,5, daugiau nera buve... O koks tavo budavo?
Nieko nelauksiu, penktadieni jau leksiu priduoti tyrimo, gersiu ta slykstyne. Citrinos pasiimt, ane?
Na mes abu nesam dideli, o ir pirmagimis maziukas gime, del to ir suabejojo del to svorio. Nors genetike neuzsimine, kad gali buti kas ne taip... Jau ir siandien saldumynu nebevalgau  blush2.gif Jo, mus kazkur savaitele teskiria, o parametrai usantros savaites didesni nei priklauso. Na gausi man papasakoti, ka valgyti, kokia ten paskaitele lankei, jei zinoma, prireiks. Man tik keista, siaip seimoje nera nei diabetiku, nei su padidinta gliukoze  unsure.gif O del gimimo svorio, tai as aie 3,6 kg gimiau, vidutinioke manyciau  g.gif

Beje, del placentos mano nudziugino, pasirodo ji nera zemai, ji tik gimdos dugne tuno, as ne taip supratau  blush2.gif

pas mane praita kart buvo 4.85, o per gtt buvo 5, irgi nevirsijo normos, tik blogiausia, kad tai nieko nesako, nes butent ziurima kaip organizmas kovoja su angliavandeniais, jam tiesiog gali uztrukti ilgiau, bet jei nevalgius nepadidejusi gliukoze, tai arba pas tave nieko rimto, arba pati pradžia... o negalejo suklysti del dukreles laiko? visad ji atitiko laika? ar kazkiek pirmavo pagal ankstesnes echo? gal ovuliacija veliau ivyko? na suzinosi penktadieni, bet kazkąip galvoju kad viskas tvarkoje bus pas tave...
citrinos butinai paimk smile.gif
o tai placentos vieta gera? nieko baisaus ir gimdymo metu bus? ar cia vadinamoji placentos pirmieiga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 31 spalio 2012 - 22:03
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Pina @ 2012 10 31, 20:51)
Sveikos  4u.gif

Man dare 1 karta - nemokamai, dar nesake ar reikes kartoti g.gif
Buvau uzsirasiusi i TA 22d, bet kita savaite prasideda sesija blink.gif pagal savo studiju grafika nusprendziau persirasyti 27 d. ax.gif nes 22d. paskaitos nuo 8 iki 19 val doh.gif isprotesiu umn.gif
Papildyta:
QUOTE(Terze @ 2012 10 31, 14:52)

thumbup.gif dukra atsikels, butinai parodysiu.
Tik kad angliskai ne bum bum blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2012 10 30, 23:01)
Oi, kaip smagu girdet smile.gif
Kaip jautiesi? O del pilvuko, tai tikiuosi, kad ir as pasiilgsiu - nerealus jausmas.

as jau vyra bandau nutekti, kad reikes dar viena konstruoti biggrin.gif

QUOTE(Drovute @ 2012 10 31, 09:56)
Streamy  wub.gif  lauksim tavo pakartojimo  nestuke.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 10 31, 20:30)
Taip, gliukoze ne karta man yra dare, niekada nera virsijes normos  ax.gif Va ir siryt dare, tai 4,7 buvo  unsure.gif O taip tai visada 3,9 ar 4,5, daugiau nera buve... O koks tavo budavo?
Na mes abu nesam dideli, o ir pirmagimis maziukas gime, del to ir suabejojo del to svorio. Nors genetike neuzsimine, kad gali buti kas ne taip... Jau ir siandien saldumynu nebevalgau  blush2.gif Jo, mus kazkur savaitele teskiria, o parametrai usantros savaites didesni nei priklauso. Na gausi man papasakoti, ka valgyti, kokia ten paskaitele lankei, jei zinoma, prireiks. Man tik keista, siaip seimoje nera nei diabetiku, nei su padidinta gliukoze  unsure.gif O del gimimo svorio, tai as aie 3,6 kg gimiau, vidutinioke manyciau  g.gif

Beje, del placentos mano nudziugino, pasirodo ji nera zemai, ji tik gimdos dugne tuno, as ne taip supratau  blush2.gif

Zinok tas svoris toks sakyciau salyginis dalykas. Vistik echo yra seseliu mokslas 4u.gif Man 28 savaite pasake, kad vaikiukas mazas pagal svori, po keli savaiciu pasake, kad per mazai paaugo slaunikaulis, ir kad kita karta papildomai echo darys. Po keliu savaiciu pasake, kad viskas gerai, paaugo, bet vaikiukas visteik bus mazo svorio. ATvaziavus i GN gine sako apciupinejusi, o turesim maziuka vaikiuka, gime 3650 cool.gif ir 38 sav. jeigu buciau tempusi iki galo tai oi oi oi, ir virs 4kg buciau isperejusi. Tai kur cia mazas svoris, nors prognozavo maziau 3kg doh.gif Aisku geriau visus tyrimus pasidaryti, bet tikiu, kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Oi, kaip aš išsigandau su tom gliukozėm prisiskaičius doh.gif Bet dabar pasiėmiau savo lapą, žiūriu pas mane ji ne 4,7, o 4,01. Tai pagal normas per maža, nors gyd sakė, čia nieko tokio, blogai kai apie 3 būna. Man liepė pilnavertiškai maitintis. Šiaip stengiuosi tik naminį maistą valgyt, nes kurią dieną teko kavinėj užkąsti, tai košmaras kaip pyksta po to skrandis blink.gif Ir būtinai liepė užkąsti 10, 14 ir 18 val., nes tada gliukozė žemiausia.

Mes šiandien niekur navažiuojam, toooks vėjas doh.gif Atrodo, kad R pasigavo herpesą. Liepiau nesibučiuot, tai jis specialiai lenda doh.gif Na ir eisiu šiandien savo burbulo fiksuoti, nes praėjusią sav. praleidau fotografavimą.
Atsakyti