Įkraunama...
Įkraunama...

Abortai-kas tai?

Apklausa: Ar esat dariusi aborta? (121 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Arival @ 2012 10 29, 19:00)
Susijungė dvi lastelės,taip,tai žmogaus pradžia-niekur nuo to mes nedingsim,gimtų gi žmogus,o ne kačiukas,šuniukas  ar ten kas. Tik klausimas-ar gerai kad gimtų,jei jis absoliučiai niekam nereikalingas.
Man atrodo ( jokių tyrimų nedariau,tiesiog taip atrodo,na mano nuomonė čia sakysim) kad moterys kurios daros abortus žino puikiai ką ten nešioja pilve,tiesiog to vaiko joms nereikia.Klausimas pagrindinis čia-ar vaikas bausmė už santykius-tada traktuojam vaiką kaip bausmę ir laikom kad normalu kai vaikui motina prikaištauja kad dėl tavęs va netekau šito,atsisakiau ano ir auga toks niekinamas žeminamas,ar paliekam laisvę moteriai apsispresti,bet tada jau nesmerkiam jos.

Tai gerai,jei jau žinom,kad pilve žmogus,tai kodėl jo sunaikinimą bijom realiai įvardinti,kam vyniot į vatą?Atlikt patį veiksmą nebijoma,o tai įvardinti bijoma.Gerai,moteris pasidarė abortą,nes tas vaikas jai nereikalingas,nenorimas,nemylimas,bet tai priežastys nepakeičia veiksmo esmės,vis tiek ji nužudė savo vaiką.

QUOTE(Soled @ 2012 10 29, 18:57)
ada21lt Jei moteris tu gerą ir mylintį vyrą, tai net jei nėštumas netikėtas tikimybė, kad ji darysis abortą laaabai maža. Deja, dažniausiai abortai yra daromi vienišų merginų... tai kam dar ten kažkokios teisės reikalingos kokiam lodoriui, kuris pabėga ir palieka doh.gif

gerai būtų,jei tik išprievartautų,vienišų...nemažai ištekėjusių,normaliai gyvenančių moterų darosi abortus tiesiog kad nenori antro vaiko,nes tingisi,arba trečio,nes jau turi 2 ir t.t.Pažįstu 2 bendradarbes(dabar jau buvusias)kurių viena pasidarė 9,kita 11 abortų(turėdama vieną vaiką).

QUOTE(dange @ 2012 10 29, 19:11)
??Turit omeny pilną susiformavimą, ar visų pagrindinių organų užuomazgas?

turiu omeny,kad 8sav vaisius jau turi visus funkcionuojančius vidaus organus

QUOTE(Ajste @ 2012 10 30, 02:57)
Kartais susimastau, kad visi ziurim i ta pacia problema is skirtingu pusiu. Ada21lt labai nori tai kas pilvuke oficialiai ivardinti nelieciamu zmogumi ir tiap issispres visos problemos. O as pvz, noreciau pakeisti aplinka, zmoniu protavima, idiegti kitokias morales normas, kad patys zmones laisva valia rinktusi gimdyti ir auginti savo vaikus normalioj aplinkoj  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Taip,mūsų visų supratimas skiriasi,man jau nuo pradėjimo yra žmogus,kitoms nuo gimimo.Bet esmė,kad teisingai,pirmiausia žmonėm reikia keist mąstymą,supratimą,vertybes,nes dabar jų nėra,nėra sąžinės,moralės,pareigos ir atsakomybės.O abortai ir vaikų namai eina lygiagrečiai,kokia visuomenė,tokie ir veiksmai.

Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2012 10 30, 15:13)
.Pažįstu 2 bendradarbes(dabar jau buvusias)kurių viena pasidarė 9,kita 11 abortų(turėdama vieną vaiką).

Tuoj jūsų paklaus, iš kur žinote lotuliukas.gif
Į vienus vartus čia viskas mušama, o kai čia pat , temoje, pasisakoma, kad " smagu ir gera man gyventi ir be vaikų, nors galėčiau ir išlaikyti be vargo, todėl ir abortavausi ", tai apsimetama, kad tos žinutės nepastebėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Onomotopėja @ 2012 10 30, 16:22)
  Į vienus vartus čia viskas mušama, o kai čia pat , temoje, pasisakoma, kad " smagu ir gera  man gyventi ir be vaikų, nors galėčiau ir išlaikyti be vargo, todėl ir abortavausi ", tai apsimetama, kad tos žinutės nepastebėjo smile.gif

Jūs iškraipote žodžius, buvo pasakyta tikrai ne taip. Toji mergina, kuri sakė, kad jai gerai gyventi ir be to "vaiko" aborto NESIDARĖ.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2012 10 30, 15:28)
Jūs iškraipote žodžius, buvo pasakyta tikrai ne taip. Toji mergina, kuri sakė, kad jai gerai gyventi ir be to "vaiko" aborto NESIDARĖ.

Gal ir taip, bet butu abortavusis, tai esmes nekeičia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onomotopėja: 30 spalio 2012 - 15:48
QUOTE(žydrynė @ 2012 10 30, 14:13)
Tai gerai,jei jau žinom,kad pilve žmogus,tai kodėl jo sunaikinimą bijom realiai įvardinti,kam vyniot į vatą?Atlikt patį veiksmą nebijoma,o tai įvardinti bijoma.Gerai,moteris pasidarė abortą,nes tas vaikas jai nereikalingas,nenorimas,nemylimas,bet tai priežastys nepakeičia veiksmo esmės,vis tiek ji nužudė savo vaiką.

Medalis vistik turi dvi puses. Jei nenorimo vaiko abortavimas bus ivardintas kaip nuzudymas, tai tada reikes ivesti tokia kategorija kaipo vaiko nuzudymas medicininiais tikslais. Uztai dabar vertojami terminai nors ne visiem pritinka yra pakankamai neutralus issireiskimas. Ne bent man taip atrodo ax.gif

Apie vertybes smagu, kad sutinkate thumbup.gif Tik dar toks momentas, kad apsidairau aplink ir galvoju, kiek zmoniu galima isaukelti samoningai laikytis to morales normu? Na tokiu kvailiuku aplink vaiksto, kaip sakant intelekto nesuzalotu doh.gif Kazkaip baisu, kad vistiek bus visuomenej tos grupes, kurios nera savarankiskos, ar tai butu abortu darymesi ar pasalpu apgaulingam isgavinejime... Vat siandien per zinias kalbejo apie tai, kaip mokyklose seseles 13metem ir 15metem hormoninius vaistus leido, kad apsaugot nuo nepageidaujamo nestumo blink.gif Nekalbant apie tai, kad 13 metu dar toli grazu nereiketu i lova su vyru gultis, ka daryt tokiais atvejais? Kaipo velu aiskint, kad nedaryk taip. Leist pastot ir tiketis, kad kai vaikas pagimdys vaika staiga suaugs? O jei jos is tokiu superiniu seimu, tai iki 18kos dar 5 vaikus pasigimdys. Be abejo nuo skirtingu tevu. Kas tu vaiku lauktu? Cia net pirmiausia ne apie abortus kalba butu, o apie hormoninius kontraceptikus, tada jiems pavedus abortai, isskirtiniais atvejais gimdymas. Na bent man tokios padrikos dabar mintys ta tema.

Aj, dar del zmoniu taip atvirai prisipazistanciu, kad daresi 11 (!!!) abortu doh.gif Gal tam tikriem zmonem tai viisai nera tabu? O siaip butu idomu zinoti kokios apsaugos priemones tas moteriskes taip paveda, kad reik pastoviai abortuotis? g.gif
Atsakyti
Taip, tam tikriems žmonėms, ir patikėkit, iš pažiūros, visiškai normaliems, ne padugnėms, tai nėra kažkas labai gėdinga...dažnai jie(jos) sako, " man užtenka vyriškas kelnes ant manęs užmest, ir aš jau nėščia..." O paskui pripranta, kad- et, niekniekis, pastojau- nuėjau , susitvarkiau, tiek ir bėdos..
Kai aš nueinu pas ginekologę naują, ir klausia, kiek turėjus gimdymų ir valymų, sakau,kad 2 gimdymai ir nė vieno valymo, visada perklausia, ar tikrai? Jau vien tai ką sako... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onomotopėja: 30 spalio 2012 - 15:59
Nu jo abortą darytis vos ne tas pats, kaip pas dantistą doh.gif
Atsakyti
Ir kas keista, kad kiek žinau tokių moterų, ta visos beveik po 1 vaiką turi ir jokių absoliučiai ginekologinių problemų.
Atsakyti
QUOTE(Onomotopėja @ 2012 10 30, 16:22)
  Į vienus vartus čia viskas mušama, o kai čia pat , temoje, pasisakoma, kad " smagu ir gera  man gyventi ir be vaikų, nors galėčiau ir išlaikyti be vargo, todėl ir abortavausi ", tai apsimetama, kad tos žinutės nepastebėjo smile.gif

pačios sakė biggrin.gif
drinks_cheers.gif
QUOTE(Onomotopėja @ 2012 10 30, 16:56)
Taip, tam tikriems žmonėms, ir patikėkit, iš pažiūros, visiškai normaliems, ne padugnėms,  tai nėra kažkas labai gėdinga...dažnai jie(jos) sako, " man užtenka vyriškas kelnes ant manęs užmest, ir aš jau nėščia..." O paskui pripranta, kad- et, niekniekis, pastojau- nuėjau , susitvarkiau, tiek ir bėdos..

Aha,viena iš jų sakydavo,kad "oi,man tai kad tiuk,tak ditiuk" ir tai sakė ale juokaudama .Tiesa,vienai iš jų,gyvenimas nekaip susiklostė,nes tą vienintelį savo vaiką ji palaidojo pačioje jaunystėje,nesulaukė nei anūkų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 30 spalio 2012 - 16:43
QUOTE(Onomotopėja @ 2012 10 30, 14:56)
Taip, tam tikriems žmonėms, ir patikėkit, iš pažiūros, visiškai normaliems, ne padugnėms,  tai nėra kažkas labai gėdinga...dažnai jie(jos) sako, " man užtenka vyriškas kelnes ant manęs užmest, ir aš jau nėščia..." O paskui pripranta, kad- et, niekniekis, pastojau- nuėjau , susitvarkiau, tiek ir bėdos..
Kai aš nueinu pas ginekologę naują, ir klausia, kiek turėjus gimdymų ir valymų, sakau,kad 2 gimdymai ir nė vieno valymo, visada perklausia, ar tikrai? Jau vien tai ką sako... doh.gif

Bet ar pagal tuos zmones reikia vertinti visus kitus? Mes cia visi begales krastutinumu privardinam nuo gyvenimo konteineri iki sekmingai auginanciu belenkiek vaiku ir besidziaugianciu gyvenimu thumbup.gif Betgi pradziai reikia ziureti tos didziosios daugumos, kuriem tai skaudi tema, tabu ir t.t. kitaip tariant kurie turi bent kazkokias moralines normas ar tai gyvybes isaugojimo ar tai vaiku auginimo atitinkamomis salygomis. Na kazkaip nepriimtini man tie zmones, kurie realiai nieko nedaro (tai gumytes malonuma mazina tai nuo prisilietimo prie vyrisku kelniu pastoja doh.gif ) ir paskui "tvarkosi" kas pora menesiu. Subine nuskalbt tokiem, kad galvoj prasviesetu. Nors is kitos puses, kaip butu vaikai auklejami? Cia tokia dirbtinai daroma naturalioji atranka gal g.gif As bent jau savo postuose apie tuos, kurie saugosi apsauga paveda ir tada turi teise rinktis, as uz ju teises, ne mano minetu visuomenes parazitu ar lengvabudziu tokiu. Gal supras kas ka norejau pasakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 10 30, 17:43)
Na kazkaip nepriimtini man tie zmones, kurie realiai nieko nedaro (tai gumytes malonuma mazina tai nuo prisilietimo prie vyrisku kelniu pastoja  doh.gif  ) ir paskui "tvarkosi" kas pora menesiu. Subine nuskalbt tokiem, kad galvoj prasviesetu. Nors is kitos puses, kaip butu vaikai auklejami? Cia tokia dirbtinai daroma naturalioji atranka gal  g.gif

Kitos moters 2 vaikai labai normalūs,turi savo šeimas,augina vaikus,baigę mokslus,dirba,matyt ne taip blogai išauklėjo,nors ji pati sakė,kad ir antro būtų negmdžius,bet per vėlai sužinojo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2012 10 30, 15:50)
Kitos moters 2 vaikai labai normalūs,turi savo šeimas,augina vaikus,baigę mokslus,dirba,matyt ne taip blogai išauklėjo,nors ji pati sakė,kad ir antro būtų negmdžius,bet per vėlai sužinojo unsure.gif

Idomiai cia g.gif O neprisipazino kaip saugojosi nuo nestumu, kad sitiek abortu reikejo darytis? Dar jei pasakytumet, kad praktikavo pvz KT ir dar papildoma apsauga, tai kazkokia mistika darosi doh.gif Zinau, kad 100% apsaugos nera, bet iki tokio laipsnio, kad darytis 9 ar 11 abortu? Nu jau ne. Galiu pateisint daugiau kaip viena, nezinau koks butu maximumas, negalvojau daug, bet 9 nesiektu schmoll.gif Tai jau pati jei matai, kad taip lengvai pastoji, o gimdyt daugiau nenori, tai gal reiktu priemoniu imtis? Zinau viena panele, is geros seimos, mokesi geroj mokykloj, protinga lyg ir, o pastojo nesulaukus 18 nes nesugalvojo saugotis doh.gif Kiek visgi situaciju prasilenkianciu su logika unsure.gif
Atsakyti