TAigi vis niekaip neislipam is teisimu,vertinimu,juoda balkta,ferai blogai....
TAigi, del tos taip vis garsinamos frazes:
As uz moters teise rinktis. KAi kalbama apie abortus, tai kaip ir ta teise labai propaguojama.
Bet kai kalbama apie gimdyma tai jau prasideda taip: jei jau gimdysi ir atiduosi globoti, busi parazite ir net grasinama sterealizacija, jei gimdysi ir auginsi ir gyvensi is pasalpu irgi busi parazite.
Man kazkaip logiska isvada persasi, jei pastojai ir neturi pakankamai lesu oriam gyvenimui(siap ta ir nesupratau,kas tai?) ir biznio plano bent 2 m i prieki -tai viena tavo teise rinktis- aborta.

Ar ne taip, paneikit mano si supratima, gal kazka ne taip interpretavau?
Ajste, saket jus butumet salia moters ar palydeti i parduotuve pirkti drabuzeliu, ar darytis aborta ,jus irgi uz visiska teisia rinktis. O palydetumet 16 ,kuri dulkinosi pakampiais ir pastojo, i socialini skyriu tvarkyti pasalpu?
Dar klausimas jums.Ar teisingai suprantu,kad jums zmogus zmogumii tampa pagal mamos nora? /jei moteris galvoja,kad tai zmogus jos pilve,tai jis ir yra zmogus.Jei moteris galvoja,kad nezmogus-tai ir nezmogus?Ta prasme viskas priklauso nuo minties?
Man moteris turi pasirinkimo laisve ,kai sprendzia uz save, pvz santykiauti su vyru ar ne. Kai pastoja jos teises neaprepia kito zmogaus teisiu, netgi ,jei jis jos pilve.
Taigi toms, kurios sako .kad zmogus tampa tik nukirpus bambagysle, pagryskit prasau placiau, kodel?
KAzkodel jau taip buvo sutvarkyta ,kad zmogus deda ne kiausinius, ne ikrus isleidzia,ar autaugas auginasi, bet kaip ir kiti zinduoliai auginasi savo vaikeli pilvukyje, kol jis pajegus gyventi siomis atmosferos salygomis.
Bet dar ilgai jam reikalinga pireziura, jis dar ir gimes negali isgyventi niekaip pats. TAigi ta pati maista mama jam duoda per krauja pilve, paskui per kruti-piena, paskui jau parnesa darzoves, vaisius ir t.t. verda,kepa, paduoda. Savarankiskai musu pasaulyje zmogus isgyventu gal paauglysteje? Kodel jums atrodo,kad gimes jau savarankiskas?
Ar bambagysles nukirpimas padaro ta butyba-zmogumi?
Nu atjungia nuo moters kuno,bet jei koki kita organa isimtumem ar lastele ji zmogumi netaptu ar taptu?
Zydryne labai dekui uz paaiskinima apie pojucius ka jaucia vaikelis pilve, kaip tik norejau pasiieskoti. Bet bent jau logika sako, kad jei jau yra nervu sistema, o ji juk buna vos ne nuo pradziu, tai ir skausmas jauciams.
Bet skausmas man nera didziausias rodiklis,nustatant,zmogus tai ar ne ir ar abortas nuzudymas zmogaus ar siaip lasteliu isvalymas is gimdos.
Fizines kuno kancios yra viena,kad ir kokios butu,jos baigiasi, bet uzkirtsti kelia zmogui gimti, tai visai kas kita, kas apskaiciuos visas pasekmes?