Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(vilku motinėlė @ 2013 01 14, 11:04)
Ei mergiukai, nepabekit visai i FB  as vis paskaitineju jus cia..Pasigroziu darbeliais. O ten nelabai pretenduoju buti dar.. Esu zaidimu lygmenyje tik.. unsure.gif

Priimsim visa / -us norinčius. smile.gif Nes kūryba visada turi būt žaidimų lygmeny. wink.gif
Atrodo visas įtraukiau. Jei ką praleidau - brūkštelkit. Bet prie kompo tik vakare būsiu.
Atsakyti
O man nepatinka FB nors tu ka doh.gif . Cia daug jaukiau, neina visokios pasalines reklamos i tema. Fb sunku susigaudyti, sunku skaityti. Be to as ten turint 2,5 tukst draugu, gauni tiek pranesimu, uzklausu, kad paprasciausiai nebepastebesiu, kas grupeje vyksta doh.gif
Atsakyti
galima tos grupės žymęlę (bookmark) pasidaryti, kartas nuo karto spusteli ir matai, kas naujo įvyko. aš taip su visais aktualiausiais dalykais pasidarius, kuriuos noriu sekti.
Atsakyti
Aliete, puslapeli as buvau pasidariusi jau seniai, bet nepatiko, nepranesdavo apie komentarus. Dabar jau ten pakite, bet nesiblaskysi juk doh.gif . Fb jau taip pat esu senokai. Ten pardavineti patogiau. Bet nepatinka man jo komerciskumas, kai ne apie tai kalba.... Na , zinoma, ir as jungiuosi unsure.gif
Atsakyti
tai as ir esu atsidariusi, bet nebenaudoju. ir nera tikslo is to patiies atsidaryt. O savo asmenini psl esu atsidariusi visai kita, nenoriu su juo turet susijusiu komerciniu reikalu, nes tai gali trukdyti mano pagrindiniam darbui- na zinot visokie "jau kazkur jus maciau". Man patinka buti incognito biggrin.gif

Na as tai tikrai su sm moderatore nesu bloguose santykiuose schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 14 sausio 2013 - 17:15
QUOTE(Nuotaikinga @ 2013 01 15, 01:44)
arba dar vienas didelis forumas yra - auksarankės.
Ten galima dėti foto ramiai, ir pokalbiai normalūs, tik vienas "kabliukas" - tas forumas mėgstamas labai jauno amžiaus dalyvių (tu visomis iš to išplaukiančiomis bendravimo "subtilybėmis") .  lotuliukas.gif

ir nuolat besikartojanciu klausimu - kur pirkti derva? o kas yra derva? o kaip su ja dirbti? kai viskas 1 psl aprasyta.... blink.gif
Atsakyti
Labas, senai senai bebuvau čia, pradėjau dirbti su auksu tai pirmas mano darbelis, sužadietuvių žiedas smile.gif
http://sphotos-b.ak....834010366_n.jpg

! 
Jūsų nuotrauka yra per didelė. Dėkite ne didesnes nei 500-640 pixelių nuotraukas.

moderatorė irmulia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 15 sausio 2013 - 23:03
QUOTE(Duzgas @ 2013 01 15, 23:14)
Labas, senai senai bebuvau čia, pradėjau dirbti su auksu tai pirmas mano darbelis, sužadietuvių žiedas smile.gif

Nu tikrai, kad jau senokai biggrin.gif
Kaip dirbasi su auksu? As kai su juo pradejau, tai nemazai jo ilydziau i sidabra biggrin.gif , la bai jau greit 'pasileidzia'.

O ziedelis maloniai ziurisi 4u.gif
Atsakyti
šiaip maloniai, turintis savo charekterį metalas smile.gif
Atsakyti

! 
Prašau neteršti šios temos forumo taisyklių neatitinkančiais pasisakymais. Ši tema skirta pokalbiams apie juvelyriką, todėl, prašau, apie ją ir kalbėkitės. Dėkui!

i 
Forumo taisyklėse yra nurodyta visa administracijos veiksmų apskundimo tvarka:

"IV. Administracijos veiksmų apskundimo tvarka

1. Visi klausimai, pasiūlymai/pastabos/apeliacijos dėl Forumo moderavimo Forumo Administracijai turi būti užduoti tik el. paštu arba asmenine žinute, bet ne pačiame forume.

2. Rašydami el.laišką, nurodykite:

1. savo vartotojo vardą forume;
2. nuorodą į temą ir žinutės, kurią norite aptarti ar kuriai prieštaraujate, numerį;
3. argumentus, kodėl jūs nesutinkate su Administracijos sprendimu.

3. Forumo Administracija atsako tik į korektiškus bei neprieštaraujančius šioms Taisyklėms laiškus.

Laiškus siųskite el. pašto adresu - forumas@supermama.lt"

Jeigu ir toliau vyks diskusijos apie moderatorės veiksmus šioje ar bet kurioje kitoje forumo temoje, diskusijos dalyviams bus skiriami asmeniniai įspėjimai.

Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2013 01 16, 00:51)
Prašau neteršti šios temos forumo taisyklių neatitinkančiais pasisakymais. Ši tema skirta pokalbiams apie juvelyriką, todėl, prašau, apie ją ir kalbėkitės. Dėkui!

Labai dekoju uz taisykliu pakartojima - tikrai nuosirdziai. Nusiskundimus spresim pagal forumo tvarka ir tikesimes tinkamu sprendimu musu nuogastavimu atzvilgiu! ax.gif
Atsakyti
Merginos, yra taisyklės, su kuriomis sutikote savo valia, kai registravotės forume, todėl jų privalu laikytis. Ir ne tik Jums, bet ir moderatoriams bei administratoriams. Čia išimčių nėra. Jums parašiau, kokiu būdu galima aptarti susiklosčiusią situaciją. Iki šiol negavau nė vienos Jūsų asmeninės žinutės, taip pat nė viena neparašėte mano nurodytu el. pašto adresu, tačiau priekaištai šioje temoje ir toliau pilasi.

Dar kartą pakartosiu, ši tema skirta tik pokalbiams apie juvelyriką. Su klausimais apie taisykles, jų spragas, moderatorių ir mano darbą prašau kreiptis asmeniškai. Tikrai atsakysiu į visus korektiškus paklausimus, oficiali forma nebūtina.
Atsakyti