Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

aha, tai ka-bu dabar lotuliukas.gif mirksiukas.gif nu svarbu, kad grizai
naca greiciausiai per ilgas ir kazkur skaiciau ar youtube ziurejau, kad , kai kali reikia judesi i save daryti (kaip kad kabliuka su teptuku piestum biggrin.gif ) ir taip is visu pusiu, bet cia teorija, pati nebandziau
naca o tu man paaiskink, kaip tu padarei tas siandienines FB gelytes. jei prilituoji uzkabinima, o paskui darai emale, tas uzkabinimas neatsilituoja?
Atsakyti
padariau gatavus auskarus- viska prilitavau, nupoliravau ir tada dengiau emale. Emale dengiasi zemesneje temperaturoje, nei lydosi lydmetalis (auksciausios temperaturos). Smulkias detales litavau su minkstu lydmetaliu, bet jas dar prilaiko ir emale.
Atsakyti
naca,jei linksta tai per ilgas stripelis. Mane domina ta pusė kur prisilituoja pats užsegimas, kaip tau ten su tuo spiroklevimu strypelio? Na nepatinka man mano kurį aš darau. Noriu kitokį išmokti. Kai tu žinai kaip tu darai, tai tau atrodo viskas aišku. Aš kažką ne taip darau
Atsakyti
Gali but, kad per ilgas. gal be reikalo ir atkaitinu.

Dita, va jis tokio tipo. esu ir pirkusi is cia, ir pati dariusi is kietos vielos.

http://www.cooksongo...-prcode-NVR-103

gaunasi kaip ziogelio tipo tas spyruokliavimas. Svarbu, kad pervertas strypeliu butu vietoje, ne per aukstai.

As neseniai taisiau pora sagiu zalvariniu, tai adatele buvo per minksta, nebespyruokliavo, o dar ir issilanksciusi, bet kazkokiu budu tu sagiu vis tiek nepamete biggrin.gif

O zinai, nusipirk pati paprasciausia uzsegima ir isinagrinek mirksiukas.gif
http://www.kuriupati...alog/d-7051.jpg

Ne toki, nes sis nespyruokliuoja, tokia adatele gali buti tik su uzsukama apsaugele
http://www.kuriupati...alog/d-1261.jpg
Nors ju taip pat buna ir spyruokliuojanciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 24 vasario 2014 - 21:29
Man su tais ziogeliais-uzsegimais tai vienos bedos biggrin.gif Susilituoja viskas, spyruokiavimo nelieka.

Ikeliu nuoroda apie mandresnius uzsegimus:

http://www.ganoksin....nam/catches.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ka-bu: 24 vasario 2014 - 23:21
Tai negalima su adatele lituoti. Ji tik jau viska sulitavus itvirtinama mirksiukas.gif Tai zinoma, kad nuo karscio suminkstes ir nebespyruokliuos tongue.gif
Atsakyti
ačiū merginos,
aš visada prilituoju,jei dedu segtuką. T u ten naca kažkaip įstačiusi tą susuktą vielutę
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 02 25, 15:15)
Tai negalima su adatele lituoti. Ji tik jau viska sulitavus itvirtinama  mirksiukas.gif  Tai zinoma, kad nuo karscio suminkstes ir nebespyruokliuos tongue.gif

As turejau omenyje, kad man ta susukimo vieta vielutes susilituoja ir nesigauna spyruokliavimo
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2014 02 26, 22:29)
ačiū merginos,
aš visada prilituoju,jei dedu segtuką. T u ten naca kažkaip įstačiusi tą susuktą vielutę

Jei prilituoji kartu su adatele, tai ji juk suminksteja. Jei lituoji segtuka, tai isimk adatele. Tik prilitavus ja idek. Ji turi buti kietos vielos.

O tas suktukas tave suklaidino. nekreipk i ji demesio. Tai strypelis su galvute pervertas ir susuktas, cia vietoje uzkniedijimo, ir man prie stiliaus tinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ka-bu @ 2014 02 26, 22:33)
As turejau omenyje, kad man ta susukimo vieta vielutes susilituoja ir nesigauna spyruokliavimo

Kaip ji gali susilituoti, jei tu jos negali lituoti doh.gif Kada tau ji susilituoja? Juk prilituoji ta daikta (nezinau kaip pavadinti) istatyti adatelei, o pacia adatele istatai, kai jau nieko nebereikia lituoti mirksiukas.gif
O jei tu turi omenyje, kad specialiai lituoji kilpute adateles gale, tai ji ir ne tokio tipo, kad spyruokliuotu. Tokia adatele saugo galvute su uzsukimu. Taip ir turi buti rolleyes.gif Tik man nepatinka lenkiski uzsukimai, o anglisku negaunu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 26 vasario 2014 - 22:55
QUOTE(naca @ 2014 02 26, 22:51)
Jei prilituoji kartu su adatele, tai ji juk suminksteja.  Jei lituoji segtuka, tai isimk adatele. Tik prilitavus ja idek. Ji turi buti kietos vielos.

O tas suktukas tave suklaidino. nekreipk i ji demesio. Tai strypelis su galvute pervertas ir susuktas, cia vietoje uzkniedijimo, ir man prie stiliaus tinka  biggrin.gif
Papildyta:
Kaip ji gali susilituoti, jei tu jos negali lituoti  doh.gif  Kada tau ji susilituoja? Juk prilituoji ta daikta (nezinau kaip pavadinti) istatyti adatelei, o pacia adatele istatai, kai jau nieko nebereikia lituoti  mirksiukas.gif
O jei tu turi omenyje, kad specialiai lituoji kilpute adateles gale, tai ji ir ne tokio tipo, kad spyruokliuotu. Tokia adatele saugo galvute su uzsukimu. Taip ir turi buti  rolleyes.gif  Tik man nepatinka lenkiski uzsukimai, o anglisku negaunu.

Man rodos, kad mes viena apie ratus, kita apie batus kalbam biggrin.gif Ryt nufotografuosiu ta dali ,kuri man susilituoja kur nereikia
Atsakyti
idomu pasidare, niekaip nedaeina lotuliukas.gif
Atsakyti
labai gerai, kad idėsi nuotraukas. Nes aš nieko nesuprantu. Naca gal ir tu gali nupaveiksluoti, atskiras detales
Atsakyti