Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(dita0506 @ 2014 05 20, 15:46)
lydmetalio galima nusipirkti

O gal žinot kokią parduotuvę, kuri siunčia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 07 01, 14:22)
O gal žinot kokią parduotuvę, kuri siunčia? g.gif

Santimas

Is Anglijos visa ko galima parsisiust.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 07 02, 10:05)
Santimas

Is Anglijos visa ko galima parsisiust.

Santime mačiau tik sidabrui lydmetalio g.gif O gal jis ir žalvariui tinka? Jėzau, kokia tamsa pasijaučiau biggrin.gif Atleiskit jūs man, jei durnais klausimais kamuoju blush2.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Nezinau ar i tema, ieskau skubiai juvelyriko/ -es Kaune, reikalinga padaryti auksini pakabuka, is kokiu 3-5 gr aukso.

Is anksto dekoju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 07 02, 11:09)
Santime mačiau tik sidabrui lydmetalio g.gif O gal jis ir žalvariui tinka? Jėzau, kokia tamsa pasijaučiau biggrin.gif Atleiskit jūs man, jei durnais klausimais kamuoju blush2.gif

Baik jau- visi durni is pradziu biggrin.gif Nieko cia kvailo mirksiukas.gif . Siaip jau jie turi ir zalvario lydmetalio, ne viskas ju puslapyje patalpinta. Tik , kiek girdejau, su juo sunku lituoti. As lituoju su minkstu (zemiausios temperaturos) sidabro lydmetaliu.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 07 03, 00:33)
Baik jau- visi durni is pradziu  biggrin.gif Nieko cia kvailo  mirksiukas.gif . Siaip jau jie turi ir zalvario lydmetalio, ne viskas ju puslapyje patalpinta. Tik , kiek girdejau, su juo sunku lituoti. As lituoju su minkstu (zemiausios temperaturos) sidabro lydmetaliu.

Ot tai dėkui aciuks.gif Aš ten ir fliusą nusižiūrėjus, ir lentą litavimo, tai jamsiu viską vietoj ax.gif kai finansai stabilizuosis. Nes kol kas mano išlaidos viršija pajamas doh.gif doh.gif Liga visokius akmenus ir detales pirkinėti doh.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti, kur kaune rasti šiek tiek žalvario nusipirkti, nes buvau lytagroj, tai jie nekarpo, o lapas 7 kg, ir virš 200lt kainuoja sad.gif o man tik pasibandymui keletos juostelių reik 1mm storio, 5-7mm pločio, ir ne trumpesnių kaip 30cm ilgio. Gal kas galite patarti.
Atsakyti
sveikos turiu kvaila klausima,ar bet kokį sidabrini žiedą, galima dydi padidint ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2014 08 07, 19:41)
sveikos turiu kvaila klausima,ar bet kokį sidabrini žiedą, galima dydi padidint ?  4u.gif

Ne
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2014 08 08, 13:14)

o kokio negalima,kur su akute yra? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2014 08 08, 21:13)
o kokio negalima,kur su akute yra?  blush2.gif  4u.gif

iš principo taip
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2014 08 08, 12:14)

Galima, kodel gi ne. Ir su akute, ir be jos. Tik labia kruopstus darbas ir reikia specialios 'koses' tureti arba slapio smelio, arba tik vandens uztenka, jei deimantai, nes jie yra atsparus karsciui labiausiai, kad karstis nedaeitu iki akmens

http://www.youtube.c...h?v=kuBHjLHs9h0
Atsakyti