QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 11 01, 19:59)
Meskute> o nera planuose i Latvija arba pasirodyt kokiam kitam medikui?
Netycia uzmaciau Jautruoles posta kitoj temoj, biski nustebino... apsilanke pas kita gydytoja, daug kur spragu pridare S

Gal ir tavo atveju kazkur negiliai tas suo pakastas
As tai po paskutinio apsilankymo labai pikta ant S tebesu, kad paeme dvigubai daugiau, nei turejo

Uz echoskopija paimti 160 ar 170 lt jau nepamenu- tikrai nera sazininga. Jokios konsultacijos nebuvo. Tai tas dalykas labai numuse upa. Ale as jai tai priminsiu neoficialiai aplinkoj

Iejau i kabineta, ji stovejo su sesele, as irgi stovejau, pasikalbejome apie tai kas nutiko, paverkem, nuejom daryt echo, apsirengiau ir pasiemiau is seseles lapeli. Viskas. Tai kur konsulatcija??? Isejus is kabineto zagtelejau kai pamaciau suma.
istiro as ir jau girdziu kad S ... na matai i LV tikrai nenoriu, nes nesusikalbesiu. jau cia puse reikia klausti tempti uz liezuvio...o ten pati nemokesiu tai zinai per vyra viskas kitaip. beto as neinu su vyru i apziuras. na zinoma reiktu tai eitu. bet kolkas laukia kol as esu pas gine . man taip geriau. del kito giniaus as jau buvau ne pas viena... S mano 5 gine ... as tik mastau kad gali vilniu grizti, ir pabandyti ta nauja iui.

nu bet ir vel ...ai nezinau ...kazkaip nesinori pas S nes ji tesiuo iui viena po kito...sako nori kad kiausides butu uzsivedusios... nu bet ir vel kai pagalvoju...tai kam jas uzvesti jai jos jau dirba? suprantu kai buna pks tai dar sutinku...bet kai foliai auga, sprogsta, gleivine gera, vyksta O.... nu man daug kas neaisku... bet esme ta kad visur tas pats...padaro pora stimuliaciju, tada iui...tada ir ivf...o as ivf vistik dar nepasiruosus..kazkodel issigandau ir dejau i krumus... o jei nepavyks? tada jau turbut nebeatsigauciau... dabar jau buvo ziauriai sunku, kazkaip neviltis, i viska atsimusi kaip i siena...

kazkaip geriau galvoti kad dar turiu ta maza sansa ivf... ir dar kokius metelius lukterti
Papildyta:
QUOTE(lêli @ 2012 11 01, 20:08)

jei tiket budizmu ir ju ismintimi, tai priezastys slypi paciuose. TAi cia man jau rekomendavo akupunktura darytis. Sako padeda. Po to savyje vel mastymo pakeitimas, nuoskaudu atsisakymas. Ir visokiu tokiu kitokiu pievu
nezinau, kiek tame tiesos yra, bet su laiku pradedu tiket tokiais dalykais...
tikiu ir as...

bet del akupunkturos tai pas mus siauliuose nelabai yra tokiu kurios stiprios butu . zinau tik kaune, dar vilniuj. o kad jos padetu reiktu bent 10 seansu tai biski sunkiai gautusi su tuo isvaziavimu is darbo. o smegenis ir atrodo jau sudelioji sudelioji...nesekme..... ir vel ta pati pelke...todel neveltui ir sako kad reikia smegenine pirmiau sutvarkyti, tad taip ir stengiuos daryti...nu vistiek turi pavykti, bent vienas is ju arba pastoti arba smegenis atstayti