QUOTE(giedruole @ 2013 08 30, 20:24)
SOS
Vakar mano siamo katinėlis nustojo ėsti ir lakti. Ir pradėjo labai seilėtis, burna kažkokia ištinus, išlindęs liežuvio galiukas ir bėga seilės. Nakčiai išsiprašė į lauką (gyvenam sodyboje), visą rytą tūnojo pasislėpęs, dieną išlindo, bet labai vangus. Aš savo nuožiūra sušėriau jam antibiotikų tabletę "Doksaciklino", o vakare dar vieną sudaviau. Į kambarį neina, guli pavėsinėje, padėjau vandens, nežinau, ką dar galiu padaryti

pas veterinarą nuvežti neturiu nei galimybės, nei pinigų..
Vežkit katiną pas veterinarą, normaliai su žmonišku veterinaru galima susitarti dėl gydymo išsimokėtinai. Arba bandykit pasikonsultuoti telefonu. Žmogiškų antibiotikų duoti negalima nežinant kiek dozuoti.
QUOTE(DaliaS)
Norėčiau sužinoti, kokias tabletes vetas paskyrė mano morčiuoti pradėjusiai katytei. Kažkaip iškart nepasidomėjau, o dabar visai neblogai būtų žinoti. Tabletės mažytės, baltos, ant jų įspausta VJ (kažkaip panašiai). Sakė duoti po 2 tbl. 3-5 dienas. O aš kvaila galvojau, ko čia ta katytė į lauką rėkdama lėkti nori. Katytei 6 mėn.
Gal Perlutex? Atrodo taip jos vadinasi. Bet kokiu atveju, po morčiaus reikėtų sterilizuoti. Pastovus tablečių davimas gali sukelti sveikatos problemų.