Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzija

QUOTE(jediara @ 2009 12 14, 23:15)
Vakar mažesnę šiek tiek uždengiau eglišakėmis, o didžioji taip ir liko  ax.gif

Lauke ar šiltnamį?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 15, 11:28)
Lauke ar šiltnamį?

Jau keletą metų auginu tik lauke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 15, 19:57)
Jau keletą metų auginu tik lauke  ax.gif

ir žiedų būna daug kiekvienais metais (ružavos)?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 15, 23:23)
ir žiedų būna daug kiekvienais metais (ružavos)?

Taip, kiekvienais metais. Viena turėjo būti mėlyna, bet "pavirto" į ružavą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 16, 07:56)
Taip, kiekvienais metais.

man pirmais metais žydėjo, o antrais ne. Bet aš buvau pasodinusi gėlyne, o ten saulės pakankamai. Kiek žinau jos mėgsta pavėsį.
Atsakyti
Maniškės pasodintos vakarų pusėje prie namo, tai beveik visą dieną būna pavėsis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 16, 22:55)
Maniškės pasodintos vakarų pusėje prie namo, tai beveik visą dieną būna pavėsis  rolleyes.gif

Tai va, kad pas mane pavėsio nėra. Vieną vietą radau, bet toks labiau užkampis, o norėtųsi garbingesnės vietos smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, su pavasariu. Apžiūrėkit savo hortenzijas , kurios susinešėt į šaltus šiltnamius. Pas mane jau sprogsta nuo kero apačios. O kurias susinešiau prieš savaitę į šildomą šiltnamį jau pradėjo leisti antrus lapus. Jas jau patrešiau trąšom NPK 8-11-35 "Žalstos". Efektyvu. Tik neneškit į kambarį, nes pradės džiūti lapai nuo sauso oro.
Atsakyti
QUOTE(ameba @ 2010 02 27, 11:14)
Sveikos merginos, su pavasariu. Apžiūrėkit savo hortenzijas , kurios susinešėt į šaltus šiltnamius. Pas mane jau sprogsta nuo kero apačios. O kurias  susinešiau prieš savaitę į šildomą šiltnamį jau pradėjo leisti antrus lapus. Jas jau patrešiau trąšom NPK 8-11-35 "Žalstos". Efektyvu. Tik neneškit į kambarį, nes pradės džiūti lapai nuo sauso oro.

Kaip Tau faina, jau pradeda sprogti bigsmile.gif O maniškės žiemoja lauke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ameba @ 2010 02 27, 10:14)
Sveikos merginos, su pavasariu. Apžiūrėkit savo hortenzijas , Jas jau patrešiau trąšom NPK 8-11-35 "Žalstos". Efektyvu.

Ačiū už patarimus. O pavadinimas trąšų "Žalstos" koks yra, nes tų skaičiukų neatsiminsiu blush2.gif nebent užsirašyti reikia.
Atsakyti
QUOTE(ameba @ 2010 02 27, 10:14)
Sveikos merginos, su pavasariu. Apžiūrėkit savo hortenzijas , kurios susinešėt į šaltus šiltnamius. Pas mane jau sprogsta nuo kero apačios. O kurias  susinešiau prieš savaitę į šildomą šiltnamį jau pradėjo leisti antrus lapus. Jas jau patrešiau trąšom NPK 8-11-35 "Žalstos". Efektyvu. Tik neneškit į kambarį, nes pradės džiūti lapai nuo sauso oro.

maniškės garaže irgi jau sprogsta seniai, kur jas nešt? doh.gif šiltnamio neturiu, kambary labai šilta unsure.gif
Atsakyti
Merginos, norėčiau paklausti - kuri šluotelinė hortezija "Vanille Fraise" ar "Pinky Winky" atsparesnė šaltoms mūsų žiemoms ir kur jų galima įsigyti? Ačiū.
Atsakyti