Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzija

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 07 28, 13:16)
dabar ne pats geriausias metas, bet kai tik turėsiu gerų žinių, būtinai pranešiu wink.gif

Lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 07 28, 12:40)

O gal niekas nedaugina? g.gif

aš taip pat nedauginu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 07 28, 09:55)
Ar nedauginate jų? ax.gif

ne as irgi nedauginu jas schmoll.gif
Atsakyti
Temos pradžioje perskaičiau apie vijoklinę hortenziją. Ar įmanoma ją užauginti, kad vytųsi ant tvoros, ir kaip greitai ji auga? Gal kas auginate.
Atsakyti
QUOTE(jurasili @ 2010 08 05, 10:22)
Temos pradžioje perskaičiau apie vijoklinę hortenziją. Ar įmanoma ją užauginti, kad vytųsi ant tvoros, ir kaip greitai ji auga? Gal kas auginate.

Mano dar mažutė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 08 05, 14:39)
Mano dar mažutė  ax.gif

Kiek metrų aukščio ar kiek metų ta mažutė? Ar daug paauga per metus?
Atsakyti
QUOTE(jurasili @ 2010 08 05, 21:39)
Kiek metrų aukščio ar kiek metų ta mažutė? Ar daug paauga per metus?

biggrin.gif ta mažutė, tai tik 5 cm. , bet tikiuosi, kad užaugs mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar hortenzijos kerą galima padalyti? Ir kada šį darbą geriau atlikti-rudenį ar pavasarį?
Atsakyti
QUOTE(jurasili @ 2010 08 05, 08:22)

labai panasi i gebene ir augimo, ir vyniojimosi budu. Kai isikabina, auga greitai. Ji yra aukstauge ir gana tvirtas (medejantis kamienas) augalas, teks nuolat geneti.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 08 06, 09:40)
biggrin.gif ta mažutė, tai tik 5 cm. , bet tikiuosi, kad užaugs mirksiukas.gif

Jei nepaslaptis, kur pirkote ir kiek kainavo.
Atsakyti
QUOTE(šeimos kaklas @ 2010 07 28, 10:15)
užvakar nuvariau i Maxima bazę Vilniuje, lauko prekybą, mėgiamiausias skyrius biggrin.gif parsidavinėjo šluotelinė hortenzija su trapecijos formos žiedais, o kaina berods 25,98 Lt. Po to, kai uz endless summer sumokėjau nemenkus pinigus, tai ši suma pasirodė ne tokia baisi. Gal kuri auginat ar pirkot šią hortenziją, norėtųsi išgirsti atsiliepimų.

Nusivyliau endless summer. Mano visa kolekcija žydi tik ji vienintelė ne ir net du krūmus turiu. Pabijojau praitos žiemos ir įnešiau žiemoti kaip visas į šiltnamį - šaltą. Dėja nuvylė. Pasistengsiu visą kolekciją sukelti nuotraukomis. Šiemet net įsigijau baklžano spalvos. Ji jau pradeda antrą kartą žiedus krauti. Aš tiesiog nuo jų pablūdau. Nors pati esu gėlininkė ir auginu daug įvairių gėlių, bet hortenzijos neturi lygių.
Atsakyti
Šiek tiek paspalvinsiu

Hydrangea paniculata 'Grandiflora'
user posted image user posted image user posted image

Hydrangea paniculata 'Vanilla Strawberry'
user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 16 rugpjūčio 2010 - 10:05