Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzija

as pernai nedengiau o siemet ji ir nezydejo. tai reiskiasi nji pas mane pasalo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 10 05, 17:25)
laba

ar jus dar nedengiat hortenziju as pavasari isigijau ir pardaveja sake pirmom salnom prasidejus jau apdent agro plevele  g.gif

Ružavą šiek tiek dengiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 10 05, 16:39)
Ružavą šiek tiek dengiu  ax.gif

man sake keturiais sluoksniais agro pasukt g.gif tai tikriausiai taip ir degt g.gif
Atsakyti
kaip jūsų hortenzijos? maniškė šiąnakt nušalė lapai uodai, dabar kabo nugeibę. tai ką dabar daryt g.gif nu aprišinėt tikrai per anksti gi, sušus, kai dienom taip prišyla. juoba kad maniškė teoriškai iki -30 atlaiko.
Atsakyti
Turiu tris hortenzijas, si ziema bus joms pirmoji pas mane, pardaveja sake iskasti ziemai ir namuose vesiai laikyti, as taip ir padariau, sukisau i vazonus, bet dabar jau galvoju, gal be reikalo? Gal butu uzteke agro plevele uzdengti? g.gif Krumai nedidukai, 2-3 sprindziu aukscio.
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 10 08, 15:03)
kaip jūsų hortenzijos? maniškė šiąnakt nušalė lapai uodai, dabar kabo nugeibę. tai ką dabar daryt  g.gif  nu aprišinėt tikrai per anksti gi, sušus, kai dienom taip prišyla. juoba kad maniškė teoriškai iki -30 atlaiko.

papurtyt gal pradžioj, na kad lapai nukristų ir žiemai apšiltint vazoną. Kai jau tikrai atšals, bus nekas tokį darbą daryt wink.gif

QUOTE(Norima @ 2010 10 11, 13:59)
Turiu tris hortenzijas, si ziema bus joms pirmoji pas mane, pardaveja sake iskasti ziemai ir namuose vesiai laikyti, as taip ir padariau, sukisau i vazonus, bet dabar jau galvoju, gal be reikalo? Gal butu uzteke agro plevele uzdengti? g.gif Krumai nedidukai, 2-3 sprindziu aukscio.

jei nėra aiškiai parašyta, kas tai per hortenzijos, tuomet tik bandymai gali patvirtinti - atlaikys žiemą ar neatlaikys. Geriausiu atveju neprarasit nei vienos, blogiausiu - 1,2.. visas. Pačiai spręst wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.turiu ir aš šitą gražuolę.auga ji man vazone. neišmanau, ka su ja daryt.tik šiemet nusipirkau.pardavėja sakė, kad sudžiovint ir nešt su visu vazonu į rūsį žiemai.ar taip galima?ir kaip teisingai reiktų tą padaryt. g.gif g.gif
vasaros pradžioj pirkau nedidelį krūmiuką, žydintį žydrai,o rudeniop krumas 4kartus į viršų, ir dar gausiau žydėjo(tebežydėtų jei ne šalna) bet jau alyviniai-rožiniai.persodinau, kai pirmą kartą nužydėjo.
ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amsv: 18 spalio 2010 - 20:30
QUOTE(amsv @ 2010 10 18, 21:25)
Sveikos.turiu ir aš šitą gražuolę.auga ji man vazone. neišmanau, ka su ja daryt.tik šiemet nusipirkau.

aš nešu į šiltnamį. pasodinu ir pridengiu.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 10 18, 21:35)

neturiu tokio unsure.gif
Atsakyti
Merginos kas jau auginat ne pirmus metus hortenzijas lauke, ar jos gali nusust po sniegu g.gif
as esu apdengus su agro keliais sluoksniai ir dar ten sniego koks pusmetris ant ju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2011 01 08, 16:10)
Merginos kas jau auginat ne pirmus metus hortenzijas lauke, ar jos gali nusust po sniegu  g.gif
as esu apdengus su agro keliais sluoksniai ir dar ten sniego koks pusmetris ant ju unsure.gif

Neparašei, kokia rūšis... Bet manau, kad didžialapė (macrophylla)...nes ji lepiausia. Labiausiai saugo sniegas... tai viskas turėtų būti tvarkoj. Betgi sniegą dabar atlydys leidžia schmoll.gif todėl jo likučius po to apkask ant gėliuko.O jei jau nebūtų sniego, tavo vietoj aš dar papildomai uždengčiau kokiais eglišakiais ar kartonu, daugiasluoksniu popieriumi apsukčiau... Kad iš šaknų neiššals, labiausiai tikėtina... na o mažiausiai apsaugotos šakelės gali prie didelių šalčių ir apšalti...apkarpysi, ne bėda ax.gif ramiai miegok... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 01 08, 17:02)
Neparašei, kokia rūšis... Bet manau, kad didžialapė (macrophylla)...nes ji lepiausia. Labiausiai saugo sniegas... tai viskas turėtų būti tvarkoj. Betgi sniegą dabar atlydys leidžia schmoll.gif todėl jo likučius po to apkask ant gėliuko.O jei jau nebūtų sniego, tavo vietoj aš dar papildomai uždengčiau kokiais eglišakiais ar kartonu, daugiasluoksniu popieriumi apsukčiau... Kad iš šaknų neiššals, labiausiai tikėtina... na o mažiausiai apsaugotos šakelės gali prie didelių šalčių ir apšalti...apkarpysi, ne bėda ax.gif ramiai miegok... doh.gif

net nezinau kokia ten ta rusis blush2.gif bet jauciu ta kur tu paminejai mirksiukas.gif aciu tau uz atsakyma neliesiu tada as to sniego tegu guli jos ten siltai bigsmile.gif o kai jau prades tirpti tada dar is krastu atnesiu uz uzdesiu ax.gif
Atsakyti