Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzija

QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2011 03 25, 10:29)
Cia foto skolinta blush2.gif  mano ir tik pirma ziema ziemojo ir dar mazyte rolleyes.gif

Savo augaliuko žiedus matei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 25, 10:07)
Savo augaliuko žiedus matei? g.gif

ne ziedus schmoll.gif bet gyvybe tikrai yra thumbup.gif lapeliai jau skleidziasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2011 03 25, 11:32)
ne ziedus schmoll.gif  bet gyvybe tikrai yra thumbup.gif  lapeliai jau skleidziasi wub.gif

Žiedai taip pat svarbu, nes gali sužydėti paprasta rožinė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2011 03 25, 09:32)
ne ziedus schmoll.gif  bet gyvybe tikrai yra thumbup.gif  lapeliai jau skleidziasi wub.gif

ar tikrai buvo etiketėj nurodyta, kokia tai hortenzija? Kiek teko matyt pardavime, tai krūmeliai Endless summer'ių didoki wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 25, 10:39)
Žiedai taip pat svarbu, nes gali sužydėti paprasta rožinė rolleyes.gif

Matysim kokia ji suzydes jei isvis suzydes rolleyes.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 25, 11:07)
ar tikrai buvo etiketėj nurodyta, kokia tai hortenzija? Kiek teko matyt pardavime, tai krūmeliai Endless summer'ių didoki wink.gif

vat turiu problema nezinau as tu rusiu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2011 03 25, 11:52)

vat turiu problema nezinau as tu rusiu blush2.gif  doh.gif

na, Endless summer'iai yra brangūs ir tikrai būtų nurodytas pavadinimas. Jei gerai peržiemojo, tai nenuostabu, vadinasi teisingai apšiltinot ir ant antramečių ūglių bus žiedynai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 25, 13:03)
na, Endless summer'iai yra brangūs ir tikrai būtų nurodytas pavadinimas. Jei gerai peržiemojo, tai nenuostabu, vadinasi teisingai apšiltinot ir ant antramečių ūglių bus žiedynai wink.gif

40lt mokejau ax.gif

O apsiltinus tai buvau keturguba agro plevele, dar deze ant virsaus uzdejau ir po storu sluoksniu sniego ziemojo ax.gif
Atsakyti
pigiausiai radau berods ~90Lt, bet ir tai nupiepę krūmeliai buvo. Už 40Lt, tai čia beveik visos macrophylla pas mus po tiek pardavinėjamos. Lauksim žiedų ir laiko, kada sukraus žiedus 4u.gif
Atsakyti
sveikutes rolleyes.gif

na ka panasu kad ta kur buvo uzmirsta rusi vazone numiro g.gif o siandien nukapsciau nuo maziukes durpes kur lauke ziemojo ir ka gyva ir jau spurgiukus ileidus tik galiukai kur is podurpiu buvo islinde tai pajuode rolleyes.gif
Atsakyti
Kokias naudojate trąšas hortenzijoms?
Atsakyti
user posted image

mano hortenzija Olandijoje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kshiste: 03 balandžio 2011 - 07:48
QUOTE(Kshiste @ 2011 04 03, 09:47)

mano hortenzija Olandijoje  4u.gif

Kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti