Įkraunama...
Įkraunama...

***Mamytės***

Bum - su pirmuoju jubiliejum tavo mazaji
QUOTE(2Lviename @ 2012 11 09, 12:12)
mes vakar buvom spektaklyje TĖTIS - prisizvengem iki asaru su MB lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(irute1984 @ 2012 11 09, 12:37)
Na ka mes jau risom su miskinukais, jau apie dvi savaites geiam paprasta pienuka ir nematom jokiu problemu thumbup.gif

musu mazoji tai negere pieno, paragavo ir viskas lupytes suciauptos ir nei pro kur, dar valanda negalejau net misinio buteliuko ikist biggrin.gif sakiau reiks gudraut vis daugiau misini pienuku skiedziant, gal taip prispratinsim g.gif
Atsakyti
Bum, su gimtadieniu Tave ir Tavo karalaitį!!!!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levanda81: 09 lapkričio 2012 - 17:02
Labas vakaras smile.gif

Bum su pirmuoju tortadieniu tavo stebukliuką!!!

Myciute, tikrai gali būti dantys. dabar turėtų jums dar viueni kapliukai viršuje išdygti wink.gif

O mano žinduklė, panašu kad, visai atsisako MP blink.gif Aš dar planavau maitinti per žiemą, bet jai visai neįdomūs mano planai. Jau trečia para be MP ir nei ieško, nei pasiūlius nori. Paglsto (.) ir viskas. Kaip keista. Prieš kelis mėnesius net bijojau pagalvoti, kas bus kai reikės nujunkyti vaiką, o čia va prašau. Maniau, kad be isterijų tikrai neapsieisim, o panašu, kad tuoj mane isterija ištiks, nes tie hormonai tai oi kaip siaučia doh.gif Jau visą savaitę naktį ramiai išmiega. Keliasi kartais paryčiais apie 4 - 5 val. bet aš ją įsikeliu pas save į lovą ir dar parpiam iki 7:30. Visa ši savaitė man kaip sanatorija, jaučiuosi pailsėjus, išsimiegojus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Strazdane*: 09 lapkričio 2012 - 17:31
Sveikinimai BUM seimynai ir nuo musu 4u.gif Aukit dideli sveiki stiprus ir protingi 4u.gif

QUOTE(*Strazdane* @ 2012 11 09, 18:29)
Aš dar planavau maitinti per žiemą,  bet jai visai neįdomūs mano planai. Jau trečia para be MP ir nei ieško, nei pasiūlius nori. Paglsto (.) ir viskas. Kaip keista. Prieš kelis mėnesius net bijojau pagalvoti, kas bus kai reikės nujunkyti vaiką, o čia va prašau. Maniau, kad be isterijų tikrai neapsieisim, o panašu, kad tuoj mane isterija ištiks, nes tie hormonai tai oi kaip siaučia  doh.gif Jau visą savaitę naktį ramiai išmiega. Keliasi kartais paryčiais apie 4 - 5 val. bet aš ją įsikeliu pas save į lovą ir dar parpiam iki 7:30. Visa ši savaitė man kaip sanatorija, jaučiuosi pailsėjus, išsimiegojus  thumbup.gif

As irgi planavau per ziema maitint ir stai jau pirma para be MP. Man tai irgi nieko lyg ir nes tik vienakart nakti maitindavau ax.gif

As irgi sukau galva kaip bus su nujunkymu, bet panasu kad bereikalo, viskas savaime issisprende ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2012 11 09, 18:49)
As irgi sukau galva kaip bus su nujunkymu, bet panasu kad bereikalo, viskas savaime issisprende  ax.gif

Labai gerai kai taip lengvai ir savaime thumbup.gif
Bet man taip gaila, taip liūdna verysad.gif Juk ji dar tokia mžytė...
Atsakyti
BUM wub.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 11 09, 20:08)
Labai gerai kai taip lengvai ir savaime  thumbup.gif
Bet man taip gaila, taip liūdna  verysad.gif Juk ji dar tokia mžytė...

STRAZDANE,na jau didele tavo panele jau rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 11 09, 20:08)
Labai gerai kai taip lengvai ir savaime  thumbup.gif
Bet man taip gaila, taip liūdna  verysad.gif Juk ji dar tokia mžytė...

Na kiek aš žinau tai iki metukų vaikai tikrai lengvai atsisako pienuko. O va jei jau vėliau - tada sunkiai.

Bet pažiūrėk gal dar maitinka dienom bent. Naktinio tai jau gali ir nebūti maitinimo, o va dienom gal dar duoki, arba vakarais prieš užmiegant. Juk nieko nėra geriau už tavo pienuką. Bet jei visiškai pati neims, tai žinoma neprikiši per prievartą.

Man taip keista kai vaikas pats atsisako šio gėrio. Mano siurbė iki pat 2 metukų ir dar nežinia kiek būtų sirubus su tokiu noru, kad ojojoj.

Bet gi visi vaikai individai - kiekvienam vis kitaip. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2012 11 09, 22:22)
Na kiek aš žinau tai iki metukų vaikai tikrai lengvai atsisako pienuko. O va jei jau vėliau - tada sunkiai.

Bet pažiūrėk gal dar maitinka dienom bent. Naktinio tai jau gali ir nebūti maitinimo, o va dienom gal dar duoki, arba vakarais prieš užmiegant. Juk nieko nėra geriau už tavo pienuką. Bet jei visiškai pati neims, tai žinoma neprikiši per prievartą.

Man taip keista kai vaikas pats atsisako šio gėrio. Mano siurbė iki pat 2 metukų ir dar nežinia kiek būtų sirubus su tokiu noru, kad ojojoj.

Bet gi visi vaikai individai - kiekvienam vis kitaip.  rolleyes.gif

Man taip pat visada atrodė keista, kad kaip kūdikis gali nenorėti MP, ypač kai aš ją iki pusės metų tik MP maitinau, o ir normliai "kietą" maistą ji man pradėjo valgyti tik nuo 9 mėn, anksčiau tik būdavo paragavimai ir pažaidimai, svarbiausias buvo MP, o dabar nenori, o ir krūtys tuščios, per tas kelias paras neprisipildė. Aš manau, kad padariau klaidą, kai pradėjau duoti papildomai atsigerti vandenuko, o ji taip godžiai jį gerdavo, kad ėmiau manyti jog jai gal trūksta skysčių. Ir taip gerdama vis mažiau MP reikėjo... O gal čia susiję su tuo, kad mmm prasidėjo, bet nemanau g.gif Ištiesų net nežinau ką ir galvoti.
Atsakyti
Matai kaip cia Jums isejo, Strazdanyt 4u.gif Maniske tai dar traukia, buvo kuri laika atsisakius dieninio pienuko, bet va dabar kai sirgom ir i lauka nejom, tai pietu miegeli ant (.) uzmigdavo, tai vel gavo daugiau pienuko nei anksciau, o krutys vel prisipilde, bet Jusu matyt, miego iprociai geresni- mingat be papuku ax.gif O nakti, tai dar vis traukia, bet jau reciau, kartais tik viena karta reikalauja blush2.gif

Gal Tu jai vis pasiulyk ir ziurek, jei jau ne, tai ne? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija1: 09 lapkričio 2012 - 23:04
Sveikutes,
Aciu uz tokius gausius sveikinimus labai wub.gif wub.gif

QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 09, 09:19)
Siai man labai patinka Mutsy Aveo (nauji ganetinai dar jie), tokie elegantiski, modernus, o ir kaina gana padori  wub.gif Kuri Mutsy jus turite?

Turiu 4Rider su pripuciamais ratais. Sunkokas, bet kai MB i/is masinos kilnoja tai nelabai jauciu ta minusa hihihi.gif O tavo isvardinti privalumai mane irgi paverge biggrin.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 11 09, 09:49)
Rimciau rimciau  ax.gif Vienas pagrindiniu vaidmenu, tai man kaip mamai laimes pilnos kelnes  blush2.gif O ir filmavimai isibegeje jau, taigi veiklos visiem iki kaklo dabar.

Wow kaip fainiai bigsmile.gif

QUOTE(*Strazdane* @ 2012 11 09, 17:29)
O mano žinduklė, panašu kad, visai atsisako MP  blink.gif Aš dar planavau maitinti per žiemą,  bet jai visai neįdomūs mano planai. Jau trečia para be MP ir nei ieško, nei pasiūlius nori. Paglsto (.) ir viskas. Kaip keista. Prieš kelis mėnesius net bijojau pagalvoti, kas bus kai reikės nujunkyti vaiką, o čia va prašau. Maniau, kad be isterijų tikrai neapsieisim, o panašu, kad tuoj mane isterija ištiks, nes tie hormonai tai oi kaip siaučia  doh.gif Jau visą savaitę naktį ramiai išmiega. Keliasi kartais paryčiais apie 4 - 5 val. bet aš ją įsikeliu pas save į lovą ir dar parpiam iki 7:30. Visa ši savaitė man kaip sanatorija, jaučiuosi pailsėjus, išsimiegojus  thumbup.gif

O geras, dar ir taip buna biggrin.gif As tai vis dar suku galva kaip reikes uzristi su tuo pienu, nes maniskis tik ant papo migdosi blush2.gif Ir nakti dar atsikelia kelis kartus uzkasti doh.gif Nu einu bo tuoj bus pirmas prabudimas pasiurbimui biggrin.gif
Savaitgalis nusimato svetingas ir dovaningas tikiuosi laugh.gif Bo jau seni zaislai vaikui visi igrise hihihi.gif

Tiesa, buvom metuku proga pas daktare, tai zuikis dar nesveria 9 kg doh.gif blush2.gif Nu bent ugis pailgejo - 76 cm. Ir metuku proga pasigailejom ir neskiepijom per gimtadieni lotuliukas.gif Mat uzsilikes vienas skiepas, kita savaite paskiepysim
Atsakyti
[SIZE=7]Damute* - su pirmuoju gimtadieniu tavaji suneli smile.gif..Grazios ir isimintinos sventes jums wub.gif wub.gif[/SIZE]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2Lviename: 10 lapkričio 2012 - 08:44
Labas rytas smile.gif
QUOTE(Adrija1 @ 2012 11 10, 00:03)
Gal Tu jai vis pasiulyk ir ziurek, jei jau ne, tai ne?  4u.gif

Aš ilgai migdžiau ant (.), bet kokį mėnesį, gal ir ilgiau, prieš užmiegant ji patraukdavo kažkiek pienuko, bet neužmigdavo. Dar pasitūsindavo kokią valandą ir lūždavo pati. Po to nustojo keltis ir naktimis, o rytais atsikėlus reikalaudavo niam niam ir (.) netikdavo jau. Taip ilgainiui liko tik tas vakarinis maitinimas, nes dieną irgi nenorėdavo. O dabar ir vakare nebenori. Paskutinį kartą MP valgė antradienį vakare. Jau net nebežinau ar verta jai vis siūlyti. Iš vienos pusės gaila, iš kitos pusės, ką čia slėpti, man taip patogiau. Juk vis tiek neilgai trukus būčiau pradėjusi atjunkyti ir neaišku kaip būtų buvę. Man baisu kai vaikui meluoja, kad nebėra pienuko, kad neskanus ir pan. O dabar aš to išvengiau, o ir vaikas panašu, kad visai nepergyvena...
Atsakyti