Įkraunama...
Įkraunama...

***Mamytės***

laba diena 4u.gif
betut sveikatytes tau 4u.gif
o as mergaites patebejau kad mano maziukui liezuvis geltonas,gal zinot ka galetu reiksti?gydytojui pasakiau sako gal nuo maisto,bet nieko dazancio kjam neduodu,taip neramina mane sad.gif gal kazkas rimta yra sad.gif net nezinau ka galvoti ,internete niekur nerandu nieko kas galetu buti
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 11 12, 14:02)
Beta, uzjauciu del orastos savijautos. ir visgi tu mamyt kietiake, kad ryzaisi taip greitai dar virnam kleckiukui. maniskis kai eme teleportuotis is kambario i kambari ir visai nebenori but vienas, visur sekioja kaip suniukas ir taikos i koja isikibt, tai apie kita toki dar neskubu galvoti...

Matai, man su mazuoju nera sunku.Aisku, kaip ir visi tokio amziaus vaikai ir zyzia ir uzsiimt su juo reikia ir t.t. ir pan.Bet kad labai jau sunku man btu su juo tai nera, gal del to ir nebaide ta mintis apie antra.O be to, mano buvo toks nusiteikimas: dar vienas kuo greiciau ir viskas, gamybos linija bus uzdaryta biggrin.gif Man taip geriau.Be to, bus aukle, kuri reikaui esant atvaziuos man padeti.Vien del tos minties drasiau jauciuosi biggrin.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2012 11 12, 14:09)
laba diena 4u.gif
o as mergaites patebejau kad mano maziukui liezuvis geltonas,gal zinot ka galetu reiksti?gydytojui pasakiau sako gal nuo maisto,bet nieko dazancio kjam neduodu,taip neramina mane sad.gif gal kazkas rimta yra sad.gif net nezinau ka galvoti ,internete niekur nerandu nieko kas galetu buti

As visa gyvenima turiu jautria virskinimo sistema, tai pamenu nuo vaikystes, visi daktarai ziuredavo ar na baltas liezuvis.Gal patikrinkit ir jus kaip ten veikia tas zmogaus virskinimas ? g.gif Kaip apetitas jam ?

Mano zuikis balkone miega po gal dvieju savaiciu pertaukos, nes tas dregnas oras pastaruoju metu kazkaip ne itin patraukliai atrode pietu miegui.....
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 12, 13:25)
Matai, man su mazuoju nera sunku.Aisku, kaip ir visi tokio amziaus vaikai ir zyzia ir uzsiimt su juo reikia ir t.t. ir pan.Bet kad labai jau sunku man btu su juo tai nera, gal del to ir nebaide ta mintis apie antra.O be to, mano buvo toks nusiteikimas: dar vienas kuo greiciau ir viskas, gamybos linija bus uzdaryta  biggrin.gif Man taip geriau.Be to, bus aukle, kuri reikaui esant atvaziuos man padeti.Vien del tos minties drasiau jauciuosi  biggrin.gif
As visa gyvenima turiu jautria virskinimo sistema, tai pamenu nuo vaikystes, visi daktarai ziuredavo ar na baltas liezuvis.Gal patikrinkit ir jus kaip ten veikia tas zmogaus virskinimas ?  g.gif Kaip apetitas jam ?

Mano zuikis balkone miega po gal dvieju savaiciu pertaukos, nes tas dregnas oras pastaruoju metu kazkaip ne itin patraukliai atrode pietu miegui.....

beta o kaip ji patikrinti? tyrimu kazkokiu reikia prasyt gydytojo,ane? valgo tai jis pas mane neblogai,kaip ir visi vaikai viena diena daugiau kita diena maziau kaip jam nuotaika,nakti labai daug kartu praso (.),o diena kosytes ,mesyte,misinuka kartais kaip nori,nu idomu man kas jam,keista kad gydytojui pasakius jis nieko blogo nemate,na reiks prasyt kazka kad tirtu,ns nezinomybe mane zudo:( o jai kas rimciau,ka gali zinoti plius kai po ivf tai prisigalvoju viokiu dalyku:(
beta tu tai saunuole ,negaliu nesizavet tavim,tikra super mamyte thumbup.gif kada liniute pasidarysi?
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 11 12, 14:40)
beta o kaip ji patikrinti? tyrimu kazkokiu reikia prasyt gydytojo,ane? valgo tai jis pas mane neblogai,kaip ir visi vaikai viena diena daugiau kita diena maziau kaip jam nuotaika,nakti labai daug kartu praso (.),o diena kosytes ,mesyte,misinuka kartais kaip nori,nu idomu man kas jam,keista kad gydytojui pasakius jis nieko blogo nemate,na reiks prasyt kazka kad tirtu,ns nezinomybe mane zudo:( o jai kas rimciau,ka gali zinoti plius kai po ivf tai prisigalvoju viokiu dalyku:(
beta tu tai saunuole ,negaliu nesizavet tavim,tikra super mamyte thumbup.gif  kada liniute pasidarysi?

As pasiprasyciau siuntimo pas gastroenterologa, tau ten ir paaiskintu ar viskas ten tvarkoj su tuo liezuviuku, gal nieko ir nera, bet busi apsidraudus mirksiukas.gif

Liniuote desiu po vizito ketvirtadieni.Paziuresim kaip musu puslius laikosi biggrin.gif O laikosi, tikiuosi, gerai..... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos mamulytes smile.gif
Retas as cia svecias, oi retas blush2.gif tai net ir nesmagu, kad dazniausiai ateinu tik su savom bedom... Kita vertus labai stebiuosi, is kur jus atrandate laiko cia pabendrauti.. man dienos lekia kosminiu greiciu: cia ziurek reikia matinti savo lelyte, cia pampersiuka keisti, tai dar pazaisti, tai rubelius skalbti, o kur pasivaiksciojimai laukutyje, valgio gaminimas, namu ruosa ir t.t. doh.gif Zodziu nespeju susivokti kaip ateina rytas, o ziurek jau ir vakaras...
O mano pricesyte jau atsvente antraji menesiadieni thumbup.gif Augam kaip ant mieliu. Turim visus 5,5 kg, ir 57 cm... Po kilograma minimum reikia uzmesti ant zanduku, nes jie oi kokie dideli pas mus... lotuliukas.gif
Tiesa, nuo gydytojos gavau velniu, kad per mazai guldau savo pupa ant pilvuko.. O jai taip nepatinka sita "procedura".. schmoll.gif Nosyte tik zeme "aria", pyksta ir viskas, o as is to gailescio nebeleidziu daugiau kankintis.. bet bandysim kazkaip klausyti gydytojos nurodymu... Uz savaiteles keliausim pas ortopeda, pasiziures ar gereja mums situacija su klubukais... labai viliuosi, kad bent sioks toks pagerejimas tikrai bus rolleyes.gif
O dabar su savo bedelemis... blush2.gif Kadangi savo lelyte maitinu pati, tai pastebejau, ypac paskutiniu metu, kad mano kaire krutis zenkliai, vos ne dvigubai, didesne uz desine... blush2.gif Sakykit, ar cia tik laikina ir baigus maitinti viskas susitvarkys, ar viena krutis ir liks didesne... ? atrodo stengiuosi maitinti is abieju vienodai, bet gal vis del to kazka darau ne taip... g.gif

Visoms siunciu po 4u.gif Sveikatytes Jums ir Jusu angeliukams.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 11 11, 19:51)
---- Aš tai jei atvirai ir nemeluojant labai daug vičių dedu į naują ciklą be maitinimo  ax.gif 

--- Aš vieną kartą kepiau MB pekino antį, kurią ruošiau 3 dienas, sakė labai patiko, net LABAI, bet daugiau kepti nebenoriu nes kai pati antienos nevalgau, tai ir stimulas ne toks didelis.

---Pienuko ar mišinuko nedaviau, nors dabar virš metukų, tai kaip ir galėčiau, bet kad ji ir aip pieno produktų gauna ( varšė, jogurtas, košė su pienu, sviestas, grietinė, kefyras), o be to, mes neturim tokio papratimo jo gerti iš buteliuko ar ko kito vakarais ar rytais. Daviau avižų pieno, patiko. Sakau reiks pačiai jo pagaminti.

--- wub.gif wub.gif niu kaip fainai.... ax.gif

---- o, reikes ir man sita receptura issikasti smile.gif pas mus antys ir zasys, rudeniui prasidejus, vos ne kiekviena savaitgali jau daug metu.... biggrin.gif

--- priminkit ta avizu pieno recepta, ka blush2.gif

ir sveikinu visas mamytes taip sekmingai MP nutraukima igyvendinusias 4u.gif 4u.gif as tai turbut iki 18 metu maitinsiu, nes ojoj, kaip A jo reikalauja lotuliukas.gif lotuliukas.gif

BUM ir DAMUTESnuostabiuosius sunaitelius su GIMTADIENIAIS !![/color] paveluotai.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa7: 12 lapkričio 2012 - 14:42
QUOTE(Ingvita @ 2012 11 12, 14:35)
Sveikos gyvos mamulytes smile.gif
Retas as cia svecias, oi retas  blush2.gif  tai net ir nesmagu, kad dazniausiai ateinu tik su savom bedom... Kita vertus labai stebiuosi, is kur jus atrandate laiko cia pabendrauti.. man dienos lekia kosminiu greiciu: cia ziurek reikia matinti savo lelyte, cia pampersiuka keisti, tai dar pazaisti, tai rubelius skalbti, o kur pasivaiksciojimai laukutyje, valgio gaminimas, namu ruosa ir t.t.  doh.gif Zodziu nespeju susivokti kaip ateina rytas, o ziurek jau ir vakaras...
O mano pricesyte jau atsvente antraji menesiadieni  thumbup.gif Augam kaip ant mieliu. Turim visus 5,5 kg, ir 57 cm... Po kilograma minimum reikia uzmesti ant zanduku, nes jie oi kokie dideli pas mus...  lotuliukas.gif
Tiesa, nuo gydytojos gavau velniu, kad per mazai guldau savo pupa ant pilvuko.. O jai taip nepatinka sita "procedura"..  schmoll.gif  Nosyte tik zeme "aria", pyksta ir viskas, o as is to gailescio nebeleidziu daugiau kankintis.. bet bandysim kazkaip klausyti gydytojos nurodymu... Uz savaiteles keliausim pas ortopeda, pasiziures ar gereja mums situacija su klubukais... labai viliuosi, kad bent sioks toks pagerejimas tikrai bus  rolleyes.gif
O dabar su savo bedelemis...  blush2.gif Kadangi savo lelyte maitinu pati, tai pastebejau, ypac paskutiniu metu, kad mano kaire krutis zenkliai, vos ne dvigubai, didesne uz desine...  blush2.gif Sakykit, ar cia tik laikina ir baigus maitinti viskas susitvarkys, ar viena krutis ir liks didesne... ? atrodo stengiuosi maitinti is abieju vienodai, bet gal vis del to kazka darau ne taip...  g.gif

Visoms siunciu po  4u.gif Sveikatytes Jums ir Jusu angeliukams..  mirksiukas.gif

butinai maitink viena karta is vienis o kita karta jau is kitos (.) tada nebus ji dvigubai didesne,nes as pastebejau pati jai nakti pamatinu pora kartu is vienos kruties ryta ji buna didene,nes gaminasi toje krutyje daugiau pieno nei is tos kur maziau maitini.o savo mazji irgi nuo pat pradziu guldydavom ant pilvuko,nes labai sveika pilvukui ir t.t.jis is pradziu irgi labai pyko,bet po to priprato ir labai greitai galvyte pradejo laikyti ir megdavo miegti ant pilvuko,nupirk kilimeli issenuku as pirkau toki puzle ir bandyk ant jo guldyt bus jai patogiau nei lvoje,nes kilimelis kietesnis

liepa ,bent ne viena as tokia doh.gif
nes vyras jau pyksta ant manes ,sako tikriausia maitinsi iki mokyklos biggrin.gif nes sakau jau tikrai baigineti noriu su(.) o maziukas reikalauja su isterijom,tai net neisivaizduoju kaip pradeti risti ta reikaliuka smile.gif nes pati jau taip isekus esu nuo viso sito,kad labai noriu "laisves" gerai kad jis imtu kelis kartus i diena ir nakti kokius du,bet jis nori kas 2 valandos istisai ir diena ir nakti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 12 lapkričio 2012 - 14:50
QUOTE(2Lviename @ 2012 11 12, 10:19)
mes irgi ta pati galvojam smile.gif
Labas rytas 4u.gif

mes jau sestadieni nusipirkom roges, Senukuose, nuolaida mirksiukas.gif bet anokia cia dovana vaikui g.gif g.gif --- gal LELE grazia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 11 12, 16:26)
mes jau sestadieni nusipirkom roges, Senukuose, nuolaida  mirksiukas.gif  bet anokia cia dovana vaikui  g.gif  g.gif --- gal LELE grazia...  g.gif

Nu man irgi atrodo, kad visai ne dovana cia ax.gif Tas pats, kas pirkciau vezima ar ruba koki.Dzin dar tokiem pypiam.Jiem reik zaislu ir kuo daugiau bigsmile.gif Ta ir planuoja mums kaledu senis atnest rolleyes.gif kad vaikui akytes is dziaugsmo svytetu.
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 11 12, 13:09)
laba diena 4u.gif

labas, mamytes

mano R kai pavalgo moliugo, liezuvis geltonas buna biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 11 12, 15:40)
priminkit ta avizu pieno recepta, ka  blush2.gif 

Štai čia viskas paršyta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 11, 21:53)
Klausykit moterys, davai sukates geiciau ir grisim is kur atejusios - i nestukiu skyreli  biggrin.gif

Damute, su jubiliejum tavo klecka  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ir as nooooooriu
Atsakyti