Sveikos gyvos mamulytes

Retas as cia svecias, oi retas

tai net ir nesmagu, kad dazniausiai ateinu tik su savom bedom... Kita vertus labai stebiuosi, is kur jus atrandate laiko cia pabendrauti.. man dienos lekia kosminiu greiciu: cia ziurek reikia matinti savo lelyte, cia pampersiuka keisti, tai dar pazaisti, tai rubelius skalbti, o kur pasivaiksciojimai laukutyje, valgio gaminimas, namu ruosa ir t.t.

Zodziu nespeju susivokti kaip ateina rytas, o ziurek jau ir vakaras...
O mano pricesyte jau atsvente antraji menesiadieni

Augam kaip ant mieliu. Turim visus 5,5 kg, ir 57 cm... Po kilograma minimum reikia uzmesti ant zanduku, nes jie oi kokie dideli pas mus...
Tiesa, nuo gydytojos gavau velniu, kad per mazai guldau savo pupa ant pilvuko.. O jai taip nepatinka sita "procedura"..

Nosyte tik zeme "aria", pyksta ir viskas, o as is to gailescio nebeleidziu daugiau kankintis.. bet bandysim kazkaip klausyti gydytojos nurodymu... Uz savaiteles keliausim pas ortopeda, pasiziures ar gereja mums situacija su klubukais... labai viliuosi, kad bent sioks toks pagerejimas tikrai bus
O dabar su savo bedelemis...

Kadangi savo lelyte maitinu pati, tai pastebejau, ypac paskutiniu metu, kad mano kaire krutis zenkliai, vos ne dvigubai, didesne uz desine...

Sakykit, ar cia tik laikina ir baigus maitinti viskas susitvarkys, ar viena krutis ir liks didesne... ? atrodo stengiuosi maitinti is abieju vienodai, bet gal vis del to kazka darau ne taip...
Visoms siunciu po

Sveikatytes Jums ir Jusu angeliukams..