taip as is jonavos... is kurios g esate?
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 02 25, 21:21)
taip as is jonavos... is kurios g esate?
Gyvenam apačioj
ir mes apacioj. sodu g.
Sveiki, gal as ir nelabai i tema, taciau man labai reikia Jūsų visų pagalbos. Esu studente, rasanti darba tema "Asmenu, globojanciu serganciuosius Alzheimerio liga, poreikis ergoterapijai". Buciau labai dekinga, kad visi atsilieptu, kurie priziuri sergancius Alzheimerio liga asmenis ir skirtumete man 15 min. atsakyti i anketos klausimus. Tai man labai padetu atliekant tyrima, kur Jūsų gauti duomenys bus naudojami tik statistiniam apibendrinimui ir jie bus anonimiski.
Lauksiu Jūsų atsiliepimų. Nebukime abejingi, jau kreipiausi i istaigas, kuriose tikrai galvojau sulauksianti pagalbos (Alzheimerio ligos klubai ir kt.) ir pagalvoju, kaip tokie zmones norintys padeti sumazinti bent kiek artimuju vargus, gali buti abejingi, moksliniams darbams...
Lauksiu Jūsų atsiliepimų. Nebukime abejingi, jau kreipiausi i istaigas, kuriose tikrai galvojau sulauksianti pagalbos (Alzheimerio ligos klubai ir kt.) ir pagalvoju, kaip tokie zmones norintys padeti sumazinti bent kiek artimuju vargus, gali buti abejingi, moksliniams darbams...
Merginos noriu Jūsų patarimo.
Pas mus situacija kaip ir stabilizavosi. Mama žvali, bendraujanti, su užplaukimais, bet kiek tai įmanoma savarankiška. Aš ją tik parsivežus užrašiau į eilę į slaugos namus. Dabar ganėtinai gerai tvarkomės. Bet eilė gali bet kada atsirasti. Bijau kad išvežus ją į slaugos namus vėl pabloginsiu jos būklę. Ir blaškausi nežinodama ką daryt.
Pas mus situacija kaip ir stabilizavosi. Mama žvali, bendraujanti, su užplaukimais, bet kiek tai įmanoma savarankiška. Aš ją tik parsivežus užrašiau į eilę į slaugos namus. Dabar ganėtinai gerai tvarkomės. Bet eilė gali bet kada atsirasti. Bijau kad išvežus ją į slaugos namus vėl pabloginsiu jos būklę. Ir blaškausi nežinodama ką daryt.
as nevesciau i slaugos namus... pati sakai ganetinai neblogai tvarkotes. mano mociute menesi isbuvo slaugoje,parsiveziau ja tikrai nekokios bukles. daugiau nevesciau.
bet ir nesakau niekada.... jei jau visai prastai nera galimybes,tada taip... o ka daryti. bet as parsiveziau,kol mes vel i ritma iejom praejo geras menuo....
beto zinau moteriske kuri gali ateiti i namus,aptvrakyti,paduoti valgyti, ir t.t. man ji su mociute pabuna kai reik.... jei tik nori duosiu kontaktus. gal kada prireiks.
visai netoli tada gyvenat nuo musu....
bet ir nesakau niekada.... jei jau visai prastai nera galimybes,tada taip... o ka daryti. bet as parsiveziau,kol mes vel i ritma iejom praejo geras menuo....
beto zinau moteriske kuri gali ateiti i namus,aptvrakyti,paduoti valgyti, ir t.t. man ji su mociute pabuna kai reik.... jei tik nori duosiu kontaktus. gal kada prireiks.
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 02 26, 20:00)
as nevesciau i slaugos namus... pati sakai ganetinai neblogai tvarkotes. mano mociute menesi isbuvo slaugoje,parsiveziau ja tikrai nekokios bukles. daugiau nevesciau.
Būt gerai turėt kontaktus. Tai vat ir aš galvoju, kad slaugoj pablogės. Ir taip kol į ritmą įėjom. Galėsim kada susibėgt pasibėdavot

QUOTE(jolantoska @ 2013 02 26, 16:49)
Tokiems ligoniukams vien vietos pakeitimas labai viską sumaišo galvoje, o slaugos ligoninė tikrai ženkliai pablogins situaciją. Jei dar pajėgiat, bandykit laikyti namie.
ir as tokios nuomones, kol pajegiam, kai jau nebegalesim tada jau kas belieka....
[quote=jolantoska,2013 02 26, 17:49]
[/quote
mes slaugom tete , kad ir buna blogu dienu , niekada as jo neatiduociau i slaugos namus
ne del to kad ten taip ar anaip , tik pagalvoju jis mane mylejo rupinosi augino o as dabar kada atsitiko taip atiduot i svetimus namus neaaa niekada. kada negalesiu pati priziuret ieskosiu kitu kad padetu bet kad ji atiduot niekada
mergaites per daug tete myliu......
[/quote
mes slaugom tete , kad ir buna blogu dienu , niekada as jo neatiduociau i slaugos namus

mergaites per daug tete myliu......
saunuole....