Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (8)

Laba vakara, mes pastarosiomis naktinis gyvename aktyvu naktini gyvenima, ivairiomis temomis smile.gif Gal tiesiog pilnatis, gal siaip toks laikas, guodziuosi tuo, kad nepyksta dabar mociute.
Atsakyti
sveikos. o pas mus tas pats nieko naujo. judam krutam,tapati rutina ir tiek....
Atsakyti
Sveikos...
Mes pusė bėdos kol kas gyvenam... Laikomės(nors dažnai labai pati pratrūkstu , matyt charakteris mano neauksinis... doh.gif verysad.gif ). Na čia mano vidiniai išgyvenimai - tiesiog tėvai dėl manęs buvo kažkas... į ką, tiksliau į kieno asmenybes, gyvenimus orientavausi... Dabar tiesiog labai sunku, kai sveiku protu, matai žmogų nykstantį ant tavo akių... čia mano visa roblema, kad turiu susitaikyti su tuo, kad tėvai sensta... (tėvas ATA). O mama kol kas nieko "nebelaidoja", bet nusišneka visai doh.gif , labai mažai atsikelia iš lovos, skundžiasi kad galvoj negerai, svaigsta jai galva... Labai daug guli... O mes jos namus remontuojam, kad kraustytis visiems tenai... Dievo prašau, kad tik greičiau apsiremontuotumėm, kad ten visi persikraustytumėm... Nes mama, kai buvo sveiko proto, norėjo ten gyvenimą baigt... verysad.gif
Atsakyti

Bet mes visi kartais pavargstame....ir norim pabut silpnais. Niekad anksciau nesusimastydavau apie karsinima, bet mane ta problema irgi paliete....Ir is karto sugriuvo abu tevai. Protai dar sviesus, bet kunai nebeklauso. Ant patalo praktiskai, staiga. Toks sokas, kai suvoki, kad nuo siol nebeturesi savo gyvenimo. Atrodo, jis jau baigtas - nebegali turet iseiginiu - nei dienos savaiteje, nei ramybes, nei iseit kazkur....O kai pagalvoji apie tai, kad pacios gyvenimas visai nesusiklostes - esu vienisa mama su dviem vaikais....nebesinori ryte prabusti, kai zinai, kas laukia - juodas arimas ir vien pareigos pareigos - kiek taip tempsiu, neisivaizduoju, tik zinau, kad palaipsniui arba issikvepsiu arba pratruksiu....ir pabegt negali....situacija ikalinus kaip aptvare.
Atsakyti
lurdes laikykis.. viskas bus gerai. nebus taip visad. kazkada ateis sviesi minute...
Atsakyti
Jo, Lurdes, laikykis . Stiprybės tau 4u.gif . Iš padžių tai būna tikrai šokas, kol suvoki viską, palaipsniui įvertinį situaciją, bandai suprasti, kad kitaip nebus, viskas po truputį išsidėlioja į savo vietas...
Atsakyti
atleiskit,kad kisuosi,bet mano tevas mociute atidave i seneliu namus,nera taip sunku,reikia pensija uzrasyti.nezinau mano tevai patys jau ne jaunikliai,po 60 metu,bet dirba ir eit i pensija nesiruosia,o dar jei lieptu mociute jiems ziuret kas,nezinau,auksines jus moterys turbut.
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2012 12 17, 21:45)
atleiskit,kad kisuosi,bet mano tevas mociute atidave i seneliu namus,nera taip sunku,reikia pensija uzrasyti.nezinau mano tevai patys jau ne jaunikliai,po 60 metu,bet dirba ir eit i pensija nesiruosia,o dar jei lieptu mociute jiems ziuret kas,nezinau,auksines jus moterys turbut.

Turbut viskas priklauso nuo savivaldybes kurioje gyvena, pas mus tai butu tikri kryziaus keliai...
Atsakyti
sveikos. na kas naujo? gero? blogo?
Atsakyti
My Webpage

Ne sniego pukas leidžiasi žemėn,
Ne balti obelų žiedai -
Tai angelai Kalėdų naktį,
Pragydo žemėj nelauktai !
Vaikeliui gimusiam aukojam
Kilniausius jausmus mūsų širdžių,
Tautos kančias po kojom klojam -
Išgirski balsą prispaustų.

Seni ištirps lyg vandeny,
Ateis Kalėdos, Nauji ateis - ir girs, ir teis,
Ir skausmo bus, ir džiaugsmo bus,
Ir vis tik laikas - nuostabu

SU ŠVENTĖM MERGAITĖS
newyear.gif gathering.gif wink_3.gif santa2.gif
Atsakyti
Ačiū, Jurgyyyta 4u.gif .
Aš taip pat noriu visas ir visus pasveikinti su šiomis nuostabiomis šventėmis ir palinkėti Jums ateinančiais Naujaisiais Metais stiprybės, viltes, kuo daugiau džiaugsmingų akimirkų, o Jūsų tėveliams ar seneliams stiprios sveikatos ir jėgų. Su šventėm smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2012 12 20, 14:27)
sveikos. na kas naujo? gero? blogo?

Mūsų reikalai liūdnoki, bet nieko, kitaip ir nebus. Neurologė šiandien parašė paskutinę išvadą (ats. šeimos gydytojai) kas liečia demencijos kilmės - Alzheimeris sunkaus laipsnio. Reikėjo atlikti krūva tyrimų(kraujo kelis biocheminius, vizitus pas endokrinologą, psichiatrą...). Siūlė neurologė mamą į ligoninę guldyt tuos visus tyrimus ir konsultacias greičiau atlikt, bet nesutikau. Nei pavagyt , nei apsirengt pati bemoka, aišku seselės yra, bet taip man ramiau... Privargau su tais lankymaisis po tas medcinines istagas siaubingai, juk mamą kažkur prišnekinti važiuoti beveik neįmanoma, sakydavau, kad jei ji es su manim į polikliniką - duos ten mums pinigų... verysad.gif Košmaras... Bet dabar jau kaip ir viskas, eiti su ją niekur nebereiks.
O šiaip pas mus Kūčios ir Kalėdos liūdnokai praėjo. Kaip tyčia, mama tas šventines dvi-tris paras nemiegojo nei dieną nei naktį, Kalėdų naktį niekam nedavė miegot, vėl "laidojo" daug ką...
Tai mes dabar taip ir gyvenam - arba miega pastoviai, arba nemiega parom ir nusišneka.
Atsakyti