Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (8)

QUOTE(merga @ 2013 04 12, 21:37)
Kivių į mitybą įtrauk ir kriaušių  mirksiukas.gif

Nori, kad man namus išsprogdintų? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 04 12, 22:38)
Nori, kad man namus išsprogdintų?  lotuliukas.gif

nu jei suduosi visą dežutę ,tai eur remontas garantuotas,tik będa su kavapais būtų lotuliukas.gif

pakanka į dieną po vieną ir viskas bus thumbup.gif kas rytą išsituštins be jokių problemų
Papildyta:
O iš kur įstikinimas,kad gėlės tavęs nemyli g.gif
Atsakyti
lb grazios geles....
orchideja nusotabi... prisedau su kavute...
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 04 12, 21:57)
nu jei suduosi visą dežutę ,tai eur remontas garantuotas,tik będa su kavapais būtų  lotuliukas.gif

pakanka į dieną po vieną ir viskas bus  thumbup.gif  kas rytą išsituštins be jokių problemų
Papildyta:
O iš kur įstikinimas,kad gėlės tavęs nemyli  g.gif

Mes pradėjom nuo ricinos, kai parsivežiau iš ligoninės, nes buvo tokie kamščiai, kad nėjo klizmos pastatyti. Džiaugiuosi, kad dabar sena padeda, nes ricina bjauriau. Paprastai žmogui užtenka ryte stiklinės vandens, ir jis išsituština, o čia jau užsisenėjęs reikalas...

Gėlės manęs nemyli, nes nemoku jų prižiūrėti, palieju tada, kada prisimenu, persodinu tada, kai prisimenu...
Atsakyti
pas maniske irgi viduriai pakieteje,bet nevisada... lb retai ji daro... hemaroju turime. jei jau ilgai nesitustina duodu BISACODYL-GRINDEKS.. IR PO DIENOS TADA ISSITUSTINA....
Atsakyti
Ne, nu kur tai matyta. bash.gif 5,30 -papusryčiavo( sumuštiniai su balta kavyte)
9,30 antri pusryčiai( šviežiai kepta duonytė su naminiu sviestu+ balinta kavytė, jogurtas )
13,00 val pietūs( šaltibarščiai ir bulvių košė su garuose virtais kotletukais ir padiuku [salotų tipo neįkandam]ir 0,5 l kruzas uogų sulčių) ir šaukia,kad alkana doh.gif .
Anksčiau savikšei duodavau rabarbarų šaknų nuoviro,paskui senos,kriaušių ,o dabar pigiausi kiviai. Juos dažniausia maišau į vakarinę naktipiečių varškę ir viskas čiki ir pikasina vonios kambary bash.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 04 13, 12:24)
Ne, nu kur tai matyta. bash.gif 5,30 -papusryčiavo( sumuštiniai su balta kavyte)
9,30 antri pusryčiai( šviežiai kepta duonytė su naminiu sviestu+ balinta kavytė, jogurtas )
13,00 val pietūs( šaltibarščiai ir bulvių košė su garuose virtais kotletukais ir padiuku [salotų tipo neįkandam]ir 0,5 l kruzas uogų sulčių) ir šaukia,kad alkana  doh.gif .
Anksčiau savikšei duodavau rabarbarų šaknų nuoviro,paskui senos,kriaušių ,o dabar pigiausi kiviai. Juos dažniausia maišau į vakarinę naktipiečių varškę ir viskas čiki ir pikasina vonios kambary bash.gif

Kiek taviškei metų?
Ligoninėje naudodavo bisekodil žvakutes, ir pastebėjau, kad po jų pilnai neišsituština. Kai parsivežiau iš ligoninės, kas rytą versdavau išgerti po stiklinę vandens, nesuveikė, atvažiavo mano giminaitė medikė, pasiūlė pastatyti klizmą, vargom porą valandų- nieko, paaiškėjo, kad kamščiai. Tada sudaviau ricinos ir prikrovė... 5 pampersus...
Tada vėl bandžiau ir vandenį, ir slyvas, ir kad skysčių būtų pakankamai, nulis. Išgeria senos ir reikalas atliktas.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 04 13, 14:24)
13,00 val pietūs( šaltibarščiai ir bulvių košė su garuose virtais kotletukais ir padiuku [salotų tipo neįkandam]ir 0,5 l kruzas uogų sulčių) ir šaukia,kad alkana  doh.gif .

Pavydžiu . Mano jei kas pusantros - dvi valandas negauna valgyti pradeda verkti . Nors norėtų valgyti ir kas pusvalanadį , pavalgo kelis šaukštus , nebevalgo , po pusvalandžio vėl ašaroja .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 13 balandžio 2013 - 13:13
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 13, 13:12)
Pavydžiu . Mano jei kas pusantros - dvi valandas negauna valgyti pradeda verkti . Nors norėtų valgyti ir kas pusvalanadį , pavalgo kelis šaukštus , nebevalgo , po pusvalandžio vėl ašaroja .

O ko taip?
Man tai įdomus vienas dalykas, kuris ir manęs laukia... Teko matyti, kaip močiutė valgė be dantų, dabar matau mamą, valgančią be dantų... Protezus ji turi, bet ji negali su jais valgyti, nes pykina. Tas pats buvo ir mano močiutei. Įdomiai atrodo, kai valgo pvz rūkytus lašinius be dantų... Smakriukas iki pat nosies kramtant pakyla... Mano tėvas mirė, būdamas 66 m. ir turėjo tik 4 savus likusius dantis, mano mamai seniai visi ištraukti. Tiesiog supūliuoja ir tenka ištraukti. Aš stengiuosi labai prižiūrėti savo dantis, bet matau, kad ir manęs tas pats laukia...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 04 13, 15:58)
O ko taip?
Man tai įdomus vienas dalykas, kuris ir manęs laukia... Teko matyti, kaip močiutė valgė be dantų, dabar matau mamą, valgančią be dantų... Protezus ji turi, bet ji negali su jais valgyti, nes pykina. Tas pats buvo ir mano močiutei. Įdomiai atrodo, kai valgo pvz rūkytus lašinius be dantų... Smakriukas iki pat nosies kramtant pakyla... Mano tėvas mirė, būdamas 66 m. ir turėjo tik 4 savus likusius dantis, mano mamai seniai visi ištraukti. Tiesiog supūliuoja ir tenka ištraukti. Aš stengiuosi labai prižiūrėti savo dantis, bet matau, kad ir manęs tas pats laukia...

Manau dėmesio trūkumas . Nori , kad šalia pastoviai kas nors būtų . Taip pat turi protezus , bet jų nenaudoja . Maistas trinamas su blenderiu į košę ir maitinama . Pati nevalgo - nors gal ir norėtų , tada galėtų maistą susikratyti į rankinuką .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 13 balandžio 2013 - 14:34
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 13, 14:34)
Manau dėmesio trūkumas . Nori , kad šalia pastoviai kas nors būtų . Taip pat turi protezus , bet jų nenaudoja . Maistas trinamas su blenderiu į košę ir maitinama . Pati nevalgo - nors gal ir norėtų , tada galėtų maistą susikratyti į rankinuką .

Blenderiu tryniau maistą, kai jį į klinikas vežiojau, nes ten maitinimas doh.gif O dabar nebetrinu.
Vaikai išvažiavo pas anytą, tai tvarkau jų spintas, lyginu doh.gif
Atsakyti
manoji nevalgi.... irgi viska trinu...
Papildyta:
o ta sena tai? kas? tabletes?
Atsakyti