Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (8)

QUOTE(cambala @ 2013 01 28, 16:30)
Ateinu pasipasakoti...

čia tai bent verysad.gif
yra toks neblogas puslapiukas apie medikus, būtinai ir savo nuomonę pareikšk, kad kiti žinotų Pincetas
Atsakyti
eina sau.... nu ziauru ir tiek.
Atsakyti
Cambala, žiauru, kai taip elgesį gydytojai, kurių patarimo ir paaiškinimų mums reikia. Šaunuolė, kad nuėjau pas vyr. gydytoją. Gerai žinau, ką reiškia tokį ligonį atvesti pas gydytoją.

Na ir aš pasidalinsiu savo gyvenimo realybe: mano mamai išeminis insultas, apimta beveik visa dešinės smegenų pusės dalis, tris dienas laikosi temperatūra, tik šiandien vakare ją numušė. Dar širdis nėra stipri, prasidėjus brachikardija. Guli vargšelė, miega, taip ir nebuvo atsigavus. Gyvenu laukime....pati nežinau ko........
Atsakyti
Laikykis Peliuke stirybės tau, kad viskas kryptų į geresnę pusę 4u.gif .
Atsakyti
Sveikos, mielosios. Užbėgau trumpam. Norėjau pasiūlyti savo laiką ir pagalbą toms, kurios prižiūri savo tėvelius. kokia gi ta mano pagalba? Na labai paprasta, galėčiau ateiti ir pabūti su jūsų prižiūrimais šeimos nariais, galėčiau už jus nubėgti į parduotuvę apipirkti, padėti buities darbuose., kad ir vieną ar dvi valandas. Tiesiog pagal situaciją. Kadangi šiuo metu nedirbu, ir neturiu kuom užsiimti,o drabas su žmonėmis man labai artimas širdžiai, mielai kam nors pasitarnaučiau už simbolinį atlygį. Atsiprašau jei kam nors šis postas sukels neigiamų emocijų 4u.gif Jei susidomėjot - parašykit až. Esu 27m kaunietė, vardu Ieva. smile.gif
Atsakyti
sveikos... stiprybes tau...zudantis laukimas pas tave jauciu.
o kokiu zmoniu yra. saunuole ieva...
as turiu irgi moteriske,bet jau metuose,na dar nepencininke. ateina, mus isleidzia irgi jeigu kur reikia.
Atsakyti
sveikos norejau paklausti gal zinot kiek dabar moka uz slauga? priziurim dieduka kartu gyvenam tai galvojam ar verta tvarkytis slauga ar ne blush2.gif
Atsakyti
Šiandien atsisveikinau su savo mama angel_sadangel.gif ir palikau ją vieną ... Širdy liko didžiulis sakusmas ir tuštuma. Žinau, kad su laiku viskas praeis.

Ačiū visoms už palaikymą, patarimus ir supratimą. Stiprybės jums visoms, nenuleiskite rankų, nors ir labai sunku nešti naštą, kurią visos nešate.

Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 02 01, 17:15)
Šiandien atsisveikinau su savo mama  angel_sadangel.gif ir palikau ją vieną ... Širdy liko didžiulis sakusmas ir tuštuma. Žinau, kad su laiku viskas praeis.

Ačiū visoms už palaikymą, patarimus ir supratimą. Stiprybės jums visoms, nenuleiskite rankų, nors ir labai sunku nešti naštą, kurią visos nešate.

Užuojauta. console.gif Tai taip ir neatsigavo.... Stiprybės.
Atsakyti
uzuojauta ... dideles stiprybes tau.
Atsakyti
22peliukas22, užjaučiu, laikykis console.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2013 02 01, 21:37)
22peliukas22, užjaučiu, laikykis  console.gif

Laikykis, uzuojauta tau.
Atsakyti