Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas!

QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 11 20, 18:13)
Idomiai.. Turime identiska situacija: is garazo patenkam i katiline, o is katilines per kitas duris i namo vidu. Tai abejos durys pazymetos kaip priegaisrines.

O dar kas idomiau, kad is garazo patenkam i aka sandeliuka, ten irgi ipiestos priesgaisrines.

Tai pas mus is tamburo vienos durys i garaza, kitos i katiline. Tai i garaza tik reikejo priesgaisriniu. O i katiline ar reikia priklauso nuo katilo galingumo, bet tai ten daugiabuciams jau tik ir reikia ju kaip supratau. Cia kalbant apie dujini sildyma. Juk katilus zmones ir virtuvej montuoja, tai priesgaisriniu duru i virtuve nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

dar klausimą turiu apie kaminus. Kuriam aukštyje reikia daryt įėjimus į kaminus židiniui ir katilui, su sąlyga, kad nei židinio, nei katilo kol kas neturim? g.gif Jie visi skirtingai jungiasi ar kaip nors standartiškai? Kaip čia gudriau padaryt, kad paskui nereiktų perdarinėt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 11 20, 20:17)
Sveiki,

dar klausimą turiu apie kaminus. Kuriam aukštyje reikia daryt įėjimus į kaminus židiniui ir katilui, su sąlyga, kad nei židinio, nei katilo kol kas neturim?  g.gif  Jie visi skirtingai jungiasi ar kaip nors standartiškai? Kaip čia gudriau padaryt, kad paskui nereiktų perdarinėt? smile.gif

Aš dariau kiek aukščiau t.y. katilinės 1,80m
Židinio 2,20m (visas 3metrai) man taip kaminų atstovas pasiūlė, geriau aukščiau, tačiau jeigu padarytumėte per žemai va tada jau bėda nutiktų ...... smile.gif
P.S Galite daryti akių aukštyje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 11 20, 21:06)
Aš dariau kiek aukščiau t.y.  katilinės 1,80m
Židinio  2,20m  (visas 3metrai) man taip  kaminų atstovas pasiūlė, geriau aukščiau, tačiau jeigu padarytumėte per žemai va tada jau bėda  nutiktų ...... smile.gif
P.S Galite daryti akių aukštyje. 4u.gif

1.8-2 m nuo svariu grindu

R125 kaip suprast visas 3m? Visas kamino ilgis 3 m ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 20 lapkričio 2012 - 20:20
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 20, 15:52)
o tai jeigu aš katilinėje nieko nedeginu, o šildausi ŠS?  bet svetainėje turiu malkinį židinį? tai ką, svetainėje dėti priešgaisrines duris, ar vis dėlto dėti iš garažo? netgi jeigu iš mano "katilinės" įėjimas į kambarį, o ne į garažą? tai gal ir į kambarį reikia priešgaisrinių?

ką norėjau pasakyti - nuoroda niekinė t.y. nieko nepaaiškinanti nei prie kokių sąlygų reikia dėti priešgaisrines, nei į kokias patalpas. Manau tai labai individualu, kaip ir langas katilinėje, reikia jo ar ne?

Tai vat būtent drinks_cheers.gif
Pas mus iš garažo įėjimas ne į tambūrą, o į holą ir tos durys matomos iš svetainės, tai visai nenorėčiau aš ten matyt metalines duris doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 11 20, 21:18)
1.8-2 m nuo svariu grindu

R125 kaip suprast visas 3m? Visas kamino ilgis 3 m ?

biggrin.gif patalpos kur židinio trišakis aukštis yra 3metrai. smile.gif
Viso kamino 8,5m
Atsakyti
Dėkui už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 11 19, 21:39)
parašykite man telefoną kur skambinti į Až.

parašysiu nr. į a.ž. tik su sąlyga, kad iki pavasario nepamiršit doh.gif lotuliukas.gif O jei rimčiau, tai atkalbėjo mane tas kur kanalizacijos trasą klojo nuo sklypo pakėlimo šį rudenį/žiemą. Tipo, keliukas (po kuriuo ir yra trasa) šiuo metu tikrai nepasiruošęs priimti sunkiasvorių, nes jis ten toks ale laikinas kol kas dar, o va tipo po žiemos, kai jau viskas bus susigulėję ir būsim pasitvarkė tą keliuką jau bus galima galvot apie priemolio ar do ko nors vežimą. O tai sako, jei dabar varys sunkios mašinos, didelė tikimybė, kad kai viskas šviežiai padaryta, gali kur nors ir pažeist unsure.gif g.gif Tai nežinau, ar čia išdūrė ir ką nors prichimičino užkasinėdami trasą, ar iš tiesų čia taip ir turi būti g.gif NU bet matyt teks atidėt visą tą pakėlimą iki pavasario.

QUOTE(Giedruolė @ 2012 11 19, 21:50)
Latifa, duokit skelbimą - priimu gruntą. Nuskyla kartais kaip aklai vištai grūdas wink.gif

o kur paprastai dedami tokie skelbimai? tik nesijuokit, bet tikrai nežinau kur reiktų tą skelbimą dėt blush2.gif į laikraštį, internetą, ar prie kelio įsmeigt kokį nelegalų stendą?

QUOTE(cashmira @ 2012 11 19, 23:46)
Ar butinai is garazo durys i tambura turi buti priesgaisrines  g.gif  Pas mus tamburas bus sildomas,tai kazkaip nesinori statytis metalo  doh.gif
Idomu kokias jus dejotes  blush2.gif

pas mus irgi paprastos mirksiukas.gif bet mes dar namo nebandėm priduot lotuliukas.gif

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 20, 17:40)
o dar galima su architektu pakeisti projektą, pervardinti patalpa visą tai nurašant ant "neesminių pakeitimų" ir viskas apsiformina be problemų. aišku jeigu iš principo techniškai tai yra įmanoma. arba išgeri su gaisrininku butelį ir viskas pasirašo  mirksiukas.gif

Atsakyti
Latifa, dėkit į internetą nemokamus skelbimus.
Atsakyti
Siandien buvo langistai, sureguliavo langus. Ypac to reikejo varstomai vitrinos daliai, ji tikrai nesandari buvo. Sake blogai sureguliuota stumdymo eina, neuzeidavo iki galo ir nesieke soniniu fiksatoriu. Likusius langus irgi truputi pasukiojo, pradejo graziau darinetis. Va taip ruosiames ziemai ir sekanciam sandarumo testui.
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2012 11 20, 23:50)
pas mus irgi paprastos  mirksiukas.gif bet mes dar namo nebandėm priduot  lotuliukas.gif

Mes irgi nebandėm biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki

Reikia bobcato viksrinio ir ekskavaotriaus. Gal galite pasidalinti kontaktais i AZ, tu kuriuos rekomeduotumete.

Dekui
Atsakyti