Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas!

QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 11 29, 16:16)
2. medines lentos virtuvej.

O kodėl? g.gif Aš ir planuoju dėt medines grindis virtuvėj.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 11 29, 20:43)
O kodėl? g.gif Aš ir planuoju dėt medines grindis virtuvėj.

Tai turbut atsakymas butu del nusidevejimo nes ten padidintto uzterstumo ir padidintos eksploatacijos zona
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 11 29, 17:16)
Sveiki, statybiininkai,

mes kaip ier Heli gyvenam baisiam kaime, klamojam po purvyna su cebatais, kuren KK ir jo nebijom. Kurenam kas diena, nes turim viduje daug dremes ir kai toks dregnas oras lauke pradarytos ventiliacijos jo isvyti nepadeda..

Siaip antra karta gyvenime, turbut nesikraustyciau i nama statybu bukleje, kazkas baisaus taip gyventi. Viena kala susitvarkai kita susijauki, sugalvoji dar kazka tvarkyt suverti jau sutvarkyta, ir taip uzdaras ratas.. gyvenu apsikabinus siurbli ir sluota po visko turbut i juos kreivai jau ziuresiu.

Daug pas mus visko cia blogai, vienintelis pliusas kad nesalta.

Dabar jau matau dvi klaidas kurias padariau, nusileidau MB:
1. nesildomas tamburas
2. medines lentos virtuvej.

po visko itariu dar daug klaidu rasiu.

Na nesildomas tamburas ypac kai jo sienos susisiekia su sildomom patalpos yra blogis. Didele galimybe atsirasti pelesiams ir siaip nemalonu is ryto eiti rengtis i nesildoma ptalpa. Isidekit elektrini radiatoriu ir problema ishsispres. Elektros tikrai dau nesuvalgys.
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 11 30, 08:36)
Tai turbut atsakymas butu del nusidevejimo nes ten padidintto uzterstumo ir padidintos eksploatacijos zona
Papildyta:

Na nesildomas tamburas ypac kai jo sienos susisiekia su sildomom patalpos yra blogis. Didele galimybe atsirasti pelesiams ir siaip nemalonu is ryto eiti rengtis i nesildoma ptalpa. Isidekit elektrini radiatoriu ir problema ishsispres. Elektros tikrai dau nesuvalgys.

Ziurint kam tamburas naudojamas, jei kaip musu yra tik buferine zona, tai tikrai nereikia jo sildyti. Saltu meturengiames ir aunames prie laukiniu duru viduje, vasara gal batai liks tambure.

Su grindimis - teko gyventi ir parketu, ir su linoleumu virtuveje, abu variantai netike nes issitrina kryptis virykle-plautuve labai greitai. Dabar labai tikiuosi kad su akmens mase tos problemos nebeliks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 11 30, 18:57)
Ziurint kam tamburas naudojamas, jei kaip musu yra tik buferine zona, tai tikrai nereikia jo sildyti. Saltu meturengiames ir aunames prie laukiniu duru viduje, vasara gal batai liks tambure.

Su grindimis - teko gyventi ir parketu, ir su linoleumu virtuveje, abu variantai netike nes issitrina kryptis virykle-plautuve labai greitai. Dabar labai tikiuosi kad su akmens mase tos problemos nebeliks 4u.gif

Galbūt išsitrina, tik jeigu koks mažiau kokybiškas linoleumas, dedasi laminatą aukštos kategorijos, nors neteko man paskui pagyvenusio matyti. biggrin.gif Dar kažkokia liejama danga (pristrigo dabar kaip vadinasi) galbūt patikima. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 11 30, 19:15)
Galbūt išsitrina, tik jeigu koks mažiau kokybiškas linoleumas, dedasi laminatą aukštos kategorijos, nors neteko man paskui pagyvenusio matyti. biggrin.gif  Dar kažkokia liejama danga (pristrigo dabar kaip vadinasi) galbūt patikima. smile.gif

Tikiuosi jus dar nepamirsote, koks liuksusinis linoleumas buvo sovietiniais laikais? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 11 30, 21:12)
Tikiuosi jus dar nepamirsote, koks liuksusinis linoleumas buvo sovietiniais laikais? biggrin.gif

O kaipgi, aišku. biggrin.gif Spėju dar dabar daugelyje butų tikrai jų yra........ ir aš turiu garaže patiesęs, garažas, drėgnas kad iš duobės drėgmė nekiltų. Gaila kad vietos mažai garaže, galima būtų pabandyti padangas pasvilinti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 12 01, 00:15)
Gaila kad vietos mažai garaže, galima būtų pabandyti padangas pasvilinti. lotuliukas.gif

Zaprasta 4u.gif atbulas ivaziuoji, rankini iki galo ir svilink biggrin.gif vartu nedaryk, kad masinos priekis nesugestu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 01, 01:24)
Zaprasta 4u.gif  atbulas ivaziuoji, rankini iki galo ir svilink  biggrin.gif  vartu nedaryk, kad masinos priekis nesugestu lotuliukas.gif

Kas liecia siuolaimini linoleuma tai jis be problemu atlaikytu virtuvej. Dabar juk yra ivairiu atsparumo klasiu. As klinikoj sudejes tai kolkas atlaiko, tik ten ne padangos kasasi vietoje bet sunu nagai:) laminatas irgi atlaikytu tik tada reikia deti spec su tokiom juodom briaunom, nes paprasto laminato dazniausiai ir labiausiai kencia briaunos nuo dregmes valymo metu, o kaip zinia virtuvej dar papildomai ir skysciai ishsilieja.. Pas mano tevus parketas yra, tai buvo nusitrynes lakas iki medzio. Dabar nuslifavo, nupirkau rimto lako tai kolkas laiko. Tik kas liecia subraizymus ar ispaudas medyje- tai virtuvej turbut tas neisviangama. Nors kaip sake pagyvenus tai jai miela sirdziai tir visi ibrezimai ir ispaudimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 01 gruodžio 2012 - 07:30
QUOTE(LokysL @ 2012 12 01, 08:27)
Kas liecia siuolaimini linoleuma tai jis be problemu atlaikytu virtuvej. Dabar juk yra ivairiu atsparumo klasiu. As klinikoj sudejes tai kolkas atlaiko, tik ten ne padangos kasasi vietoje bet sunu nagai:) laminatas irgi atlaikytu tik tada reikia deti spec su tokiom juodom briaunom, nes paprasto laminato dazniausiai ir labiausiai kencia briaunos nuo dregmes valymo metu, o kaip zinia virtuvej dar papildomai ir skysciai ishsilieja.. Pas mano tevus parketas yra, tai buvo nusitrynes lakas iki medzio. Dabar nuslifavo, nupirkau rimto lako tai kolkas laiko. Tik kas liecia subraizymus ar ispaudas medyje- tai virtuvej turbut tas neisviangama. Nors kaip sake pagyvenus tai jai miela sirdziai tir visi ibrezimai ir ispaudimai.

Laminatas turetu buti slidus sunims, eis prakasom biggrin.gif
Linoleumas dabar vienalytis pjuvyje, o tarybinis buvo dazytas/dengtas kazkuom tik pamirsiuje, todel mygom nusitryndavo, taip pat plonejant imdavo raitytis. Vaiku zaidziamajame linoleumas labai pasiteisino, lengvai valosi. Aisku pakito nuo tarybinio nepalyginamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 01, 13:48)
Laminatas turetu buti slidus sunims, eis prakasom biggrin.gif 

Nu tikrai, biggrin.gif tikriausiai pati slidžiausia danga gyvūnams. Geriau jau koks marmaliaumas. smile.gif
Atsakyti
Ar zinot kada zmogui kyla geriausios mintys? ogi vaziuojant per PL nakti..

naujausia mintis, tebunie labai spontaniska: mesiu nafig garaza is namo, kol nevelu, pasidarysiu padoraus dydzio kambarius to saskaita smile.gif juk mano garazas 46 m2, nafig nafig, kai viso gyvenamas apie 160 ... Geldas laikysiu pavesineje, o smutkes padididintame sandeliuke namo viduj. Na, santvaros turi nors viena privaluma, galiu isgriauti visas vidines sienas ir praktiskai nieko neprarasiu.... smile.gif

mintis siandien atrodo labai patraukliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 02 gruodžio 2012 - 03:50
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 12 02, 04:49)
Ar zinot kada zmogui kyla geriausios mintys? ogi vaziuojant per PL nakti..

naujausia mintis, tebunie labai spontaniska: mesiu nafig garaza is namo, kol nevelu, pasidarysiu padoraus dydzio kambarius to saskaita smile.gif juk mano garazas 46 m2, nafig nafig, kai viso gyvenamas apie 160 ... Geldas laikysiu pavesineje, o smutkes padididintame sandeliuke namo viduj. Na, santvaros turi nors viena privaluma, galiu isgriauti visas vidines sienas ir praktiskai nieko neprarasiu.... smile.gif

mintis siandien atrodo labai patraukliai.

Nafig tau to papildomo ploto? Netilpsit i 160? Man savu 160 per akis 4u.gif
Tuos 46 teks ir irengti padoriau, ir sildyti, ir priziureti (plauti siubliuoti etc).
Atsakyti