Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno J.Jablonskio gim.

Na as jablonskineje nesimokiau, tik pazistu nemazai zmoniu, ja baigusiu. reiektu pastebeti, kad sioje mokykloje susirenka vaikai is labiau pasiturinciu seimu, turbut del to dauguma ju, liaudiskai tariant, yra "pasikele", pasipute.. del mokymo kokybes nieko apsakyti negaliu, nebent tik tai, akd is tirkuju anglu kalba toje mokykloje vaikai ismoksta:) bet pasiaiskinkite, kaip yra su mikroklimatu mokykloje, nes bent mano kartos (baige pries 4-6m.) pazistami is tos mokyklos atsinese nemazai arogancijos...
Atsakyti
Na, nežinau ar tai arogancija. Aš pastebėjau ką kitą, kad gimnazijos mokiniai didžiuojasi, kad jie mokosi toje gimnazijoje. Mano dukra dar tik penktokė, bet ji sakė, kad savo mokyklos neiškeistų į jokią kitą nė už ką.
Nežinau dėl kitų, aš irgi prisiklausiau daug nuomonių kol rinkausi mokyklą, bet mano dukra ir aš beje, esam patenkintos ir klasės draugais, ir ypač klasės auklėtoja ir atmosfera mokykloje ir mokytojais. Ne visi jai patinka, o mano nuomone, gal kartais būna kiek per griežti, bet tokia jau mokyklos koncepsija- siekti aukštų rezultatų.
O dėl to pabrėžiamo vaikų tėvų turingumo, tai nežinau, bent tarp penktokų jis nėra jaučiamas ir per tėvų susirinkimus tikrai nepastebėjau, kad kas save pabrėžtų, oi koks aš čia svarbus žmogus visuomenei ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dal70: 16 balandžio 2007 - 08:19
Aš jau susidūriau su kelių mamų nuomone, kad šioje gimnazijoje tikrai pablogėjo kai kurių mokytojų dėstymas, konkrečiai bendrauju su dviem mokiniais, tai vienas ruošiasi į KTU g-ją, kita lieka tik dėl anglų kalbos smile.gif Bet, žinoma, čia tik pora nuomonių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miskinuke @ 2007 04 11, 15:23)
Na as jablonskineje nesimokiau, tik pazistu nemazai zmoniu, ja baigusiu. reiektu pastebeti, kad sioje mokykloje susirenka vaikai is labiau pasiturinciu seimu, turbut del to dauguma ju, liaudiskai tariant, yra "pasikele", pasipute.. del mokymo kokybes nieko apsakyti negaliu, nebent tik tai, akd is tirkuju anglu kalba toje mokykloje vaikai ismoksta:) bet pasiaiskinkite, kaip yra su mikroklimatu mokykloje, nes bent mano kartos (baige pries 4-6m.) pazistami is tos mokyklos atsinese nemazai arogancijos...

Na, tikrai, daryti isvadas remiantis keliais pazistamais, manau yra maziau nei objektyvu. Suraskit nors viena mokykla kurioje nebutu tokiu , kurie yra "pasikele". Cia mikroklimatas nieko detas.

QUOTE(Crazy @ 2007 04 25, 13:59)
Aš jau susidūriau su kelių mamų nuomone, kad šioje gimnazijoje tikrai pablogėjo kai kurių mokytojų dėstymas, konkrečiai bendrauju su dviem mokiniais, tai vienas ruošiasi į KTU g-ją, kita lieka tik dėl anglų kalbos smile.gif Bet, žinoma, čia tik pora nuomonių smile.gif

ir kaip gali pablogeti mokytoju darbas? juk kiekvienas dirba pagal savo metodika. netikiu, kad pries tai dirbes zmogus savo darba atliko gerai,o dabar nusprende, kad jan "dzin" ir dirba blogai.
Gal labiau problemos reiktu ieskoti ne mokytojuose , o paciuose vaikuose?

O kaip jau zinote, anglu kalba sioje gim. yra sustiprinta, tai tiketis, kad pvz.:matematikos mokytojai dirbtu kaip "saules" gimnazijoj butu neprotinga. manau, kiekvienas renkasi pagal savo poreikius.
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2007 01 27, 15:48)
Vidurinės m-klos bando kovoti, kad gimnazijos nepriiminėtų penktokų, bet neaišku, kuo kova baigsis, nes jau ir šių mokslo metų žadėjo neleisti formuoti penktų klasių g-jose, bet leido smile.gif

ne vidurinės, o taip yra pramatyta Lietuvos švietimo sistemos reorganizavime. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 18, 14:12)
ne vidurinės, o taip yra pramatyta Lietuvos švietimo sistemos reorganizavime. wink.gif

Pramatyta, bet... Jei gimnazijos dir. turi rysiu, tai ir leidzia formuoti 5 klases, Kaune bent poroje g-ju taip yra smile.gif

O del destymo Jablonskineje- sakau, tai, ka pastebi tevai, kuriu vaikai pas ta pacia mokytoja mokosi ne pimus metus rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki. Tai kokios naujausios žinios apie 5 klases - ar leis šiemet Jablonskio, Varpo gimnazijose formuoti 5 kl.?
Atsakyti
Mano dukra jau metus atsimokė šioje gimnazijoje ir tiek ji, tiek aš, esame patenkintos. Aišku yra gal pora mokytojų, kurie prasčiau paaiškina ir pan., bet visumoje tai įspūdis geras. Apie "pasikėlusius" mokinius dukra nepasakoja, sakė yra labai turtingų vaikų tėvų, bet nėra taip, kad jie labai išsiskirtų ir keltų diskomfortą kitiems. Gal ir nuo pačio vaiko daug kas priklauso. Dukra susirado daug draugų, sakė besimokantys visi, žodžiu nesigailim, kad perėjo būtent čia.
Atsakyti
Baigiau. Nuo pirmos iki paskutines klases. Senai.
QUOTE(fado @ 2006 05 21, 20:29)
Visų pirma, akademine puse mokykla thumbup.gif
Iš tiesų, visi dalykai dėstomi puikiai ir stipriai.
Sutikau daug nuostabių mokytojų: turėjau thumbup.gif auklėtoją ir kitus bigsmile.gif

Kita medalio pusė - mokiniai. Kadangi atėjau vėlai, jau buvo susiformavusios bendruomenės (nežinau, kaip bus 7-okei - gal geriau) ir savi rateliai. Pritapti buvo nežmoniškai sunku, o taip nuoširdžiai niekada ir nepritapau, po baigimo beveik nebendrauju su buvusiais bendramoksliais.

Pasikėlusių mokytojų nepamenu, man visi buvo labai geri ir žmoniški, visuomet pasirengę padėti ir paaiškinti;

Pasikėlę vaikai - yra yra, tačiau vėlgi galbūt mergaitei geriau seksis prisitaikyti;

Korupcija - na, ji egzistuoja.

Krūviai mokymosi tikrai dideli - nieko nepridursiu. Jei stengiesi, tikrai su viskuo įmanoma susidoroti.

Sutinku.
Humanitarine puse buvo destoma stipriau - turbut to ir reik tiketis is humanitarines gimnazijos. Nu, fizikos ir chemijos nesupratau, matematika - priklausomai nuo to, kas desto.
Mokytoju buvo ir nuostabiu, ir siaip sau. Pasikelusiu gal ne.
Mokiniu - jo buvo pasikelusiu, ir gausiai. Galbut dabar taip jau nera.

QUOTE(miskinuke @ 2007 04 11, 14:23)
reiektu pastebeti, kad sioje mokykloje susirenka vaikai is labiau pasiturinciu seimu, turbut del to dauguma ju, liaudiskai tariant, yra "pasikele", pasipute..

Gal tai tiesiog buvo toks laikotarpis, taip sakant "ant bangos", tai jautesi stipriai. Pasikartosiu - galbut (ir reik tiketis), taip jau nera.
Atsakyti
Sveikos ,

As esu 9-oke , mokinuosi J.Basanaviciaus mokykloje. Mano vidurkis yra 9.Zinoma , galejau pasistengti ir labiau , bet turiu daug papild.veiklos , taigi taip ir gaunasi. Is anglu kalbos turiu 9 , bet musu mokytoja nelabai gera, beveik nieko neaiskina, taigi as tikrai neverta to 9. Manau , jeigu tureciau gera mokytoja tikrai viskas butu gerai. Kazin reiketu tuos egzaminus laikyti anglu(istojamuosius) ...?
Atsakyti
Sveikos! biggrin.gif
Mano dukra mokosi J.Jablonskio gimnazijoje nuo 5 klases. Dabar jau 10-oke. Ji pati dziaugiasi, kad butent sioje mokykloje mokosi, juk bendrauja su kitu mokyklu mokiniais ir gali pasikalbeti, pasidalinti ispudziais.
Savaime suprantama, kad kaip ir kiekviena mokykla turi ir pliusu, ir minusu, bet labai svarbus pacio zmogaus nusiteikimas ir poziuris. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,mane domina gal yra pradiniu klasiu mokyklu,kurios ruosia butent vaikus i gimnazijas?Jei supratot ka cia prirasiau ax.gif nes kaip supratau gimnazija tik nuo penktos priima? blush2.gif
Atsakyti