QUOTE(MrrMiau @ 2012 11 22, 13:30)
Kasdien šaldytuve būna pieno, kefyro, kiaušinių. Duonos produktus taip pat vos ne kasdien perkam. Perkam vos ne pigiausius produktus sau( vaikui stengemės duot kokybiškesnį maistą )Pati darau valgyt. Valgiai dažniausiai iš bulvių. nu nejau pavardint? ( Blynai, kugelis, virtos, keptos, blyneliai, žemaičiai, visokie kukuliai, blyneliai ir t.t, makaronai su įvairiais padažais, sriuba kasdien, Iš miltų blynai, virtiniai, lietiniai, kurių įdaras dažniausiai būna varškė, peivagrybiai, vištiena. Sriuba verdu iš vištos kauliukų, vadinasi "rinkinys sriubai" , nuverdu būna sriuba, kas lieka įdarau lietinius, arba padažą prie bulvių, ryžių, makaronų. Labai visa šeima mėgstam grikių košę. Dažnai padažus darau prie bulvių, kruopų, taip sočiau. Kepu blynelius su majonezu iš vištienos, faršo, jei labai sotus. Visokių dalykų darau. Ir čeburėkus kepu. Ir vištą kepam kartais. Savaitgaliais 1-2 valgymus valgom pas uošvius, tai irgi kažkiek susitaupo
Labai daug reiškia, kad mano vyras labai mažai valgo, aš net daugiau už jį. Bet ir pučiuosi nuo tokio maisto..
Jei mb mažaiu alų mėgtų ir nerūkytų, tai maistui liktų daug daugiau, bet va jam geriau alaus išgert nei pavalgyt.






kas per vyras jei tuzina alu,ruko, o jus keptas bulves valgot?


