Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui. Realios.

QUOTE(MrrMiau @ 2012 11 22, 13:30)
Kasdien šaldytuve būna pieno, kefyro, kiaušinių. Duonos produktus taip pat vos ne kasdien perkam. Perkam vos ne pigiausius produktus sau( vaikui stengemės duot kokybiškesnį maistą )Pati darau valgyt. Valgiai dažniausiai iš bulvių. nu nejau pavardint? ( Blynai, kugelis, virtos, keptos, blyneliai, žemaičiai, visokie kukuliai, blyneliai ir t.t, makaronai su įvairiais padažais, sriuba kasdien, Iš miltų blynai, virtiniai, lietiniai, kurių įdaras dažniausiai būna varškė, peivagrybiai, vištiena. Sriuba verdu iš vištos kauliukų, vadinasi "rinkinys sriubai" , nuverdu būna sriuba, kas lieka įdarau lietinius, arba padažą prie bulvių, ryžių, makaronų. Labai visa šeima mėgstam grikių košę. Dažnai padažus darau prie bulvių, kruopų, taip sočiau. Kepu blynelius su majonezu iš vištienos, faršo, jei labai sotus. Visokių dalykų darau. Ir čeburėkus kepu. Ir vištą kepam kartais. Savaitgaliais 1-2 valgymus valgom pas uošvius, tai irgi kažkiek susitaupo  blush2.gif  Labai daug reiškia, kad mano vyras labai mažai valgo, aš net daugiau už jį. Bet ir pučiuosi nuo tokio maisto..   verysad.gif  doh.gif Jei mb mažaiu alų mėgtų ir nerūkytų, tai maistui liktų daug daugiau, bet va jam geriau alaus išgert nei pavalgyt.  doh.gif  blink.gif  blush2.gif

kas per vyras jei tuzina alu,ruko, o jus keptas bulves valgot? doh.gif doh.gif doh.gif jei ponas mestu siuos malonumus mesa valgytumet kasdien
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2012 11 22, 17:30)
Kam reikia rašyti geltonu tekstu, jei jis nėra toks, kurį reikėtų maskuoti  g.gif Kažkoks keistas žaidimas rašymu  mastau.gif

Labai lengva perskaityti pasizymejus teksta su pele biggrin.gif o siaip pritariu, nesuprantu to geltoninimo jei vistiek visi perskaito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2012 11 23, 10:32)
Labai lengva perskaityti pasizymejus teksta su pele biggrin.gif o siaip pritariu, nesuprantu to geltoninimo jei vistiek visi perskaito doh.gif

Man rodos, kad neprisiregistrave neperskaito. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 11 23, 09:59)
Man rodos, kad neprisiregistrave neperskaito. ax.gif

perskaito lygiai taip pat. Ką tik patikrinau biggrin.gif
Atsakyti
Nugi čia kaip intonacija gaunasi - ką garsiai pasako, o ką pašnabždom wink.gif Per telefoną gal tik sunkiau perskaityti.
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 11 22, 21:42)
kas per vyras jei tuzina alu,ruko,  o jus keptas bulves valgot?  doh.gif  doh.gif  doh.gif jei ponas mestu siuos malonumus mesa valgytumet kasdien

Tai siulote skirtis su ponu? biggrin.gif
Pas kiekviena savi trukumai. Nerukytu ir alaus negertu, tai gal daugiau valgytu... tu paciu keptu bulviu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pireja: 23 lapkričio 2012 - 11:02
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 11 22, 12:29)
As tai manau, kad ir suvalgomo maisto kiekis dar labai svarbu. drinks_cheers.gif Vienas gali nusipirkti jogurto indeli 125gr, ji suvalgyti ir sakyti, kad sotus puses dienos, kitas be to litro jogurto nepavalgys biggrin.gif Mano pussesere tokia taupuole: atsipjauna surio gabaliuka ir suvalgo pusryciams su arbata. Ir ji stebisi, kad sugeba pavalgyti uz labai maza suma.  biggrin.gif Nu mano seimynai reikia minimum kalno sumustiniu, kad visu pilvus uzkimstu biggrin.gif

drinks_cheers.gif As isvis neisivaizduoju jogurto kaip maisto,man tai tik desertas po sotaus patiekalo,kai dar ko nors skanaus norisi...smile.gif ir tai-turi buti pakankamai riebus,o tokie is musu parduotuviu kazkodel isnyko,tai ir nebeperku-vandeniui pinigu gaila...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2012 11 23, 13:02)
Tai siulote skirtis su ponu?  biggrin.gif
Pas kiekviena savi trukumai. Nerukytu ir alaus negertu, tai gal daugiau valgytu... tu paciu keptu bulviu.

Butent, maniskis irgi alaus megejas, taciau jei kuriam laikui atsisako alaus tada gira maukia doh.gif , tai finansiskai kaip ir jokio skirtumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 11 23, 12:00)
drinks_cheers.gif As isvis neisivaizduoju jogurto kaip maisto,man tai tik desertas po sotaus patiekalo,kai dar ko nors skanaus norisi...smile.gif

Man priešingai - nesuprantu jogurto kaip deserto rolleyes.gif Kartais valgau vietoj pusryčių - pusės didesnio indelio (350 g) per akis, bet man ir 1 glaistyto sūrelio pusryčiams užtenka - čia irgi ne desertas rolleyes.gif. Jogurtus perku tik ekologiškus, nes tikrai skiriasi skonis nuo pigesnių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 11 22, 09:58)
tai visada priklauso nuo valgančiųjų kiekio ir pobūdžio - pasiūlyk trims sportuojantiems paaugliams po jogurto indelį, nepriims net kaip juodo jumoro.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mano vienas sportuojantis, jau pretenduoja i paauglius, bet jei jogurto indelis - tai min 450 gr, ir tai su kuo nors biggrin.gif.

Maziuko irgi 125g. nezukisu... net uzkandziui... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2012 11 23, 12:02)

nu zinot jau ne keptas bulves o mesa kartu galetu valgyt. reikia skirti malonumus nuo realybes. o zinant kiek kainuoja cigaretes tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2012 11 23, 09:02)

na tikrai. smile.gif jei suauges zmogus uzdirba, jis ir sprendzia - mesa jam valgyt ar alu maukt ir rukyti.... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dominica @ 2012 11 22, 11:07)

man siaip smalsu- kodel patys valgot prastesni maista, nei duodat vaikui? is taupumo? ir kaip jusu figura susidoroja su kasdienem bulviu dozem..?

O kdl jus vadinat bulves prastesniu maistu? Man viskas kas is bulviu (iskyrus bulviu kose ir bulves fri) pats skaniausias maistas. Ir jei figura man "leistu", kapociau kasdien tik kitokia forma atsisakydama visokiu ten mesu.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realesne: 23 lapkričio 2012 - 21:13