Mes perkam tik itališkus kietagrūdžius makaronus, konkrečios firmos neturiu, imu kam būna nuolaida. Perkam dideliais maišais iš bazės, paskui perpilstau

. Kaina gaunas kaip pigiųjų kokių sodžiaus makaronų. Na bet man jie nevalgomi

.
Pas mus abu vaikai valgo pietus mokykloje, ir grįžę normalius dar pietus namie. Mokykloje vien pietumsišeina 200 Lt

. Vakarienė tokia jų "plonesnė". Bet sūnus visad ant nakties dar pieno su kažkuom įsimeta.
Dėl baltymų, tai ankštinėse kai kuriose daržovėse jų daugiau nei mėsoje

. Dukra buvo vegetarė metus laiko, nes gailėjo gyvuniukų. Tai labai skaičiavau, kad užtektų baltymų, juolab kad ji intensyviai sportavo. Tai kokie lešiai ar avinžirniai tikrai mėsai nenusiliaidžia, bent jau sotumu.
Mano supratimu makaronai su 200 gr faršo, yra tiesiog makaronai su padažu, kuriame yra faršo. Patiekalas ne mėsiškas

, nebent ir visko kitko labai mažai. Man mėsiški patiekalai, kur pagrindas mėsa.
Pireja supratau, kad visgi nėra pagrindas mėsa, garnyro irgi ne mažai ir šiaip prabangus maistas. Bet vien mėsą su bulvėm kimšt būtų brangu, labai daug susivalgo. Bent pas mus, jai kotletai be salotų, tai vienos keptuvės pietums tik tik. Jai su salotomis tada kažkas lieka. Suvalgo šeima kažkur 1 kg mėsos, ir vakare išalksta lygiai taip pat kaip po kokios sočios sriubos (tirštos kokios).
Bet tai vis vien kažkaip man nesusiveža... 1 kg bulvių max 1 Lt... nu kaip ir nelabai brangu
Mes ne sezono metu valgom pigesnių daržovių salotas: tarkim kopūstų, morkų, obuolių; visokias ropes ir ridikus, tas pačias cukinijas žalias ar paprasčiausias tarkuotas morkas. Manau juose vitaminų tikrai gausu, o mūsų klimato juostos skrandžiams priimtina.
Šaltibarščiai tikrai nelabai pigūs

, ir nors labai kaloringi vis vien susivalgo labai daug.
Dėl sūrių kainų man bloga darosi, padorus sūris prabangos prekė, o tie sūrio gaminiai labai įtartini. Blogiausia kad jo per akciją neprisipirksi