Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui. Realios.

Siandien parduotuvej vaisiu stalui isleidau vos ne tiek pat kiek per visa menesi doh.gif o dar naujieji laukia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 12 23, 17:53)
biggrin.gif
Aš irgi pas mamą važiuosiu, bet praktiškai visą Kūčių stalą vešiuosi biggrin.gif , nuo šližikų iki mano keptos duonos. Va tik mama gavo lašišos kone kilą dovanų, tai jau nepirksiu thumbup.gif

Vežuosi tik simboliškai, nes žinau, kad stalas ir taip luš blush2.gif

Pavydžiu lašišos - labai mėgstu, bet brangi gyvatė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 12 23, 21:22)
Siandien parduotuvej vaisiu stalui isleidau vos ne tiek pat kiek per visa menesi  doh.gif o dar naujieji laukia  blink.gif

Oho... blink.gif Tai kas do stalas, kad maisto - kaip mėnesiui? g.gif
QUOTE(Sophi @ 2012 12 23, 21:33)
Vežuosi tik simboliškai, nes žinau, kad stalas ir taip luš blush2.gif

Tai tada aišku, kad nėra ką ir bevežti, nebent kokį ypatingą skanėstą. Mūsų stalas bus labai nedidelis, dalis šeimos emigracijoje, taip kad renkamės tik keturiese, maisto bus įvairaus, bet po labai nedaug, tai labai smarkiai ir nesijaučia tų išlaidų smile.gif

Ir aš mėgstu, bet labai retai sau leidžiu, o čia - kone kilas šviežios dovanų bigsmile.gif . Supasakojau mamai, kaip užmarinuot, dalį ryt suskanausim, dalis liks mamai valgyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 12 23, 22:37)
Oho... blink.gif  Tai kas do stalas, kad maisto - kaip mėnesiui? g.gif

Ne tik maistas, bet ir alkoholis, skanumynai, tas anas ir gavosi baisi sumele doh.gif atrodo nieko ypatingo, bet kai susumavau cekius, plaukai piestu pasistojo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarise: 23 gruodžio 2012 - 21:51
QUOTE(Sophi @ 2012 12 23, 21:33)

Labai brangi. As irgi perku tik per sventes. Va si syki uz 210g sumokejau 10eur. Dar anciu kepenu pastetas+vynas+krevetes+paukstis kaledu pietums=65 eur. Tai viso 75 eur dviems unsure.gif Ir tai cia dar ne viskas, tik pagrindiniai stalo elementai.

Idomu, ta sudyta lasisa galima pasiruosti is saldytos lasisos? Nes pas mus toji tai pigi, pirkciau dazniau, jei imanoma kazka skanaus pasiruosti.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2012 12 23, 23:01)
Labai brangi. As irgi perku tik per sventes. Va si syki uz 210g sumokejau 10eur. Dar anciu kepenu pastetas+vynas+krevetes+paukstis kaledu pietums=65 eur. Tai viso 75 eur dviems  unsure.gif Ir tai cia dar ne viskas, tik pagrindiniai stalo elementai.

Idomu, ta sudyta lasisa galima pasiruosti is saldytos lasisos? Nes pas mus toji tai pigi, pirkciau dazniau, jei imanoma kazka skanaus pasiruosti.

Va mane irgi domina šitas klausimas, bendradarbė sakė, kad ji kai gyveno Airijoj su drauge, tai ta mergina visuomet pati sūdydavo lašišą. Pirkau ir aš lašišos brangu, tikrai, kad brangu verysad.gif Kas žinot kaip sūdyt lašišą, būkit geros parašykit receptą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2012 12 23, 23:15)
Va mane irgi domina šitas klausimas, bendradarbė sakė, kad ji kai gyveno Airijoj su drauge, tai ta mergina visuomet pati sūdydavo lašišą. Pirkau ir aš lašišos brangu, tikrai, kad brangu verysad.gif  Kas žinot kaip sūdyt lašišą, būkit geros parašykit receptą. 4u.gif

As kai skaiciau apie upetakio sudyma, tai buvau radusi komentara, kad atsildytas ir sudytas ne toks schmoll.gif Sausesnins, kietesnis ir rase kad daugiau saldyto nesudys. Manau su lasisa tas pats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 12 24, 00:00)
As kai skaiciau apie upetakio sudyma, tai buvau radusi komentara, kad atsildytas ir sudytas ne toks  schmoll.gif  Sausesnins, kietesnis ir rase kad daugiau saldyto nesudys. Manau su lasisa tas pats  4u.gif

va radau
http://www.supermama...php/t87101.html

reiks pabandyt, nes žymiai žymiai pigiau bus thumbup.gif
Atsakyti
nu žinot pasiskaitinėjau temą...
gyvenu šiaip ne Lietuvoje, tik atvažiuoju pas tėvus, šiuo metu ir esu.
nežinau kaip jūs čia išgyvenat su atlyginimais kurie aplink vidurkį svyruoja doh.gif schmoll.gif tikrai super kas sugeba išsisukti labai minimaliomis išlaidomis.
nueini į pardę, želė, sausainukai dar koks fiti miti, net nėr normalaus valgymo, kaip 50 taip 50 pigiau nebus doh.gif tai normaliai vienu apsipirkimu be 100 net negalvot atrodo. žiauru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2012 12 24, 00:01)

Paprastas ir greitas mano receptukas - lasisos gabala (kepsnelio dydzio toki) deti i inda (as i stiklini dedu), uzberti sauja druskos, jei turit - krapu ir i saldytuva parai, tada isismti, o folija ir i kamera - labai gerai ir plonai tada pjaustosi susalusi smile.gif
Skanaus! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 12 23, 22:33)

as kazko ryskiai nesuprantu g.gif
nuo kada lasisa ar upetakis brangu blink.gif apie kokio tipo zuvi cia kalbama? g.gif
man laaaabai brangu tunas, brangoka yra dorada(perku, tik kai buna akcijos), lydeka(nes dideles), starkis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2012 12 23, 23:01)

Mums karts nuo karto parveža šaldytos lašišos iš NO. Sūdau ir viskas liuks būna thumbup.gif Druska,krapai ir daug citrinos. Laikau šaltai minimum parą.

Aš tokį klausimuką turiu blush2.gif tiksliau klausiu patarimo 4u.gif Kaip įkalbėti vyrą mesti rūkyti? Žiauriai spaudžiamės su pinigėliais,skolų iki kaklo, o jo rūkalams minimum 400lt per mėnesį išeina doh.gif Blem kiaulę (čia mėsos turiu omenį) geriau nupirkti iš ūkininko cool.gif Visaip bandau ir knygą įkišt paskaityt,ir ant sąžinės minu,bet niekaip doh.gif
Atsakyti