Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui. Realios.

QUOTE(Kategoriška @ 2013 01 17, 11:16)
Na mano vyras pusryčių nevalgo, nebent tik savaitgaliais ir tai būna vėlyvi pusryčiai, pietūs valgo darbe (kaip sakiau dažniausiai iš namų nešasi), irgi mažai, o grįžes jau normaliau, ir taip kaip kada, baisiai nevalgus  doh.gif  Šiaip nesidžiaugiu, norėtųsi, kad valgytų. blush2.gif

Tegu pradeda sportuoti, siekdamas rezultatų ir norėdamas tobulėti išsiugdys tinkamus įpročius 4u.gif Mano draugui taip nutiko, anksčiau išvis valgydavo tik vakarais, grįžęs po darbo, jokių pusryčių, o darbe dažniausiai tik kava blink.gif Maistui pamenu išleisdavo ~100 Lt per mėnesį doh.gif Dabar maitinasi kaip priklauso, aišku, išlaidos padidėjo keliskart, bet manau taip žymiai sveikiau ir geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 01 17, 10:59)
Kasdien dviese suvalgot dėžutę (t.y., 10 vnt) kiaušinių?  blink.gif

Man tas ir uzkliuvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2013 01 17, 13:13)
Man tas ir uzkliuvo  bigsmile.gif

3 virti kiaušiniai man, 5 draugui pusryčiams+košė, valgomi baltymai, o trynių tik po vieną, kiti - šuniukui, kad kailis gražus būtų biggrin.gif Arba aš pati kartais vėliau kokį vieną dar suvalgau. Na ir jei vakare būna kepamas varškės apkepas sueina 2-3 kiaušiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 01 16, 20:48)
Bet jūs dažnai valgot mieste?

per ta puse sausio viena karta ejom i kinieciu restorana, dar buvo 4 picos i namus g.gif nepasakyciau, kad daug schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2013 01 17, 10:44)
Tegu pradeda sportuoti, siekdamas rezultatų ir norėdamas tobulėti išsiugdys tinkamus įpročius 4u.gif Mano draugui taip nutiko, anksčiau išvis valgydavo tik vakarais, grįžęs po darbo, jokių pusryčių, o darbe dažniausiai tik kava blink.gif Maistui pamenu išleisdavo ~100 Lt per mėnesį doh.gif Dabar maitinasi kaip priklauso, aišku, išlaidos padidėjo keliskart, bet manau taip žymiai sveikiau ir geriau thumbup.gif

Kad neįdomu jam sportuoti ir jis sau patinka (bent taip sako) . Jam taip gerai, tik man ne, nes bijau dėl sveikatos. blush2.gif

Dėl kiaušinių ir aš nustebus buvau, kad tiek daug, nors mūsų šeima irgi labai mėgsta. Tik suvartojam ne daugiau 2 dėžučių per sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 17 sausio 2013 - 13:52
QUOTE(Kategoriška @ 2013 01 17, 14:51)
Kad neįdomu jam sportuoti ir jis sau patinka (bent taip sako) . Jam taip gerai, tik man ne, nes bijau dėl sveikatos.  blush2.gif

Dėl kiaušinių ir aš nustebus buvau, kad tiek daug, nors mūsų šeima irgi labai mėgsta. Tik suvartojam ne daugiau 2 dėžučių per sav.

Mum susinaudoja kokios 5-ios-6-ios blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Digse: 17 sausio 2013 - 14:07
QUOTE(Digse @ 2013 01 17, 13:25)
3 virti kiaušiniai man, 5 draugui pusryčiams+košė, valgomi baltymai, o trynių tik po vieną, kiti - šuniukui, kad kailis gražus būtų biggrin.gif Arba aš pati kartais vėliau kokį vieną dar suvalgau. Na ir jei vakare būna kepamas varškės apkepas sueina 2-3 kiaušiniai smile.gif

O kasdien kiausiniai g.gif

Mes 1 dezute arba 1,5 per savaite ir tai sakau, kad daug ju perkame biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meger: 17 sausio 2013 - 14:52
QUOTE(Digse @ 2013 01 17, 13:25)

joooo,kiausiniai suniui..labai taupu biggrin.gif
Atsakyti
Tai taip suprantu, dėl sporto tuos kiaušinius valgo. Baltymų dieta? Turint omeny kiaušinių kainą, tai nepigus malonumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 01 17, 16:09)
Tai taip suprantu, dėl sporto tuos kiaušinius valgo. Baltymų dieta? Turint omeny kiaušinių kainą, tai nepigus malonumas smile.gif

tai ir as supratau,kad del sporto,bet su taupumu tai neturi nieko bendro..bent parasius butu kaip ta tryniu pertekliu paskui sunaudot maistui..suniui sert trynius ir apie tai rasyt temoj,kurios tikslas-sutaupyti..kazkoks pasityciojimas is taupanciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2013 01 17, 15:17)
tai ir as supratau,kad del sporto,bet su taupumu tai neturi nieko bendro..bent parasius butu kaip ta tryniu pertekliu paskui sunaudot maistui..suniui sert trynius ir apie tai rasyt temoj,kurios tikslas-sutaupyti..kazkoks pasityciojimas is taupanciu doh.gif

Nereikia piktintis, kiekvienas savaip supranta taupumą/išlaidumą. Digse rašė apie savaitinį apsipirkimą, tai kaip ir į temą 4u.gif

Digse, o gyvūnams sveika tiek trynių valgyti? blink.gif Nepadidės jūsų šuniui cholesterolis? mastau.gif
Atsakyti
Atsiprašau, jei kažką įžeidžiau, to net mintyse neturėjau 4u.gif Dabar pagalvojau, gal vis dėlto tik kokios 4-ios-5-ios dėžutės, nes savaitgaliais aš kiaušinių nevalgau arba būnam nenusipirkę kartais, tai tenka apsieiti be kaiušinių biggrin.gif Nepigu, žinoma, kai jie tokie brangūs. O kur tuos trynius dėti, jei patys nesuvalgom? Daug jų kasdien valgyti nesveika, o pastovėję sugenda. Tiesą sakot, mes sportuojantys 4u.gif Gyvulinis baltymas iš kiaušinio nėra pats brangiausias pasirinkimas, daug sunkiau jo prisirinkti iš mėsos, žuvies, ką irgi valgom.
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2013 01 17, 16:50)
Digse, o gyvūnams sveika tiek trynių valgyti? blink.gif  Nepadidės jūsų šuniui cholesterolis? mastau.gif

Tikrai nuo trynių cholesterolis nepadidės šuniui smile.gif Yra ir skirtumas "blogo" ir "gero" cholesterolio. Net ir žmogui, nebent jau po kelis per dieną ir kasdien valgytų ir plius dar ir taip jau turėtų bėdų su cholesteroliu. O sveikam jie nekenkia.
Atsakyti