Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik.. II

QUOTE(Renata123 @ 2014 03 15, 15:14)
Galima deti ant picu, apkepeliu, i nesaldzius pyragus, surio paplotelius (SM yra receptas), tinka prie vistienos, manau galima juo apibarastyti keptas bulves, arba valgyti tiesiog su duona

Dar skanu i nesaldzia kose imaisyti: kuskuso, soru, bulviu, ryziu.
Atsakyti
merginos turiu kreveciu surynme, taciau galiokimas jau baigesis kovo 2 d. ar jau man jas mesti ar kazka gaqleciau sumeistrauti, aciukas kkuri patarsite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 03 19, 11:17)
merginos turiu kreveciu surynme, taciau galiokimas jau baigesis kovo 2 d. ar jau man jas mesti ar kazka gaqleciau sumeistrauti, aciukas kkuri patarsite 4u.gif



As jau nerizikuociau ju valgyti- jei galiojimas butu pasibaiges vakar, tai dar dar, bet nuo kovo 2d jau beveik 3sav praejo g.gif Meskit lauk, sveikata brangesne.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2014 03 19, 13:32)
As jau nerizikuociau ju valgyti- jei galiojimas butu pasibaiges vakar, tai dar dar, bet nuo kovo 2d jau beveik 3sav praejo  g.gif  Meskit lauk, sveikata brangesne..  ax.gif

aciukas ziurejua nete tipo salotas daro su avokadais ir agurkais tai atidarus dezute kaip ir nesijauci blogo kvapo bet vis tik manau kad mesiu i siuksline....
Atsakyti
Turiu dar tris nemazus rukytus ungurius.Man jie per riebus,MB jau atsivalge....
Galioja visi iki 04.02. dienos.Gal kuri turit minciu kaip juos sunaudoti?Kilo mintis juos supjaustyti ir deti i saldikli,tik klausimas ar aplamai galima saldyti rukyta zuvi ir kas is jos liks kai atitirpinsiu. blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

tai va, turiu tik farso apie puskilį, kiaušinių, miltų, pieno, morkų, svogūnų biggrin.gif nesugalvoju ką čia pagaminti, o iki parduotuvės truputį tingisi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gurmans @ 2014 03 24, 11:13)
Turiu  dar tris nemazus rukytus ungurius.Man jie per riebus,MB jau atsivalge....
Galioja visi iki 04.02. dienos.Gal kuri turit minciu kaip juos sunaudoti?Kilo mintis juos supjaustyti ir deti i saldikli,tik klausimas ar aplamai galima saldyti rukyta zuvi ir kas is jos liks kai atitirpinsiu. blush2.gif


Pas mane visi labai valgo salotas su rūkyta žuvimi: makaronai, žuvis, majonezas, česnakas ir šiaip prieskoniai pagal skonį smile.gif tik nežinau ar ungurys nebus per kietas salotoms g.gif
Atsakyti
"tai va, turiu tik farso apie puskilį, kiaušinių, miltų, pieno, morkų, svogūnų biggrin.gif nesugalvoju ką čia pagaminti, o iki parduotuvės truputį tingisi  doh.gif "


Mėsos kotletukai su naminiais makaronais ir morkų su kepintais svogūnais garnyru.
Mėsos maltiniai troškinti morkų ir svogūnų patale.

"Turiu  dar tris nemazus rukytus ungurius.Man jie per riebus,MB jau atsivalge....
Galioja visi iki 04.02. dienos.Gal kuri turit minciu kaip juos sunaudoti?Kilo mintis juos supjaustyti ir deti i saldikli,tik klausimas ar aplamai galima saldyti rukyta zuvi ir kas is jos liks kai atitirpinsiu."
Pas mane visi labai valgo salotas su rūkyta žuvimi: makaronai, žuvis, majonezas, česnakas ir šiaip prieskoniai pagal skonį smile.gif tik nežinau ar ungurys nebus per kietas salotoms  g.gif


Ungurys su majonezu, tai tas pats, kas sviestas ar lašiniai su majonezu.
Ungurį drąsiai galite užšaldyti. Tik jį sudėkite į polietileno maišelius ir stipriai užriškite. Vėliau atitirpinsite šaldytuve ir galėsite vėl valgyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 24 kovo 2014 - 18:58
QUOTE(gurmans @ 2014 03 24, 11:13)
Turiu  dar tris nemazus rukytus ungurius.Man jie per riebus,MB jau atsivalge....
Galioja visi iki 04.02. dienos.Gal kuri turit minciu kaip juos sunaudoti?Kilo mintis juos supjaustyti ir deti i saldikli,tik klausimas ar aplamai galima saldyti rukyta zuvi ir kas is jos liks kai atitirpinsiu. blush2.gif

Saldyt tikrai galit, tik po atsildymo jie neteks prekines isvaizdos, bet skoniui tai neatsilieps.
Uztepele galima padaryti, pvz, zuvis, konservuoti zirneliai, svogunu laiskai ar bet ka, ka megstat. I salotas galit deti, jeigu megstat zuvies skoni salotose, nesijaus taip to riebumo. Sushi padarykit.
Atsakyti
Aciu visoms patarusioms del unguriu.Dabar kitas klausimas ,jei jie galioja iki 04.02,tai iki kada juos galiu laikyti saldiklyje,kad atitirpinus jie dar butu saugus vartoti? blush2.gif
Atsakyti
Turiu pitų. Labai norėčiau iš jų pagaminto kokio šilto patiekalo vakarienei.

Dažniausia jose darau "sumuštinius" prikišdama turimų daržovių, mėsytės, rūkytos žuvies ar dar ko. Bet taip norisi ko kito ax.gif

Gal kas turi idėjų? būčiau laaabai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti