Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik.. II

Laba vakarą. smile.gif Ar galima iš sluoksniuotos tešlos virti koldūnus? Jei nesat bandžiusios, gal bent įsivaizduojate, ar tai realu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(..seNse.. @ 2013 04 08, 19:08)
Laba vakarą. smile.gif Ar galima iš sluoksniuotos tešlos virti koldūnus? Jei nesat bandžiusios, gal bent įsivaizduojate, ar tai realu? biggrin.gif

Va, čia tai klausimas biggrin.gif
Niekad to nesumąsčiau g.gif
Nesuprantu - kam jums to prireikė? Sluoksniuota tešla (tikra naminė, ne šaldyta) skiriama prie brangesnių tešlų, nes naudojama daug sviesto ir kitų gerų produktų, ilgai, ilgai minkoma (kibiras prakaito išliejama). Aš, tiek padirbėjus, tikrai nesumąstyčiau iš jos virt koldūnų. Todėl spėju, kad turit pirktinę sluoksniuotą tešlą. Niekad nesidomėjau jos sudėtimi, bet irgi, tikiuosi, ten yra sviesto (ar bent kokių riebalų). Net įdomu pasidarė, kas bus, kai tokią riebią tešlą įmesit į vandenį. Riebalai turėtų išeit į vandenį, o ar spės per tą laiką sutvirtėti tešla tiek, kad neišsileistų koldūnai ? g.gif
Man, kažkodėl, atrodo, kad gausit leistinukų sriubą su galkutėmis rolleyes.gif
Bet jei pabandysit - būtinai parašykit. Įdomu jau labai pasidarė biggrin.gif
Atsakyti
Jūs visiškai teisi, turiu pirktinės tešlos porą lapukų užsilikusių, iš kurių kažką kepti nėra galimybės. O apie koldūnus vis pasvajoju, bet nekenčiu su jų tešla žaisti. biggrin.gif Ir šiaip daugiau neįsivaizduoju, kur tuos lapukus panaudoti. g.gif
Bet neskubėsiu, mintis apie išsiskirsiantį sviestą suneramino, luktelsiu, gal dar kas pasisakys, nors nujaučiu, kad aš būsiu pirmoji eksperimentuotoja. biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(..seNse.. @ 2013 04 09, 10:55)
Jūs visiškai teisi, turiu pirktinės tešlos porą lapukų užsilikusių, iš kurių kažką kepti nėra galimybės. O apie koldūnus vis pasvajoju, bet nekenčiu su jų tešla žaisti. biggrin.gif Ir šiaip daugiau neįsivaizduoju, kur tuos lapukus panaudoti. g.gif
Bet neskubėsiu, mintis apie išsiskirsiantį sviestą suneramino, luktelsiu, gal dar kas pasisakys, nors nujaučiu, kad aš būsiu pirmoji eksperimentuotoja. biggrin.gif doh.gif

tai su ja gi daug ka galima padaryti. pats parasciausias variantas i sukti desrele ir iskepti, tai butu prie sultinio arbba siaip pavakariai biggrin.gif plius gi visokiu idaru yra. arba koki raugintu svogunu pyraga issikepti. lb l skanus dalykas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 04 09, 10:00)
tai su ja gi daug ka galima padaryti. pats parasciausias variantas i sukti desrele ir iskepti, tai butu prie sultinio arbba siaip pavakariai biggrin.gif  plius gi visokiu idaru yra. arba koki raugintu svogunu pyraga issikepti. lb l skanus dalykas biggrin.gif


Jei rasote ne apie raugintus kopustus,o apie svogunus,tuomet jau parasykite ir receptuka,nes nesu netgi ragavusi tokiu svogunu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 04 09, 11:14)
Jei rasote ne apie raugintus kopustus,o apie svogunus,tuomet jau parasykite ir receptuka,nes nesu netgi ragavusi tokiu svogunu. 4u.gif

db paziurejau, kad sumaisiau zodzius. ten pyragas su raugintais kopustais
toks vokiskas pyragas. jei domina idesiu recepta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Keila*: 09 balandžio 2013 - 10:18
QUOTE(*Keila* @ 2013 04 09, 10:17)
db paziurejau, kad sumaisiau zodzius. ten pyragas su raugintais kopustais
toks vokiskas pyragas. jei domina idesiu recepta.


Oi ,kaip gaila,kad ten kopustai,jau apsidziaugiau,kad kazka naujo su svogunais radau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 04 09, 09:21)
Oi ,kaip gaila,kad ten kopustai,jau apsidziaugiau,kad kazka naujo su svogunais radau... 4u.gif

Tai galit bandyti su svogunu ir fermentiniu suriu pyragelius is tos sviestines teslos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 04 09, 11:00)
tai su ja gi daug ka galima padaryti.

Jei būtų orkaitė, tai nedvejodama sūrias lazdeles kepčiau, gerai sueina užkandžiams, nuo jų ir liko tie lapukai. bigsmile.gif O keptuvėje iškepa kaip pusžalis blynas... unsure.gif Ir plius man kaip visada rūpi padaryti kokią nesąmonę, o poto stebėtis, kaip taip kvailai sugalvojau. lotuliukas.gif

Kol aš prisiruošiu sunaudoti, vėl užkrausiu kamerą ir pamiršiu, kad guli iki kito kameros atitirpinimo. biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(..seNse.. @ 2013 04 09, 20:19)
Jei būtų orkaitė, tai nedvejodama sūrias lazdeles kepčiau, gerai sueina užkandžiams, nuo jų ir liko tie lapukai.  bigsmile.gif  O keptuvėje iškepa kaip pusžalis blynas... unsure.gif Ir plius man kaip visada rūpi padaryti kokią nesąmonę, o poto stebėtis, kaip taip kvailai sugalvojau. lotuliukas.gif

Kol aš prisiruošiu sunaudoti, vėl užkrausiu kamerą ir pamiršiu, kad guli iki kito kameros atitirpinimo. biggrin.gif doh.gif

nu db viskas aisku biggrin.gif . o visgi pabandyciau su kokiu lengvu idaru, kad ir tarkuotom desrelem ar suriu padaaryti tokius trikampiukus su tuo idaru ir iskepti aliejuje.
Atsakyti
Mergaites turiu skubu prasyma, kadangi jau galva neveikia klausiu pas jus doh.gif issiemiau is kameros nedideli gabaleli kepenu pasteto kiaulienos, kazkur buvau girdejus r tai ji su grietinele sumaisius perkepti ar kazkaip kitaip pagelbekit prasau, ACIU 4u.gif
Atsakyti
Ir as su prasymu 4u.gif
Isemiau is kameros gabala sprandines,2kg.Dali uzmarinavau rytdienos cenachams,dali troskinsiu siandien pietums.Ka su likusia mesa patartumete padaryti?Saldyti atgal nenoriu,niekad taip nedarau.Gal padaryti farsa?O ka is jo? g.gif Aciu.
Atsakyti