QUOTE(..seNse.. @ 2013 04 08, 19:08)
Laba vakarą.

Ar galima iš sluoksniuotos tešlos virti koldūnus? Jei nesat bandžiusios, gal bent įsivaizduojate, ar tai realu?
Va, čia tai klausimas
Niekad to nesumąsčiau
Nesuprantu - kam jums to prireikė? Sluoksniuota tešla (tikra naminė, ne šaldyta) skiriama prie brangesnių tešlų, nes naudojama daug sviesto ir kitų gerų produktų, ilgai, ilgai minkoma (kibiras prakaito išliejama). Aš, tiek padirbėjus, tikrai nesumąstyčiau iš jos virt koldūnų. Todėl spėju, kad turit pirktinę sluoksniuotą tešlą. Niekad nesidomėjau jos sudėtimi, bet irgi, tikiuosi, ten yra sviesto (ar bent kokių riebalų). Net įdomu pasidarė, kas bus, kai tokią riebią tešlą įmesit į vandenį. Riebalai turėtų išeit į vandenį, o ar spės per tą laiką sutvirtėti tešla tiek, kad neišsileistų koldūnai ?
Man, kažkodėl, atrodo, kad gausit leistinukų sriubą su galkutėmis
Bet jei pabandysit - būtinai parašykit. Įdomu jau labai pasidarė