
Lekiu daryti pagal pirma receptuka.Aciu uz greiti!

[quote=Rodnega,2013 11 10, 16:08]
http://www.mamosrece...otletai-ii.html
Bandziau, patiko
Tik nedejau, nes neturejau dziuvesiu.
http://www.mamosrece...otletai-ii.html
Bandziau, patiko

Aš irgi be jų gaminų

turiu stai toki pakeli salotu su svieziais burokeliais:

Baigia nusibaigti, kaip man toki kieki suvalgyt
gal kas kokiu ideju turit kaip jas suvartoti

Baigia nusibaigti, kaip man toki kieki suvalgyt


o as turiu puslitriuka kedainiu grybautoju misraines..paragavau sauksta ir neskani..mest velniop ar dar kazka imanoma sugalvot?
QUOTE(SunGuru @ 2013 11 26, 11:55)
turiu stai toki pakeli salotu su svieziais burokeliais:

Baigia nusibaigti, kaip man toki kieki suvalgyt
gal kas kokiu ideju turit kaip jas suvartoti 

Baigia nusibaigti, kaip man toki kieki suvalgyt


As tokias labai megstu,per diena visa pakeli ir sudorociau


arba prie situ lapu,dar saujale rucolos,spinatu,pomidoriuku ceri,dziugo surio,smulkiai tarkuoto,vytintos mesytes,ir uzpilo(pvz: alivuogiu aliejus,cesnakas,soja,citrios sultys,medus)
QUOTE(Nanita @ 2013 11 26, 10:19)
As tokias labai megstu,per diena visa pakeli ir sudorociau
Pasidaryciau skanu uzpila,ideciau juodu ikru(tai yra ju pakaitala) plius,smulkiais kvadraciukais,supjaustyciau batoa,padziovinciau orkaiteje ir atvesintus pabarstyciau ant salotu
arba prie situ lapu,dar saujale rucolos,spinatu,pomidoriuku ceri,dziugo surio,smulkiai tarkuoto,vytintos mesytes,ir uzpilo(pvz: alivuogiu aliejus,cesnakas,soja,citrios sultys,medus)


arba prie situ lapu,dar saujale rucolos,spinatu,pomidoriuku ceri,dziugo surio,smulkiai tarkuoto,vytintos mesytes,ir uzpilo(pvz: alivuogiu aliejus,cesnakas,soja,citrios sultys,medus)
Aciu, Nanita. Bandysiu batono padziovinti, gaila ikru neturiu, nors skamba labai skaniai, gal kumpiu virtu pakeisiu.
QUOTE(Akela. @ 2013 11 26, 11:10)
o as turiu puslitriuka kedainiu grybautoju misraines..paragavau sauksta ir neskani..mest velniop ar dar kazka imanoma sugalvot?
Prikepinkit morkų, svogūnų, sumaišykit su ta mišraine, pridėkit prieskonių, pomidorų padažo ir patroškinkit šiek tiek. Šiuo mišiniu įdarykit bandeles tarkim iš sluoksniuotos tešlos. Arba sumaišykite su silke ir suvalgysite su karštom bulvėm.
Iš likusio kiekio išvirkit sriubą su perlinėm kruopom, marinuotu agurkėliu, mėsos gabaliukais. Gausis kažkas panašaus į šiupininę.
QUOTE(gaily @ 2013 11 26, 15:34)
Jei jum skonis tinka, tai kodel gi ne. Vynas maisto gamyboje naudojamas tik skoniui suteikti.
QUOTE(AkvileZ @ 2013 11 26, 15:09)
Prikepinkit morkų, svogūnų, sumaišykit su ta mišraine, pridėkit prieskonių, pomidorų padažo ir patroškinkit šiek tiek. Šiuo mišiniu įdarykit bandeles tarkim iš sluoksniuotos tešlos. Arba sumaišykite su silke ir suvalgysite su karštom bulvėm.
Iš likusio kiekio išvirkit sriubą su perlinėm kruopom, marinuotu agurkėliu, mėsos gabaliukais. Gausis kažkas panašaus į šiupininę.
Iš likusio kiekio išvirkit sriubą su perlinėm kruopom, marinuotu agurkėliu, mėsos gabaliukais. Gausis kažkas panašaus į šiupininę.
saunuole

Turiu nemažą gabalą sūdytų lašinių. Neįsivaizduoju ką su jais daryti, ir kiek jie laiko galiu gulėti šaldytuve. Tiek spirgams, tiek valgymui, tiek tam pačiam kiaušiniui pasikepti naudojam kūdą karšto rūkymo šoninę.
Taip pat šaldiklyje turiu maltos mėsos, bet ji tokia riebi, irgi nežinau ką su ja daryti, gal su kuo maišyti, nes ten vos ne vieni riebalai..
Taip pat šaldiklyje turiu maltos mėsos, bet ji tokia riebi, irgi nežinau ką su ja daryti, gal su kuo maišyti, nes ten vos ne vieni riebalai..