Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik.. II

Lekiu daryti pagal pirma receptuka.Aciu uz greiti! smile.gif
Atsakyti
[quote=Rodnega,2013 11 10, 16:08]
http://www.mamosrece...otletai-ii.html

Bandziau, patiko 4u.gif Tik nedejau, nes neturejau dziuvesiu.
Atsakyti
Aš irgi be jų gaminų smile.gif
Atsakyti
turiu stai toki pakeli salotu su svieziais burokeliais:

user posted image

Baigia nusibaigti, kaip man toki kieki suvalgyt biggrin.gif gal kas kokiu ideju turit kaip jas suvartoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SunGuru: 26 lapkričio 2013 - 10:58
o as turiu puslitriuka kedainiu grybautoju misraines..paragavau sauksta ir neskani..mest velniop ar dar kazka imanoma sugalvot?
Atsakyti
QUOTE(SunGuru @ 2013 11 26, 11:55)
turiu stai toki pakeli salotu su svieziais burokeliais:

user posted image

Baigia nusibaigti, kaip man toki kieki suvalgyt  biggrin.gif gal kas kokiu ideju turit kaip jas suvartoti  4u.gif

As tokias labai megstu,per diena visa pakeli ir sudorociau blush2.gif Pasidaryciau skanu uzpila,ideciau juodu ikru(tai yra ju pakaitala) plius,smulkiais kvadraciukais,supjaustyciau batoa,padziovinciau orkaiteje ir atvesintus pabarstyciau ant salotu thumbup.gif

arba prie situ lapu,dar saujale rucolos,spinatu,pomidoriuku ceri,dziugo surio,smulkiai tarkuoto,vytintos mesytes,ir uzpilo(pvz: alivuogiu aliejus,cesnakas,soja,citrios sultys,medus)
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 11 26, 10:19)
As tokias labai megstu,per diena visa pakeli ir sudorociau  blush2.gif Pasidaryciau skanu uzpila,ideciau juodu ikru(tai yra ju pakaitala) plius,smulkiais kvadraciukais,supjaustyciau batoa,padziovinciau orkaiteje ir atvesintus pabarstyciau ant salotu  thumbup.gif

arba prie situ lapu,dar saujale rucolos,spinatu,pomidoriuku ceri,dziugo surio,smulkiai tarkuoto,vytintos mesytes,ir uzpilo(pvz: alivuogiu aliejus,cesnakas,soja,citrios sultys,medus)

Aciu, Nanita. Bandysiu batono padziovinti, gaila ikru neturiu, nors skamba labai skaniai, gal kumpiu virtu pakeisiu.
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2013 11 26, 11:10)
o as turiu puslitriuka kedainiu grybautoju misraines..paragavau sauksta ir neskani..mest velniop ar dar kazka imanoma sugalvot?

Prikepinkit morkų, svogūnų, sumaišykit su ta mišraine, pridėkit prieskonių, pomidorų padažo ir patroškinkit šiek tiek. Šiuo mišiniu įdarykit bandeles tarkim iš sluoksniuotos tešlos. Arba sumaišykite su silke ir suvalgysite su karštom bulvėm.
Iš likusio kiekio išvirkit sriubą su perlinėm kruopom, marinuotu agurkėliu, mėsos gabaliukais. Gausis kažkas panašaus į šiupininę.
Atsakyti
Paprotinkit - ar naminis obuolių vynas gali būti naudojamas maisto gamyboje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 11 26, 15:34)
Paprotinkit - ar naminis obuolių vynas gali būti naudojamas maisto gamyboje?  g.gif

Jei jum skonis tinka, tai kodel gi ne. Vynas maisto gamyboje naudojamas tik skoniui suteikti.
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2013 11 26, 15:09)
Prikepinkit morkų, svogūnų, sumaišykit su ta mišraine, pridėkit prieskonių, pomidorų padažo ir patroškinkit šiek tiek. Šiuo mišiniu įdarykit bandeles tarkim iš sluoksniuotos tešlos. Arba sumaišykite su silke ir suvalgysite su karštom bulvėm.
Iš likusio kiekio išvirkit sriubą su perlinėm kruopom, marinuotu agurkėliu, mėsos gabaliukais. Gausis kažkas panašaus į šiupininę.

saunuole 4u.gif
Atsakyti
Turiu nemažą gabalą sūdytų lašinių. Neįsivaizduoju ką su jais daryti, ir kiek jie laiko galiu gulėti šaldytuve. Tiek spirgams, tiek valgymui, tiek tam pačiam kiaušiniui pasikepti naudojam kūdą karšto rūkymo šoninę.
Taip pat šaldiklyje turiu maltos mėsos, bet ji tokia riebi, irgi nežinau ką su ja daryti, gal su kuo maišyti, nes ten vos ne vieni riebalai..
Atsakyti